Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי לרבל מידע מהמאגר הרכב צריך להיות בבעלותך. אם הוא עדיין בבעלות חברת ליסינג, אז רק היא יכולה לקבל מידע.

אבל חברת ליסינג לא מבטחות בביטוח מקיף לכן אין מידע במאגר.

פורסם

תודה על הקישור.

מעניין, זה עוד כלי סינון פוטנציאלי.

כרוכש רכב פרטי -

אני: אני מוכן לשלם לך עבור הפלט, לפני שאני בודק את הרכב שלך במוסך מומחה שלח לי בבקשה דו"ח מפורט מהאתר הנ"ל....

אם המוכר מביע התנגדות אז ישר אפשר להמשיך הלאה למכור הבא...

פורסם

סיקרן אותי אז בדקתי את שלי, בהחלט אחלה כלי וטוב לגלות שהפיאט 500 שלי לאורך כל השנים הייתה עם מקים ו 0 תביעות ביטוח.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

גם אני הסתקרנתי ובדקתי את הניסאן נוט שקניתי לפני 9 חודשים מקרסו טריידאין (בעלים קודמים פרטי) והיא נקייה .

מפורט בדו"ח כל הביטוחים שנעשו לרכב מאז עלותו לכביש גם אם אין תביעות.

זה נותן עוד בטחון בקנייה

פורסם

אז מה עושים במקרה והחוכר המאושר מכניס את הרכב בקיר ללא אפשרות שיקום?

בעצם אל תגיד, אני כבר יודע את התשובה. מנגבים את השאריות של הלקוח, אוספים את החתיכות ברזל למוסך בטול כרם, ומשם חוזרת בונבוניירה יד ראשונה נהג יחיד סבתא של מנכ"ל נסעה פעם בשבוע לשחק בינגו עם חברות. :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הזמנתי גם דו''ח מסקרנות,מה זה 10 שקל.

מיומו הראשון מבוטח מקיף באותו מקום עם תאונה אחת שידעתי עליה.

נחמד מאוד.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בשעה טובה. כלי חשוב מאוד לרוכש רכב ועכשיו מתווספת סיבה נוספת לקנות רק רכב מבעלות פרטית.

חידוד קל- אם רכב א' נכנס ברכב ב' והבעלים של רכב ב' תבע את הביטוח של א', האם ניתן יהיה לראות זאת במסגרת הפלט של רכב ב', על אף שתביעת הביטוח הייתה רק ביחס לרכב א', או שמא מופיעות רק תאונות שתוקנו על חשבון הביטוח של הרכב הנבדק?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
כדי לרבל מידע מהמאגר הרכב צריך להיות בבעלותך. אם הוא עדיין בבעלות חברת ליסינג, אז רק היא יכולה לקבל מידע.

אתה יכול להבין את ההגיון שרק בעלים יכול לקבל את ההיסטוריה? נניח שאני רוצה לברר מצב רכב לפני קניה בלי לבלבל יותר מדי את המוח למוכר או בלי לפנות אליו בשלב ראשון. למה זה צריך להיות ברמה של סודות הגרעין אם רכב עבר תאונה או הוחלפו בו מכלולים משמעותיים?

פורסם

לא. המידע ניתן רק לבעל הרכב, צריך לשלם בכרטיס אשראי על שם בעל הרכב. או לשלוח תשלום במזומן בצירוף מסמכים מזהים.

• תוכן חדש...