Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי כל אחד מהסעיפים.

1. אני גם עם 208 רק הדגם GTI לפעמים אני מבטל ESP ולא קרה שהוא חזר לעבוד אלה רק בלחיצת כפתור או הנעה מחדש.

2. אף פעם לא השתמשתי במגביל מהירות אז אני לא יכול לעזור לך בזה.

3. לובינסקי אמרו נכון, לחלק מאנשים שאני יש מזגן בתא כפפות ולחלק אין. זה קטע מאוד דפוק ומוזר.

פורסם (נערך)
2. לא השתמשתי מזמן, אך אם אני זוכר נכון, מגביל מהירות אכן מגביל את המהירות לגמרי. למרות שמצלצל מעט מוכר שקיק-דאון מבטל את הפעולה כמו בבקרת השיוט (או זמנית).

3. אם ממש מפריע, תאטום את זה עם איזה סרט חבלנים או שתקנה את החלק המקורי, בד"כ בגרסאות פשוטות יש שם מכסה קבוע, או בכלל לא, ובגרסאות מעט מפוארות יותר יש מכסה עם ווסת. גם נתקלתי ברכבים עם התקנות מקומיות שמורידים את המכסים שם כדי להעביר כבל USB או כל מיני דברים. בהרבה רכבים יש שם חורים כהכנה לדבר-מה, ללא צנרת למזגן (עדיין מרגישים אוויר חלש מהמיזוג).

2. יש לאחד השכניםאת אותו רכב וגרסא (רכש בהפרש של חודשיים), אני אנסה לתפוס אותו ולבדוק.

3. אין לי עצבים לצלם את זה שוב, יש שם צינור מיזוג, שסתום אין.

יש לי את הBLUE HDI, לפי הקטלוג שצרפתי אמור להיות, (אפרופו שכן,אצלו יש), לGTI מ2013 שבדקתי אין, דיי מפגר.

לגבי כל אחד מהסעיפים.

1. אני גם עם 208 רק הדגם GTI לפעמים אני מבטל ESP ולא קרה שהוא חזר לעבוד אלה רק בלחיצת כפתור או הנעה מחדש.

2. אף פעם לא השתמשתי במגביל מהירות אז אני לא יכול לעזור לך בזה.

3. לובינסקי אמרו נכון, לחלק מאנשים שאני יש מזגן בתא כפפות ולחלק אין. זה קטע מאוד דפוק ומוזר.

3. קירור יש לכל הרכבים שבדקתי, את השסתום לסגור/לפתוח את הדבר הזה אין לכולם, זה מה שמפריע לי.

עריכה אחרונה על ידי GAD57
פורסם
ביננו, אתה מבין שחסר לך חלק?
מה שהוא אמר.

תופעת לוואי של התקנות מקומיות.

ואחר כך אנשים לא מבינים למה מחפשים רכב בלי התקנות מקומיות.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ולענין ההתקנות המקומיות, רק להוסיף שבאוקטביה 1.4 החדשה מהליסינג, חיישני הנסיעה לאחור מותקנים בשפת הטמבון התחתונה שזה אסטתי, אבל מצפצף בלי שום קשר למה שיש מאחורה, תלונה גרמה להחלפת המכלול עם הבטחה שעכשיו זה פיקס, מה שכמובן לא קרה. לפחות האופן הפרטצ'י שבו זה נעשה לימד אותי בדיוק מאיפה מגיע הרישרוש המעצבן שמעת לעת משגע את השכל, כמובן מהקונסולה העליונה שמאחסנת להבנתי חיישנים הנוגעים למערכות הבטיחות של האוטו, ולשם ראה זה פלא נכנס החוט מהתצוגה המצפצפת של חיישני הנסיעה לאחור. בקיצור, לוקחים אוטו, מוקפד, איכותי למדי ומצליחים בקלות להפוך אותו לגרוטאה מרשרשרת, ככה במחי פעולה קצרצרה ועוד לוקחים על זה כסף.

