Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי B4 לפני כחודש והכול היה איתה פיקס

היום חזרתי מנסיעה של ן90 קמ ואחרי התדלוק המשכתי לנסוע ונדלקה נורה כתומה של המנוע...

למה זה קרה? עד כמה נראה לכם הנזק?

אפשר עוד לנסוע איתה?

פורסם

לאחר התדלוק, במידה ומכסה הדלק לא הוברג כראוי תופיע תקלת p0456 שבעצם אומרת שיש דליפה קלה במערכת אדי הדלק הסגורה שמונעת בריחה של גזים לאטמוספרה.

פורסם (נערך)

בגלל הסמיכות לתדלוק, שווה להעיף מבט שמכסה הדלק סגור כראוי ואין חלודה על השפה שעלולה להקשות על המכסה לאטום את מיכל הדלק.

אם לא מתגלה שם משהו חשוד אז אין מניעה מסריקה ממוחשבת לאיבחון מקור התקלה

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
בגלל הסמיכות לתדלוק, שווה להעיף מבט שמכסה הדלק סגור כראוי ואין חלודה על השפה שעלולה להקשות על המכסה לאטום את מיכל הדלק.

אם לא מתגלה שם משהו חשוד אז אין מניעה מסריקה ממוחשבת לאיבחון מקור התקלה

איפה עושים את אבחון התקלות? כמה זה בערך עולה?

תודה על העזרה אני פשוט מאוד חדש בנושא....

עוד שאלה אני יכול להמשיך לנסוע ברכב?

יש סימן נוסף למקרה שאני חייב לעצור? לדוגמא שמעתי שיש רכבים שבמקום כתום זה אדום או שמתחת כתוב עצור

פורסם

אתה יכול לעשות את זה בכל מוסך ואתה גם יכול לחפש מישהוא שיש לו מתאם OBD (קונים באיביי בדולרים בודדים) ואז אתה עושה לבד איבחון דרך הנייד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...