Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

הגיע זמני להחליף את הרפידות ברכב

אשמח להמלצה לרפידות איכותיות או מותאמות להונדה סיוויק , חשוב שלא יגרמו לרעשי בלימה חריקות לאחר זמן קצר, מניסיון אחרון רפידות תחלפיות איטלקיות גרמו לי לסבל בשנתיים האחרונות

בנוסף אשמח לדעת אם כדאי לבצע חריטה בעת החלפת הרפידות?

הצלחות הם של חברת BREMBO

תודה!

עריכה אחרונה על ידי guybenza
פורסם

גם רפידות ממותג איכותי וידוע יכול להרעיש בבלימה במהירות איטית. הפיתרון היעיל הוא לגרז במקומות המתאימים את הרפידות או אפילו לעשות להם פאזה עדינה.

פורסם
גם רפידות ממותג איכותי וידוע יכול להרעיש בבלימה במהירות איטית. הפיתרון היעיל הוא לגרז במקומות המתאימים את הרפידות או אפילו לעשות להם פאזה עדינה.

ניסו לעשות לי פאזה וזה לא עזר

על גירוז לא רצו לעשות לי, יש לך מקום שעושים גירוז במקרה? במרכז

פורסם

בנוסף לגירוז יש צורך לנקות הייטב את הפחיות שעליהם יושבות רגלי הרפידות ורק אז לגרז. אני אישית מחזיק בגריז סגול יעודי לזה אבל אני בטוח שבעלי המקצוע פה בפורום מחזיקים בגריז שכזה ויוכלו לגרז לך.

פורסם
היי

הגיע זמני להחליף את הרפידות ברכב

אשמח להמלצה לרפידות איכותיות או מותאמות להונדה סיוויק , חשוב שלא יגרמו לרעשי בלימה חריקות לאחר זמן קצר, מניסיון אחרון רפידות תחלפיות איטלקיות גרמו לי לסבל בשנתיים האחרונות

בנוסף אשמח לדעת אם כדאי לבצע חריטה בעת החלפת הרפידות?

הצלחות הם של חברת BREMBO

תודה!

הי,

אני השקעתי ב- TRW אך היו לי רעשים בבלימה - ממש התאכזבתי,

אח"כ שמתי מקורי מהחברה ומאז יש לי בלימה שקטה לחלוטין

תוכל לראות את השרשור שלי כאן

פורסם
הי,

אני השקעתי ב- TRW אך היו לי רעשים בבלימה - ממש התאכזבתי,

אח"כ שמתי מקורי מהחברה ומאז יש לי בלימה שקטה לחלוטין

תוכל לראות את השרשור שלי כאן

תודה