פורסם
ולענין ההתקנות המקומיות, רק להוסיף שבאוקטביה 1.4 החדשה מהליסינג, חיישני הנסיעה לאחור מותקנים בשפת הטמבון התחתונה שזה אסטתי, אבל מצפצף בלי שום קשר למה שיש מאחורה, תלונה גרמה להחלפת המכלול עם הבטחה שעכשיו זה פיקס, מה שכמובן לא קרה. לפחות האופן הפרטצ'י שבו זה נעשה לימד אותי בדיוק מאיפה מגיע הרישרוש המעצבן שמעת לעת משגע את השכל, כמובן מהקונסולה העליונה שמאחסנת להבנתי חיישנים הנוגעים למערכות הבטיחות של האוטו, ולשם ראה זה פלא נכנס החוט מהתצוגה המצפצפת של חיישני הנסיעה לאחור. בקיצור, לוקחים אוטו, מוקפד, איכותי למדי ומצליחים בקלות להפוך אותו לגרוטאה מרשרשרת, ככה במחי פעולה קצרצרה ועוד לוקחים על זה כסף.

על ההתקנות המקומית אני לא מדבר בכלל, כל הדשבורד שלי מרשרש, היבואן כן מנסה לפתור אבל אין לו מושג מאיפה להתחיל בכלל.

פורסם

בקיצור אתה לא נהנה מהרכב בכלל!

אתה עסוק רוב הזמן בתהיות מה לעשות, התכתבויות עם היבואן ונכנס כל הזמן למוסך לפתור בעיות של רשרושים.

או שכיף לך העניין (מכיר כאלו) אן שלא כיף לך, אתה לא מעונין למכור ואתה מחפש פתרון. אז למצוא רכב זהה לשלך לנסיעת מבחן ממש יעזור.

פורסם
בקיצור אתה לא נהנה מהרכב בכלל!

אתה עסוק רוב הזמן בתהיות מה לעשות, התכתבויות עם היבואן ונכנס כל הזמן למוסך לפתור בעיות של רשרושים.

או שכיף לך העניין (מכיר כאלו) אן שלא כיף לך, אתה לא מעונין למכור ואתה מחפש פתרון. אז למצוא רכב זהה לשלך לנסיעת מבחן ממש יעזור.

אני נהנה מאוד מהרכב, את האמת שממש שישבתי וחיכיתי שיתחילו לייבא את גרסת הדיזל.

כן, יש כמה דברים שצריך לטפל בהם, ובגלל העבודה אני לא יכול להכנס למוסך כל רגע, אז זה נעשה בהתכתבות.

הרכב היה 4 פעמים במוסך,מתוכם 2 טיפולים וריקול שבהם ביקשתי לטפל בשאר הבעיות שציינתי.

מעדכן פה בנוגע למגביל מהירות,למקרה ומישהו אחר יתקל בזה.

המערכת הייתה תקינה, פשוט התפעול שונה.

כשמגביל המהירוות מופעל ויש צורך לעקוף אותו, יש לסחוט את הדוושה עד סוף המהלך, ואז להפעיל יותר כוח, הדוושה תשתחרר ,יישמע ויורגש "קליק" והמערכת תעקף ויהיה ניתן להאיץ.

*התחושה קצת מוזרה, לי זה הרגיש כאילו שברתי משהו, אולי בגלל שהרכב עדיין חדש.

תודה יגאל על העזרה.

פורסם

סעיף השבירה של המגביל מהירות אמור לעבוד כשדורכים ועוברים את הסוויץ' של הקיק דאון.

אני עם C4 ידנית וזה אותו סוויץ' מרגישים כמו קליק ברגל כשעוברים את הנקודה, אם זה לא עובר את ההגבלת מהירות זו תקלה, שכן זה מנגנון שנועד למקרי חירום שיש להאיץ באופן חד כדי להתחמק מסכנה\מכשול.

• תוכן חדש...