Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בקרוב אני צפוי להתחיל לעבוד כפרילנסר עבור לקוח (חברה) בהולנד.

אני כבר רשום כעוסק פטור, ועכשיו הגיע הזמן להתפנות לבדיקה של אפיקי קבלת התשלום.

הצפי הוא לקבל כמה מאות של יורו מדי חודש ולשם כך אני שואל מה הדרך הטובה ביותר?

חשבון רגיל? דיגיטלי? עסקי או פרטי?

לחשבון שלי או לפתוח חשבון במיוחד? באיזה בנק כדאי?

לצורך העניין בפעם האחרונה שהעברתי כסף מחשבון בנק בהולנד (באופן פרטי) לחשבון הישראלי שלי, ״נקנסתי״ ב25€ על ההעברה, שזה המון כסף בהתחשב בתשלום שיעבור כך מדי חודש.

אשמח לעצות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם (נערך)

לפייפאל עמלה גבוהה.

מה לגבי צירוף תשלוםן של 2-3 חודשים על מנת לשלם עמלה רק בתדירות הזו (אני מניח שמדובר באיזו עמלת מינימום)?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי חשבון בחו"ל. זו אחת האופציות שעומדות בפניי כברירת מחדל (האופציה הזמינה כאן ועכשיו).

מחפש משהו שיאפשר לי לראות תזרים עקבי אליי לחשבון (מדי חודש) ובהנתן חשבון עבור העסק, שאוכל לראות את ההכנסות בצורה יותר ברורה ולא לשלוח בקבוצות.

אם לא יימצא פתרון בעמלות הגיוניות, כך אעשה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ביטקוין

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ביטקוין

נכון, מדובר בפיתרון מאוד פרקטי היום.

ניתן לקבל את התשלום ישירות לחשבון הבנק או במזומן דרך חברה ישראלית, שתקנה ממך את הביטקוין.

פורסם

רק שהתנודות בדרך מסבכות מאוד את העסק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אנשים ישמחו לקנות במזומן.

מספיק לספר לחברה שיש לך מטבע כלשהו ותגלה כמה קונים יצוצו ללא עמלות המרה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עדיף לבצע פחות העברות בסכומים יותר גדולים מאשר הרבה העברות הסכומים קטנים.

תבדוק את העמלות של העברה בנקאית - הן לא נוראיות כמו שנדמה.

פורסם

בגדול לא זול להעביר מחול לארץ - כשעוברים במיוחד דרך מערכות כמו סוויפט. פשוט זה נחשב כמו Wire transfer. רחוק מאידאלי.

אם העמלה של פייפאל לא נוראית (3 אחוז) - זו הדרך הכי פשוטה. (או שירותי סליקה אחרים - העלות לא שונה במיוחד ממה שחבר בדק בזמנו)

אם לא - כנראה להחזיק חשבון בנק מקומי ולהשתמש בשירות כמו Covercy אם הוא זמין בין המדינות שאתה צריך יהיה הפתרון הזול ביותר לדעתי.

העמלות של הבנקים בחישוב שלי לארה״ב מתחילות להיות סבירות כשעוברים את ה1000 דולר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

1. סופרבמבה, אני בכלל לא מבין מה העניין. העמלה לא צריכה לעניין אותך, כל העמלות צריכות להיות על הלקוח ונגמר הסיפור. כשאני מקבל תשלום מלקוח מעניין אותי לקבל X אירו בחשבון הבנק. מה קרה בדרך לשם לא ענייני. באותו אופן, כשאני משלם לספק, כל העמלות עליי.

2. אין שום בעיה להמשיך להחזיק חשבון מקומי בהולנד, לצבור בו כספים ולהעביר לארץ אחת שמצטבר סכום גדול. זה גם אפשרי, רק שכאמור אין בכך שום יתרון לאור סעיף 1.

3. לפני כעשור ניסיתי העברה של סכום גדול בפייפאל, למיטב זכרוני זה היה מאוד לא משתלם.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

3. לפני כעשור ניסיתי העברה של סכום גדול בפייפאל, למיטב זכרוני זה היה מאוד לא משתלם.

אם אתה לא עושה את ההמרת מטבע אצלהם זה מה שציינתי.

בוודאות ומניסיון

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...