Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כחלק מהשיפוץ ושיפור הכללי של ה205 אני נכנס לפרוייקט צביעת פגושים.כאשר היום ביצעתי את ההכנה לפיטר הפתוח שאתקין בקרוב מאוד ,הזזתי מצבר אחורה(לפייר וול) קופסת פיוזים ימינה וכו', החלטתי שהזמן הגיע להיכנס לפרוייקט שכזה. נברתי קצת ופשוט לא הצלחתי למצוא יותר משני ברגים שמחברים את הטמבון.אני בטוח שיש עוד ברגים (מדובר על הטמבון הקידמי).

כמה ברגים יש והיכן הם?

תודה ובברכה.

פורסם

לא מכיר את 205 אבל באונו יש כמה ברגים עליונים, וכן כמה ברגים שמחזיקים מלמטה (האם העלית על ליפט או משהו?) ובנוסף אום בכל צד... (בפינה ליד הוינקר)

...Carpe Diem

פורסם

הכי פשוט זה להסתכל בפרסומת של פיגו':

לחפש קיר טוב... לעמוד 40 מטר לפניו ... לשלב לראשון .... ואודרוב לנגוח, תאמין לי הפגוש יצא !!!

:-P:-D

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ראיתי שלכמה וכמה אנשים בפורום אספנות (ובטח גם כאן) יש את היינס של ה-205 ב-PDF, תבקש ממישהו שישלח לך, אפילו רק את הדף עם ההוראות לפירוק הטמבון...

...Carpe Diem

פורסם

לא יודע איך זה ב205, אבל ב309 שלי שפירקתי את הפגוש הקדמי היה ככה

בורג מתחת למספר רישוי באמצע

שני ברגים בשני הצדדים שפותחים מבפנים (מתחת לכנפיים)

ו2 או 3 ברגים מתחת לאוטו בחלק הקדמי(מתחת לרדיאטור בערך)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טומבון קודם כל מורכב משתי חלקים, עליון ותחתון שמחוברים יחד כאשר החלק העליון מחובר לגוף הרכב.

אם אתה מפרק את כל הטומבון אז ישנם 4 ברגים שמחברים אותו 2 ליד הוינקרים ו2 מקדימה.

תסתכל על הטומבון מקדימה ואתה תראה את הברגים מעין 2 מלבנים. תתכופף מתחת לרכב ואז תראה וו שאליו מחובר הטומבון (יש וו לכל בורג) מכאן כבר הסיפור פשוט.....

אם עדין לא תסתדר אז דבר איתי.

פורסם

בטמבון יש לך פס מנצנץ(לאורך כל טמבון) תוריד אותו בזהירות,ומתחתו יש עוד כמה ברגים.

תזהר כי פס מודבק על קליפסים

• תוכן חדש...