Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - אאודי RS5

פבל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ה-C63s, מגיעה למבחן אחת המתחרות הבולטות שלה - אאודי RS5. האם היא מצליחה להפוך את עורה ולהיות מכונת נהיגה להיקשר אליה או שהיא ממשיכה במתכון המוכר של "מהר מהר מהר!!!!!" ובלי הרבה יותר.

אאודי-RS5-2017-06.jpgאאודי-RS5-2017-09.jpgאאודי-RS5-2017-10.jpgאאודי-RS5-2017-12.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

סקירה מצויינת.

הנסיון שלי עם האודי בא כחודשיים אחרי נהיגה קצרה ב A45AMG.

בשבילי זה בערך אותו סגמנט. מכוניות שנוסעות מאוד מהר ולא יכולות לרדת לשטח.

בעוד שהמרצדס היא מכונה מופרעת, כמעט הביריון השכונתי ברעש ובתשומת הלב שהיא מושכת, האודי הרבה פחות מושכת תשומת לב, הרבה פחות דראמה אבל לא פחות מהירות. היא כאילו הילד השקט בכיתה שכולם יודעים שיש לו חגורה שחורה בקראטה, ויש לו שרירים שלידם הביריון השכונתי נראה כמו סקוידויד, אבל הוא מופנם ולא מראה את זה.

האודי מייצרת מהירות בלי שום דראמה, בלי שום רעש מיותר, פשוט מאיצה כאילו חוקי הפיזיקה הם אופציונליים בלבד. מהצד השני, היא עושה את זה בשקט ואפילו בנוחות עד כדי כך שאתה חושב לעצמך, היא בהחלט יכולה להיות רכב דיילי בלי פשרות קשות מדי של נוחות.

תענוג של רכב. עד המחיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני יודע שאצל אודי אפשר לקבל הנחות לחיילים, ואפילו משמעותיות. באיזה מחיר אפשר לשחרר אותה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני יודע שאצל אודי אפשר לקבל הנחות לחיילים, ואפילו משמעותיות. באיזה מחיר אפשר לשחרר אותה?

לא יודע לגבי הנחות, אבל בטח יתנו לך להגדיל בחינם ל-RS6 אם תבוא על מדים ותציג חוגר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לא יודע לגבי הנחות, אבל בטח יתנו לך להגדיל בחינם ל-RS6 אם תבוא על מדים ותציג חוגר.

יש מבצע ב"חבר"?

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

גם אני נהניתי מאוד לקרוא, תודה פבל!

מכיוון שלא נהגתי על הרכב אבל כן יצא לי לשבת בו, ובעצם בכמעט כל התוצרת של אאודי (כולל S ו-RS) אז אתייחס לפן הסטטי:

אם אני הייתי קהל היעד והייתי שוקל RS5, היה לי מאוד מפריע הקטע שהאינטריור דומה ל-A3 וזהה כמעט לחלוטין ל-S5 ואפילו ל-A5 של "פשוטי העם". איפה הערך המוסף? אני מניח שזו החלטה עם חשיבה מאחוריה (ליצור אחידות ותחושה של "בית" או משהו כזה), אבל אני ממש לא אוהב את זה. במכונית עם יומרות כאלה ועם תג-מחיר כזה, הייתי מצפה לקבל יותר ממושבים קצת אחרים ותגים של RS בהשוואה ל-A/S5.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מכונה מדהימה ואני חייב לסייג כי לא נהגתי עליה אבל כן נהגתי על הC63S,ומכיוון שאני בן אדם שאוהב רכבים "חיים",מתקשרים,מהנים,שמעלים חיוך בכל פעם עם לחיצה על כפתור ה START,אני קרוב לוודאי שהייתי בוחר במרצדס,פשוט חוויה כל חושית.

פורסם

אחלה סקירה, מאוד נהניתי לקרוא.

האמת שלא ציפיתי למשהוא אחר מאאודי, הרכבים שלהם בשני העשורים האחרונים היו פשרה הגיונית בין ביצועים לבין חיי היום יום.

2017 Type R

פורסם

עצוב שלקח לי כ״כ הרבה זמן להגיע לכתבה הזאת. לא יודע מה עצוב יותר, חוסר הזמן שלי או שהכתבה התדרדרה לאיזה עמוד מיליון וחצי.

הכתיבה נהדרת כרגיל! כל הכבוד לפבל!

מעניין אותי להשוות אותה ללקסוס lc500, מה דעת הבוחנים?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...