Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע של מערכות מובנות וחוסר במובילאיי הוא בשבילי מינוס גדול, אני כל פעם נהנה מחדש כשהרכב לפני עוצר או מאט והמובילאיי מעיר אותי מהמחשבות. סביר להניח שהייתי בולם בין כה וכה, אבל המובילאיי הוא כמו מלאך טוב ששומר עליך.

אני חושב שאתה בין הבודדים בארץ שמרגישים כך.

לרשום שמערכת מקורית (עם בלימה אוטונומית או תיקון סטיה מנתיב) נחותה מצפצפה סטייל מוביילאיי זה שטות גמורה, ואני עדין בניסוח.

אבל זו לא פעם ראשונה שאתה מוכיח כבל עם ופורום שאתה אלוף בשיכנוע עצמי.

אז אני שמח שאתה משוכנע שכל מה שיש לך הוא קליל השלמות והחיים שלך ורודים, אותנו בכל מקרה לא שכנעת..

מוביילאיי זה קקה :)

פורסם

תירוצים עלובים של יבואני רכב בארץ שמתקמצנים להוסיף מערכת בטיחות ראויה ועובדה שבמדינות אחרות כן עושים את זה, חבל שפה מתקמצנים עלינו, אני מניח שזה בגלל העלויות של הרכבים בארץ אבל לטעמי זה ממש לא תירוץ, עובדה שבספורטאז' כמו שאמרתם כן יש מערכת בטיחות מתקדמת ביחס לקטגוריה. זה לא אמור להיות מצב כזה שרק רכבים בודדים מגיעים עם מערכת בטיחות ראויה. מביך ועגום מאוד

פורסם

בצעתי נסיעת מבחן בטוסון 2.0 luxury ויש בו התראת סטייה מנתיב ותיקון אקטיבי, בקרת תנועה חוצה בנסיעה חאחור והשלמה של הצגת תמרורים וניטור מרחק מקדימה על ידי מוביאיי

פורסם

לא יצא לי לנסוע על האאוטלנדר אבל זה בהחלט החלטה נכונה מצדם, יכול להגיד שהספורטאז שיצא לי לנסוע עליה רכב לא פחות טוב אם לא יותר שגo שם יש מערכות בטיחותיות מקוריות ובמחיר סביר בהחלט אם מתפשרים קצת על השנתון.

פורסם

אגב, כדאי לשים לב את המצב כרגע.

הקרוסאובר הכי נמכר - ספורטאג', משווק עם מערכות מקוריות.

המיני הכי נמכרת - פיקנטו, נמכאת עם בלימה אוטונומית, בחו"ל אין לה אופציה לסטייה מנתיב.

המשפחתיות הכי נמכרות - מאזדה 3, קורולה ואוקטביה, מגיעות עם מערכות בטיחות מקוריות.

במנהלים - סופרב וסונטה מ-2018 נמכרות עם המערכות.

וגם ה-7 מושבים הכי נמכר (אאוטלנדר, ומקום שני אקסטרייל) מגיעים עם מערכות מקוריות.

ההיברידית איוניק גם מגיעה עם מערכות מקוריות.

כל הדגמים עם המובילאיי מדשדשים יותר למטה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מעניין מתי יבואן סוזוקי יתחיל ליבא את הדגמים עם מעאכות בטיחות מקוריות.

ניראה שהוא היחיד שמתעקש רק על מובילאיי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

שנה שנתיים לא יהיה יותר התקנות מקומית של המובלאי, רק למכוניות "ישנות" שהבעלים מעוניין להתקין. זה כמו חישני הרוורס שהותקנו התקנה מקומית כשהרכב הגיע לארץ, והיום כמעט אצל כולם זה מקורי. ככה בדיוק יהיה עם המערכות הללו. שנה שנתיים זו דעתי.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
מעניין מתי יבואן סוזוקי יתחיל ליבא את הדגמים עם מעאכות בטיחות מקוריות.

ניראה שהוא היחיד שמתעקש רק על מובילאיי.

לבעלים של מכשירי תנועה יש מניות במובילאיי.

כל דגם שלהם שהושק לאחרונה הצלחתי לחזות שיהיה רק מובילאיי וצדקתי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...