Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב לחברי הפורום!

רציתי לשאול ולקבל המלצות ממי שיש לו סיטרואן C3 או מאנשים פה שיש לחברים שלהם את הC3 החדשה.

אני מתכוון לדגם המפואר SHINE PK.

קיבלתי הצעה דרך ארגון חבר במקום 99K לדגם המפואר, לשלם 92K.. ( כמובן שאפשר אולי במעמד הקנייה להוריד עוד טיפטיפה. )

אני בן 23, הנסיעות שלי בעיקר בין העיר שלי טירת כרמל למתחם מת"מ ( העבודה שלי )

ומידי סופשי שבוע לנסוע ולטייל ( כמה שאפשר רחוק יותר טוב יותר )

מידי חודש אני מקבל הצעות לצלם סרטוני שיווק לעסקים ( בעיקר באיזור תל אביב ) אז יש מידי פעם נסיעות ארוכות.

חשוב לי שיהיה אוטו מפנק. נוח, ייראה צעיר והכי חשוב לי שלא ייכנס למוסך.. ( אמינות )

אשמח לקבל מכם תשובות והמלצות

המשך יום מקסים לכולם!

פורסם

כבר עברת על המון דגמים כאן בפורום, לאור מתווה הנסיעה והשימוש - רכב כמו ה-C3 יספיק לך לחלוטין.

כתבו רבות על הדגם, בעיקר תשבוחות. קנייה מצוינת גם לדעתי (לא התנסתי בנהיגה עליו אלא רק על הקקטוס שחולק מנוע וגיר).

אתה מקבל 5 שנות אחריות, זה אמור להגיד משהו על האמינות, לפחות בטווח הזה.

מפנק -יש, צעיר - יש, נוח -יש, אמינות - כנראה יש. לך על זה, עדיין כיף לי לראות את הדגם הזה נוסע על הכביש.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

הסיטרואן רכב נוח ורך, כמו התדמית של רכב צרפתי.

באמת איבזור שחברת גם מאובזר וניראה טוב הן חיצונית ופנימית.

המושבים הקדמים נוחים עם מרווח סביר מאחור.

הרכב עצמו זריז עם תיבה פלנטרית בת שישה הילוכים כך שאמינות צריכה להיות טובה, בנוסף י 5 שנות אחריות.

היא פחות דינמית שכן יש לה נטיה לנוע על המתלים שלה במעבר על שיבוש באמצע סיבוב אבל מצד שני נוחה מאוד.

מה כן חלק מחברים וגם אני פה שנסעו הרגישו רעידות בתחילת נסיעה ואני הרגשתי יציאה לא תמיד חלקה מהמקום, אבל זה משהו שנסיעת מבחן תראה לך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני חודש וחצי רכשנו בדיוק דגם כזה לבת משפחתנו.

הרכב מוצלח מאד מכל הבחינות. נוחות נסיעה מצויינת, ביצועים טובים, מראה ייחודי (אל תקנה בצבע שבחרנו (ALMOND GREEN), רוצים להשאר יחודיים בגוון המיוחד...)

גם השירות בסוכנות בירושלים היה מצויין.

במחיר שתקבל אין לדעתי מה להסס. אלא אם תעדיף מקרר יפאני/קוריאני בעלות דומה.

20180118_092104.jpg20180118_092111.jpg20180118_092123.jpg20180118_092151.jpg20180118_092144.jpg20180118_092131.jpg

פורסם

נכון ללפני חודש ימים, הרכב נמכר ללא בלימה אדפטיבית והתרעה לשמירת מרחק ולכן גם הגיע עם מובילאיי.

בהתאם לפרסום כאן באתר וגם מגישושים שלי עם הסוכנות, בקרוב הרכב צפוי לנחות עם המערכות הנ"ל.

כדאי לברר את הנושא.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
לפני חודש וחצי רכשנו בדיוק דגם כזה לבת משפחתנו.

הרכב מוצלח מאד מכל הבחינות. נוחות נסיעה מצויינת, ביצועים טובים, מראה ייחודי (אל תקנה בצבע שבחרנו (ALMOND GREEN), רוצים להשאר יחודיים בגוון המיוחד...)

גם השירות בסוכנות בירושלים היה מצויין.

במחיר שתקבל אין לדעתי מה להסס. אלא אם תעדיף מקרר יפאני/קוריאני בעלות דומה.

[ATTACH=CONFIG]501122[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]501123[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]501124[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]501125[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]501126[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]501127[/ATTACH]

דווקא יפה הצבע ומתאים לאוטו. לענין הרצון להיות מיוחד, לא צריך יותר מהלנצ'יה שצמודה לסיטרואן, בהנחה שגם המפתחות שלה בבית אצלכם.

פורסם

לאמא שלי יש את הרכב. המושבים מקדימה נוחים אבל לחלק מהאנשים הם לא יהיו נוחים עקב תמיכת צד מזערית. ובנוסף חלק מהאנשים עלולים להרגיש קלסטרופובי בתא הנוסעים בגלל העיצוב הלא שגרתי, עניין של טעם. (לי אישית כן היה מרווח ותנוחת הנהיגה הרגישה טבעית).

לגבי המנוע- הוא מצויין וכדאי לשים לב למהירות כי האוטו טס. לגבי הרעידות בסרק- זה ממש לא נורא וחלק בכלל לא ישימו לב לקיומן אבל ברוורס זה מורגש בצורה חזקה.

