Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם קיבלתי דוח כל כך בקלות על שימוש בפלאפון כשהוא היה בדיבורית, לא נגעתי ולא הסתכלתי עליו אפילו, ואין לי שום הוכחות ולך תעשה עם זה משהו..

מה יהיה עכשיו, פשוט מסוכן לעבור ליד שוטר. אי אפשר לדעת מתי יפלו עלייך.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב, אם שוטר רוצה להשחיל נהג, הוא יכול לעשות את זה גם בלי ההנחיה המצורפת בשרשור. הסעיף היה קיים תמיד, השלחות גם כן לצערנו.

לא צריך לעשות זבוב מפיל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לטלפון יש נטיה לעוף מהאטב הזה. עדיף מגנט או נעילה עם שינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה לגבי אנשים עם פזילה?

בבית המשפט הם ייבטלו את הדו"ח בקלות.

מה לגבי מי שמסתכל למעלה?

בקיצור, הנפצה שאין כדוגמתא

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המגנט פתרון טוב, הבן שלי משתמש בו לא מעט זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אם המגנט טוב כמו בתושבת שיש לי כרגע (קניתי בשופרסל, הדבקתי עם דבק דו"צ 3M סיני -מחזיק מעולה) אז זה בהחלט פתרון מעניין. הזמנתי ,נראה איך הולך ,אעדכן בהמשך.

עכשיו צריך למצוא חלופה יותר טובה ונוחה ל-google now בה אני משתמש לעיתים רחוקות לחיוג קולי .

אולי עם התושבת החדשה שתציב את הסמרטפון עוד יותר קרוב לפה, השימוש בחיוג קולי יהיה יותר רלוונטי ונוח.

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

• תוכן חדש...