Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf MK-V TDI2.0 vs. Alfa 147

ludu
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לשתי המכוניות, על הנייר, נתוני ביצועיים דומים פחות או יותר. ובכל זאת, לנסיעות יומיומיות, הנאה מנהיגה ורכב איכותי, על מה הייתם הולכים?

הכוונה לגולף דור 5 מנוע TDI2.0 גיר ידני, 5 דלתות, מודל 2005. מול אלפא 147 מנוע 2 ליטר בנזין, 3 דלתות, גיר ידני, מודל 2005.

תודה.

פורסם

הרכבים מאוד שונים, למה דווקא שני אלו? שניהם יקרים מאוד, האלפא יקרה מדי לדעתי. בנוסף יש לה ציון בטיחותי עלוב בריסוק חזיתי.

מבין שני הרכבים הללו הייתי לוקח את הגולף, בעיקר בגלל שלא הייתי לוקח את האלפא עם הציון בטיחות הבעייתי.

אלפא 147 עולה סביב 200K. מה עם BMW סדרה 1?

השאלה מה אתה מחפש ברכב, בתקציב הזה יש גם WRX, מיאטה, ורבות וטובות אחרות.

גיא

פורסם

גולף, בלי לחשוב פעמיים.

בלי לחשוב אפילו פעם אחת, בעצם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תחשוב על זה ככה:

דלק?.....2 ליטר בנזין או דיזל?

שמירה על ערך הרכב והצלחה במחירתו אח"כ?......בטוח לא האלפא.

אמינות?......הגולף אולי לא יפנית אבל האלפא בטוח אי שם בטבלה מתחתיה.

בקיצור...

כמו שקודמי ציין, גולף, בלי לחשוב פעם אחת אפילו.

פורסם

הבחור ציין שאחד הרצונות שלו הם הנאה מנהיגה,לדעתי פה האלפא לוקחת,השאלה היא האם תרצה לוותר על כל השאר בשביל אותה הנאה?

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

הדרישות מהרכב- שיהיה בנוי לנסיעות ארוכות ויהיה מהנה לנהיגה. לפי מחירון האלפא היא 185K. ה-B.M.V ממש לא בתקציב. שאר הרכבים, כמו מיאטה, ימשיכו לככב בחלומותי מאחר ואני צריך רכב עם תא מטען...

פורסם
הדרישות מהרכב- שיהיה בנוי לנסיעות ארוכות ויהיה מהנה לנהיגה. לפי מחירון האלפא היא 185K. ה-B.M.V ממש לא בתקציב. שאר הרכבים, כמו מיאטה, ימשיכו לככב בחלומותי מאחר ואני צריך רכב עם תא מטען...
ל-WRX יש אחלה תא מטען.

פורסם

בתור מישהו שהייתה לו גם 147 1.6 120 כ"ס ועכשיו נוהג על גולף 2.0 ידנית אני יכול להגיד לך

שאם אתה מחפש הנאה מנהיגה כפי שאתה טוען לדעתי תמצא אותה יותר ב147

היא הרבה יותר ספורטיבית בהשוואה לגולף הרכה , ההגה חד כתער , אצלי באלפא היה רק 1.6

אבל מנוע ה2.0 עם ה155 כ"ס של אלפא הוא מנוע מדהים .

מבחינת אמינות אין מה לדאוג כלל זה כבר לא אלפא של שנות השמונים, אם אתה עושה טיפולים

בזמן במקום שיודע את העבודה (המוסך המרכזי) למרות היותו יקר , הוא ישאיר אותך בלב שקט.

בכל מקרה שתי המכוניות הן שונות לחלוטין במהות שלהם ובמה שהם מייצגות אם אתה רוצה אוטו מקורי

שיחמם לך את הלב ולך ישאיר אותך חסר רגשות כמו הגולף אז לך על ה 147 !

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
בתור מישהו שהייתה לו גם 147 1.6 120 כ"ס ועכשיו נוהג על גולף 2.0 ידנית

על איזה גולף 2.0 ידנית אתה נוהג? הדור החדש ? אם זה הדור הקודם ההשוואה איננה במקום, הדור החדש שונה לחלוטין מהדור הקודם.

גיא

פורסם

דור 4 שנת 2002.

אין ספט שדור 5 שונה לחלוטין אבל עדיין נשארה משעממץ כקודמתה , ה 147 היא הרבה יותר מתובלת מה שנקרא מהגולף הסתמית ...

8C Competizione

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

דווקא הביקורות על הדור החמישי של הגולף טובות למדי (אם נתעלם מנקודת המחיר). ובכל מקרה מדובר בדגם חדש לגמרי ולא במתיחת פנים כל שהיא ולכן אי אפשר להקביל בין הרכב שנהגת לזה המדובר בשירשור.

גיא

פורסם

אמת קיבלתי , לא שמתי לב בתחילה שהוא מדבר על דור V ....

למרות זאת הגולף החדשה עדיין נותרה משעמשמת וחסרת צ'ארם כקודמתה ...

אני הייתי מעדיף את ה 147 למרות נחיתותה בתחום האיכות והנדסת האנוש , אבל כל אחד

ומה שהוא הוא מחפש באוטו ...

8C Competizione

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

לאחר בדיקה עמוקה ומלומדת של העניין:

גולף .

אומנם גירסת ה-DSG למנוע ה- 2.0 TDI עדיפה, אבל גם הגירסה הידנית מתעלה על הדור הקודם ועל האלפא המיושנת.

למה?

בטיחות (אקטיבית ופאסיבית), אמינות, ביצועים, נוחות, תנוחת ישיבה, חסכון בדלק, שמירת ערך.

האלפא עולה על הגולף החדשה בעיצוב (למרות שהוא כבר ישן) ובתחושת ההגה בלבד.

• תוכן חדש...