Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 3 שנים, החלטתי להיפרד מהפיאט השחורה ולחפש אחר הרכב הבא שלי,

הרכב אצלי מ86K ק"מ, כרגע עומד על 132K.

מאז שהרכב אצלי הוא מטופל כל 15K ק"מ במוסך שמשון (אני גר בצפון ונוסע במיוחד לבצע טיפולים שם),

לפני כאלפיים ק"מ הקלאץ' הראה את אותותיו ועל מנת לא ליסוע רחוק במצב זה החלפתי אותו קרוב למקום עבודתי, במוסך פיאט נצרת, עלות של 4500 ש"ח, החלפתי את הקלאץ למרות שמנהל המוסך אמר שהוא לא גמור אחרי שהוא לקח את האוטו לסיבוב.

 

הרכב על לכביש בדצמבר 2009, דגם מגניפיקו, כולל בלוטות מובנה, USB למוזיקה, השחרה מקורית של החלונות והשמשה האחוריים, חישוקים ופנסי ערפל.

 

מחיר נדרש: 20K

 

טלפון: 0545

884

750

 

שאלות והודעות התעניינות בוואטסאפ יענו בשמחה

IMG-20170512-WA0017.jpg

IMG-20170512-WA0018.jpg

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...