Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נותן הקופון לבעל העסק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נותן חשיפה גבוהה וגם ההיגיון מאחורי זה שבאת לעסק דרך הקופון אז תקנה עוד דברים חוץ מהמוצר שרכשת בהנחה מהקופון. לפי מה שהבנתי, ברוב המוחלט של המקרים אנשים לא קונים כלום מעבר למה שהקופון נותן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם זה קופון ששולם עליו מראש (מתנה או מימוש עתידי) - הרבה פעמים הוא לא ממומש בסוף ובעל העסק כבר קיבל התשלום.

במקרה כזה זה גם תזרים כסף מהיר, למקרה שבעל העסק צריך הכנסה מיידית.

יש גם קופונים במחירים אטקטיביים מאוד, לפעמים בלי רווח לבעל העסק, שמטרתם למשוך לקוחות לממש הקופון, וכשהם יגיעו הם יתפתו לקנות מוצרים נוספים, כי הם כבר שם.

אם זה קופון בפרסום מודפס בעיתון - לפעמים זה יותר מושך את העין מאשר סתם מודעת פרסומת.

אולי תציין לאיזה קופון אתה מתכוון?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זה נותן חשיפה גבוהה וגם ההיגיון מאחורי זה שבאת לעסק דרך הקופון אז תקנה עוד דברים חוץ מהמוצר שרכשת בהנחה מהקופון. לפי מה שהבנתי, ברוב המוחלט של המקרים אנשים לא קונים כלום מעבר למה שהקופון נותן.

אכן.

בתחום המזון תן ביס, סיבוס ושות אוכלים כמעט את כל הרווח של העסק מהמנה.

פורסם

יש עוד את הקטע הזה של אתרי קופונים, גרופון וכאלה?:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
https://finance.google.com/finance?q=NASDAQ%3AGRPN&ei=bR9zWpncMs7HsAHynYugDQ

3 מיליארד דולר שווי, בקטנה ככה...

אם תפרוס את הגרף שבקישור שהבאת על 7 שנים, תבין מאיפה הפליאה שלי.

בכל מקרה, זה אמריקאים, כבר 70 שנה מאלפים אותם להשתמש בקופונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש עוד את הקטע הזה של אתרי קופונים, גרופון וכאלה?:shock:

זכור לי משהו שבשנת 2011/2012 היה טרנד חזק בארץ של שימוש בקופונים/גרופונים.

פורסם (נערך)

ברשתות הפארם שביום-יום עושקות את הלקוחות קופונים מורידים את המחירים לרמה איכשהו "תחרותית" מול שאר השוק.

בארה"ב, שם בתי עסק גם ככה מורידים את המכנסיים בשביל הלקוחות, זה עובד. בארץ מדובר בכלי שבעיקר גורם לקופאי/נותן שירות להרגיש עוד יותר אומלל.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

^ במסעדה מזרחית כלשהי, ברגע שהמלצר הבין שמדובר בקופון השירות והשירותיות החלו להדרדר.

מאז אני לא מתעסק במסעדות וגרופון.

• תוכן חדש...