Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בסוכנות מיצובישי והופתעתי לגלות שהאאוטלנדר כבר החל להימכר מגירסת הבסיס עם כל אביזרי הבטיחות האקטיביים שהוצאו עד כה בגירסאות היקרות.

בין היתר הוא מוצע עם בקרת שיוט אדפטיבית, התראה על סטייה מנתיב, בלימה אוטונומית.

אין במלאי גירסת 5 מושבים לאספקה לינואר אלא רק גירסאות 7 מושבים.

מעניין שכלמוביל לא פרסמו הודעה מסודרת לאתרי הרכב ו/ו לא יצאו בפרסומות על כך, אפילו המפרט של האאוטלנדר באתר האינטרנט שלהם לא מעודכן.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

צעד מבורך.

מה שמפתיע זו העובדה שאותו יבואן השיק את קולקציית 2018 של הטוסון עם גרסאות חדשות, אבזור משופר ומחירים משתלמים יותר ביחס לדגמי 2017. אבל השאיר את מערכות הבטיחות במפעל ומסתפק במובילאיי.

משרד הפרסום של קיה לא היה צריך יותר, קמפיין הספורטאז' מבליט כעת עוד יותר את נושא מערכות הבטיחות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

המערכות המקוריות בטוסון נכנסו רק בדגם הטוסון טורבו ובדגמים היקרים.

הבנתי שבמתיחת פנים שתוצג בקרוב, הרכב יגיע לארץ עם כל המערכות.

מעניין מתי יטרחו לתת גם ל-i10 ול-i20 מערכות בטיחות מקוריות שמוצעות עם הדגמים באירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

צעד מבורך בהחלט ומתבקש לאחר שה-ASX הוצג עם מערכות מקוריות מגרסת הבסיס.

בהחלט מוזרה הדבקות במובילאיי בטוסון אבל אני מקווה שיבואנית נוספים ילכו בדרך הזאת וייבאו רכבים עם מערכות בטיחות אקטיביות מקוריות.

פורסם
צעד מבורך.

מה שמפתיע זו העובדה שאותו יבואן השיק את קולקציית 2018 של הטוסון עם גרסאות חדשות, אבזור משופר ומחירים משתלמים יותר ביחס לדגמי 2017. אבל השאיר את מערכות הבטיחות במפעל ומסתפק במובילאיי.

משרד הפרסום של קיה לא היה צריך יותר, קמפיין הספורטאז' מבליט כעת עוד יותר את נושא מערכות הבטיחות.

ת'כלס. יש למישהו הסבר לזה שגם ה-2.0 Panoramic וגם ה-2.0 Prime Plus מגיעים ללא מערכות בטיחות מקוריות?

פורסם

בשרשור ההשקה של הטוסון המעודכן אמרו משהו על שינוי בפגוש שלא רצו לעשות, נשמע תירוץ לא מוצלח, שלא לומר עלוב.

פורסם

אני ממש סקרן לראות איך תיראה האאוטלנדר החדשה לאחר מתיחת פנים שתהיה אי שם ב2018.

הבעיה שזה עבורי לא יהיה כמו להחליף סמסונג נוט 5 בנוט 8, אלא סיפור של עשרות אלפי שקלים, ולא נראה לי שזה חכם במיוחד לזרוק לפח 70,000 (לפחות) רק בשביל שידרוג חיצוני. אבל הפיתוי יהיה גדול.

הקטע של מערכות מובנות וחוסר במובילאיי הוא בשבילי מינוס גדול, אני כל פעם נהנה מחדש כשהרכב לפני עוצר או מאט והמובילאיי מעיר אותי מהמחשבות. סביר להניח שהייתי בולם בין כה וכה, אבל המובילאיי הוא כמו מלאך טוב ששומר עליך.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני לא מבין למה היבואניות לא מבינות את הצורך במערכות בטיחות מקוריות ולא כתוספת. עובדה ש

הספורטאז' מגיע עם כל המערכות באופן מקורי כבר שנתיים וכדי להשיג מערכות דומות יש צורך לקפוץ לרכבים הרבה יותר יקרים. ואם כל הכבוד למובילאיי, מתקינים פה את המערכת הבסיסית ולא את המערכות היותר יקרות שלהם. אין הגיון.

