Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני רוצה לחבר ולנגן את קבצי אודיו מusb סטיק. ולעשות זאת בדרך הכי איכותית שיש , אם יש דבר כזה? נמאס לי כבר לצרוב דיסקים. יש לי מגבר ורציתי לדעת האם יש מכשיר או dac שניתן לחבר אותו דרך rca למגבר ושגם יהיה לו שלט על מנת לשלוט את קבצים שנמצאים על הסטיק? מקריאה ברשת הבנתי פחות או יותר שעדיין ניגון דיסק יהיה עדיף מבחינת איכות הצליל , האם אני טועה?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

קבצים שהם בפורמט LOSSLESS כמו FLAC וכו'.

שאלה - למה אתה צריך USB או דיסקים? למה לא דרך הפלאפון עם אפליקציות סטרימינג למינהם? למי יש כח היום להוריד קבצים, לשים אותם על X ולנגן?

פורסם

איכות השמע בבלוטות' עדיין "חרבנא", אלא אם כן גם הטלפון וגם ה HU תומכים בקודק aptx/aptxHD.

מה גם שמי שאינו טוען לאודיופיליות יתרה ו/או יש לו בכלל את הציוד ברכב לבדוק את ההבדלים, בספק אם יבחין במשהו - אלא אם הוא מנגן CBRים של 128k.

פורסם

מישהו דיבר על בלוטות? למה לא פלאפון עם AUX? אני משתמש עם TIDAL HIFI עם AUX והאיכות שמע פשוט מעולה. אני מוריד את מה שאני צריך על WIFI, ומנגן ברכב (אם אני רוצה איכות LOSSLESS)

שאני סתם ביום יום מדפדף, אני מעביר ל 320KBPS

פורסם

זה לא לרכב אלא לסלון בבית. כך שאני רוצה לשבת על הספה ולא לקום כל הרגע אם בא לי להעביר שיר. אני צריך משהו אם שלט רחוק ושתהיה אפשרות גם להעביר שירים. שאלה אם דבר כזה קיים בכלל?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
זה לא לרכב אלא לסלון בבית. כך שאני רוצה לשבת על הספה ולא לקום כל הרגע אם בא לי להעביר שיר. אני צריך משהו אם שלט רחוק ושתהיה אפשרות גם להעביר שירים. שאלה אם דבר כזה קיים בכלל?

אין לך רסיבר עם בלוטות? לחילופין אפשר לקנות היום מתאמי בלוטות גרסא 5.1 אני חושב, שהאיכות שם באמת טובה מאוד.

פורסם

למי יש כח היום להוריד קבצים, לשים אותם על X ולנגן?

ממש לא צריך "כח",אחרי כמה פעמים אתה שם להורדה,מעביר להשמעה וזהו,ממש קלי קלות

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ממש לא צריך "כח",אחרי כמה פעמים אתה שם להורדה,מעביר להשמעה וזהו,ממש קלי קלות

צודק

אם השנה הייתה 2013

לא מבין למה לא להשתמש באפליקציית סטרימינג? מה שגם לא צריך להזכיר שבכדי למצוא שירים באיכות גבוהה צריך או לקנות אותם או לחפש איזה קובץ פיראטי מפוקפק

פורסם

ראיתי שיש סטרימרים איכותיים שגם תומכים usb. עם dac באיכות גבוהה , נראה לי זה הכיוון

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...