לגבי אחיזת כביש- אמא שלי אמרה לי שהחליקה עם האוטו פעם אחת בעיקול. לדעתה אחיזת הכביש לא משהו לעומת מה שהיה לה קודם (יונדאי i10 הדור החדש).

בסה"כ רכב מעולה עם תמורה טובה מאוד לכסף.

פורסם
לאמא שלי יש את הרכב. המושבים מקדימה נוחים אבל לחלק מהאנשים הם לא יהיו נוחים עקב תמיכת צד מזערית. ובנוסף חלק מהאנשים עלולים להרגיש קלסטרופובי בתא הנוסעים בגלל העיצוב הלא שגרתי, עניין של טעם. (לי אישית כן היה מרווח ותנוחת הנהיגה הרגישה טבעית).

לגבי המנוע- הוא מצויין וכדאי לשים לב למהירות כי האוטו טס. לגבי הרעידות בסרק- זה ממש לא נורא וחלק בכלל לא ישימו לב לקיומן אבל ברוורס זה מורגש בצורה חזקה.

לגבי אחיזת כביש- אמא שלי אמרה לי שהחליקה עם האוטו פעם אחת בעיקול. לדעתה אחיזת הכביש לא משהו לעומת מה שהיה לה קודם (יונדאי i10 הדור החדש).

בסה"כ רכב מעולה עם תמורה טובה מאוד לכסף.

אני מתקשה להאמין שאימא שלך החליקה, זה אולי הרגיש לה ככה , סביר להניח שזה היה תת היגוי חריף כאשר הכביש היה רטוב .., מערכת ה ESP לא מאפשרת החלקות ברכב מודרני אלא אם יש פרובוקציה מכוונת וגם אז נדרש נהג מיומן על מנת לעקוף את כל האלקטרוניקה הקיימת ברכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כמו רוב הצרפתיות גם הרכב הזה כנראה יאבד 50 % מערכו בשנתיים אז תכניס את השיקול הכלכלי הזה לנוסחה.

50% בשנתיים? :shock: יש לך דוגמא להמחשה?

פורסם
כמו רוב הצרפתיות גם הרכב הזה כנראה יאבד 50 % מערכו בשנתיים אז תכניס את השיקול הכלכלי הזה לנוסחה.

למה רק 50% בשנתיים אם אפשר 100% ??..:roll:

פורסם (נערך)
למה רק 50% בשנתיים אם אפשר 100% ??..:roll:

כרגע יש ביד 2 פזו 2008 2015 במחיר של 41000 המחירון היה 89000

שנת 2017 שהמחירון היה 89000 למכירה ב66000 בקושי שנה על הכביש ירדה ביותר מ 25 %

ויש עוד מהסיגנון ,כולן פרטיות וזה המחיר שמבקשים לא מחיר המכירה.

כרגע יש כמה 3008 שהמחיר המקורי היה 170/180 אלף כחדשה שנת 2015 במחירים שנעים בין 69 ל88 אלף שזה כבר ירידות של הרבה מעל 50 % גם פרטיות.מי שחשוב לו 2016 או לדייק סוף 2016 אז יש ב90 .

שוב מחירים שמבקשים ולא סגירות ,יש מלא במחיר נמוך וגם קילומטרגים נמוכים.

נעבור לסיטרואן קצת...

קקטוס 2015 פרטית 43 אלף במקום 89 ,ברור שפרטית וזה לא מחיר המכירה ואם ממש רוצים לעלות ל אמצע 2016 אז כבר יש ב49.הרכבים פרטים.

C3 2016 ב50 אלף פרטית שהמחיר היה קרוב ל90 ועוד לא עברו שנתיים.

ברנו הירידות שווה לסיטרואן ופזו.

יש הרבה אנשים שרכשו כדי להבין את המספרים רכב ב 180 אלף ובשנתיים איבדו 100 אלף שקלים.

הרשימות עוד ענקיות וכאשר נסגרות העיסקאות אז יורדים בעוד אלפי שקלים

עריכה אחרונה על ידי claudia5
פורסם (נערך)

וכתוב ללא תאונות ? כי זה לפעמים עושה את כל ההבדל. תאונה גם אם היא קטנה יש לה משקל פסיכולוגי גדול. או שכתוב רכב שמור ומגיעים ומגלים סדום ועמורה. ה 3008 שהזכרת ב ₪65K עשתה 40K ק"מ בשנה. זה המון. כשהיתה חדשה עלתה כ 160K וכמושמשת מבקשים 88K . סביר לשוק של היום.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הרכבים האלה נמכרים הרבה מתחת למחירון ,ואחרי שנתיים מפסידים את רוב עלות הרכב.שווה לקנות רכבים כאלה רק אחרי לפחות שנתיים על הכביש ורק במצב טוב מאוד כי הסיבה למחירים הנמוכים קשורים גם לאמינות

פורסם

ב 2015 יכולת לקנות את ה 3008 ב ₪140K מהיבואן. כבר אז היא סבלה מנזק תדמיתי כבד של הדגם הקודם (156 כ"ס עם הבעיות ).

אז למכור ב 70 אחרי שלוש שנים זה ממש הצלחה. אני חושב שבדגם הדיזל של 2018 החדש השוק יתנהג קצת אחרת . נמתין ונראה.

• תוכן חדש...