Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 2015 DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך בודק- רלקס אשדוד

הרכב שנלקח לבדיקה- סקודה פאביה 2015 חודש מאי, ק"מ: 66000, יד1 פרטית.

הערות עיקריות:

בלוק מננוע: רעשים ממותחנים וגלגלות

תיבת הילוכים אוטומטית- רעידות יתר, שילוב לא תקין, לתיקון ובדיקה חוזרת, לכוון/לתקן.

כמו כן, צוין בסעיף שונה נזילת שמן מהגיר.

נושא הגיר היה הנושא שהכי דאגתי ממנו טרם הבדיקה, מיד לאחר הבדיקה הרכב נלקח לחברה שם נאמר כי כנראה יש להחליף מצמדים וזה יעשה במסגריות אחריות מורחבת לגיר (5 שנים).

עם זאת, הוחלט לוותר על העסקה כרגע ולחפש רכב "נקי" יותר

אשמח לחוות דעת לגבי הבדיקה וההחלטה

האם לגיטימי לקנות רכב ולהכנס איתו מיד להחלפת מצמדים?

פורסם

לגבי המצמדים, לא נשמע לי חריג שכן זהו בעצם עקב האכילס ברכבים אלה..

לגבי כל השאר נשמע כמו כסת"ח.

למה לא צירפת צילום של טופס הבדיקה?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

נגיד וזה לא חריג, השאלה אם יש לשקול עדיין קניה של הרכב הזה לאחר החלפת מצמדים..

ולגבי טופס הבדיקה, להעלות את כל העמודים או רק את הסיכום?

פורסם
מה הבעיה עם החלפת מצמדים? מדובר בחלק מתכלה בדיוק כמו צמיגים וכד'

אף אחד לא התחייב לי שזה רק זה, עלול להצריך גם החלפת מח גיר(אמנם גם באחריות)

פורסם

למעט הגיר, בדיקה יפה מאוד.

עשית סיבוב על האוטו? האם באמת יש רעידות?

כמעט כל רכב שתכניס לבדיקה, ירשמו דבר דומה (רעשים נקישות רעידות וכו' וכו') אבל מאחר ומדובר בגיר DSG, אני מהסס לומר שהגיר באמת תקין.

בכל מקרה, הנוסח של מכוני הבדיקה לפעמים מטעה. הם לא לוקחים סיכונים כדי שלא יבואו אליהם בטענות.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

בנסיעה הראשונית שלי לא הרגשתי, אבל אחרי הבדיקה נסעתי עוד קצת על האוטו וכבר אי אפשר היה להתעלם מהרעידות והאיחור בכניסה להילוך ראשון

פורסם (נערך)

בזווית הראייה הצרה שלי אני רואה רק 2 אופציות.

או להתקדם הלאה ולחפש אחת אחרת או אפילו רכב אחר (וכבר יש לך למה להשוות מבחינת התנהגות הגיר).

או להכניס את הרכב לבדיקה נוספת במוסך מורשה, שתתמקד רק בגיר.

בכל מקרה אתה צריך לקחת בחשבון שהגיר זאת "מחלה" כרונית ברכבים אלה, וייתכן שהמצב כאן הוא אפילו יחסית טוב לעומת רכבים אחרים.

ועוד דבר, להחליף מצמדים בגיר רובוטי כמו שנאמר זה סה"כ החלפה של רכיב מתכלה. כמה מהר ובאיזו תדירות? זאת השאלה האמתית.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם
מה הבעיה עם החלפת מצמדים? מדובר בחלק מתכלה בדיוק כמו צמיגים וכד'

העלות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העלות עקרונית לא בעיה כל עוד זה בחמש שנים מהעליה לכביש.

בכל מקרה בסופו של דבר מצאתי פאביה אחרת, באמת ק'' מ נמוך בהרבה, עברה בדיקה ללא סייג בנושא הגיר (אמנם לא אותו בודק), וגם יכולתי כעת להרגיש בעצמי את ההבדלים בין עבודה תקינה ולא תקינה של הdsg.

• תוכן חדש...