פורסם

יש הגיון. קוראים לו כסף.

היבואנים מבינים שמובליאיי עולה יותר זול, מזכה אותם בהחזר מס ומאפשר שולי רווח יותר גדולים.

פורסם

עכשיו גם סקודה סופרב התחילה להיות מיובאת עם כל המערכות בטיחות וככה היא מיישרת קו עם האוקטביה והקודיאק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בשרשור ההשקה של הטוסון המעודכן אמרו משהו על שינוי בפגוש שלא רצו לעשות, נשמע תירוץ לא מוצלח, שלא לומר עלוב.

בדיוק, תרוץ עלוב ולא יותר מזה..

באירופה וארה״ב הוא מגיע עם אופציה לחבילת בטיחות שכוללת את כל המערכות ואם אני לא טועה אז גם הפגוש הוא אותו הפגוש.

אבל למה להתאמץ אם בכל מקרה כולם קונים כמו לחמניות חמות?

במצב כזה היבואן צריך להיות טמבל להציע מערכות בטיחות אקטיביות שעולות לא מעט כסף, הרי בכל מקרה הרכב ימכר באותם המספרים ורק שורת הרווח תסבול ממהלך כזה..

פורסם
אני ממש סקרן לראות איך תיראה האאוטלנדר החדשה לאחר מתיחת פנים שתהיה אי שם ב2018.

הבעיה שזה עבורי לא יהיה כמו להחליף סמסונג נוט 5 בנוט 8, אלא סיפור של עשרות אלפי שקלים, ולא נראה לי שזה חכם במיוחד לזרוק לפח 70,000 (לפחות) רק בשביל שידרוג חיצוני. אבל הפיתוי יהיה גדול.

הקטע של מערכות מובנות וחוסר במובילאיי הוא בשבילי מינוס גדול, אני כל פעם נהנה מחדש כשהרכב לפני עוצר או מאט והמובילאיי מעיר אותי מהמחשבות. סביר להניח שהייתי בולם בין כה וכה, אבל המובילאיי הוא כמו מלאך טוב ששומר עליך.

אתה מקבל את אותם התראות, אבל רק מובנה (אם אפשרותת לביטול נורמאלי).

מוביל אי זה דרק.

פורסם (נערך)

למען האמת אין לי מושג איך זה נראה כשמדובר במערכת מובנית. אבל הבנתי כמה דברים, מכל מה שקראתי מדיווחים כאן:

1) זה משתנה מרכב לרכב

2) לא תמיד זה עובד

3) ההתרעה חלשה ולפעמים מדובר רק בחיווי ללא צפצוף.

בכביש, אתה צריך תשומת לב מירבית בכל רגע נתון, גם כשאתה מזדחל בפקק של שעתיים. בשניה אחת שאתה חולם, אתה מוצא את עצמך מחליף פרטים בצד ומקלל את היום המגעיל שלך. אז הצפצוף העצבני של המובילאיי הדרעק הוא עבורי צפצוף מבורך, ואני מקבל בשמחה גם את כל הצפצופים המיותרים פה ושם (את ההתרעה על מעבר מנתיב לנתיב ביטלתי, וגם את ההתרעה על קירבה לרכב מלפנים צמצמתי ל0.4)

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

עכשיו יש מערכות בטיחות ונשאר רק להחליף את הרכב..אתמול יצא לי לנהוג על רכב של חבר 7 מושבים עם ריפודי עור בן שנה וחצי.

יצא לי לנהוג על לא מעט רכבים בימי חיי,זה אחד הפחות טובים,רועש,גיר מאד לא נעים,נוחות נסיעה זה מושג שלא קיים ברכב,הוא מתרסק על כל כביש שהוא לא מושלם,הביצועים עייפים..לא מבין איך אנשים רוכשים את התפלצת הזאת.

• תוכן חדש...