Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 3 שנים טובות עם היונדאי I20 שלי החלטתי להתחדש ולממש את החלום (כן) - מאזדה 2 חדשה.

בחברה עצמה קיבלתי הצעה לדגם 2018 - 101,500 ש"ח.

מצאתי אתר שכבר מוכר את דגמי 2018 במחיר של 91,900 אבל לאחר התוספות שאני רוצה הסכום הוא 93,240.

כמובן שאני רשומה כיד 2, התשלום הוא פחות 8% - 8260 ש"ח.

אני מתכננת להחזיק את הרכב בין חמש לשש שנים.

לאחר מכירת הקטנה שלי יהיו לרשותי כ 52,000 ש"ח זמינים, השאר אקח בהלוואה מהבנק שלי.

אני מאוד מבולבלת ולא יודעת באיזו אופציה לבחור. מצד אחד מהחברה זה ממש יקר אבל מפריע לי להיות רשומה יד 2 כשהבעלים הראשונים הם ליסינג ואני לא יודעת אם זה יהווה בעיה במכירה.

בבקשה בלי הצעות לרכבים אחרים, אני סגורה על הבחירה שלי.

תודה!

פורסם

קודם כל מה זה אתר? אני בגישה שאם לרכוש 0 קמ לרכוש ממוכר גדול ומוכר. 2. יש לוודא שהרכב שמקבלים הוא טרי ככל הניתן זה שהרכב 0 קמ לא אומר שהוא לא שוכב שנתיים בארץ. קראתי איפשהו במקרים מסויימים ניתן לבקש שהרכב לא יהיה רשום כרכב ליסינג לשעבר.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

אתר carcost

אין מצב שהרכב ישב, הוא מ 2018. כמה הוא כבר ישב?....

הציעו לי באלדן ושלמה סיקסט את אותו המחיר אבל לשנת 2017, מן הסתם אעדיף שנת 2018.

פורסם

לא יודע מה זה מ 2018 גם אם היית קונה רכב מהיבואן היה מצוין ברשיון 11/2017 . כבר בעשור הקודם הפסיקו לרשום שנתון. תבדקי זאת שוב . נראה לי שיטת שיווק אגרסיבית

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

רכב 2017 מהחברה יעלה לי פחות 2000 ש"ח והמלאי הוא מזערי. מעדיפה לשלם טיפה יותר ולקבל רכב חדש. לדעתי רכב בן שנה צריך לעלות פחות 7000-8000 ש"ח ולא 2000.

פורסם (נערך)

אתרי 0 ק"מ הם בסך הכל קישור בינך לחברות הליסינג. רוב חברות הליסינג כיום נכון לשנת 2017 נמצאות בבעלות של היבואנים או מיבאים כבר רכבים בעצמם (שלמה סיקסט ואלבר) . היבואן מוכר לזרוע הליסינג שלו את הרכבים בהנחה , והוא בתורו מוכר לצרכן הפרטי בהנחה. בסוף של יום אתה קונה מהחברה , בגלל זה גם כל שנה רווחי היבואנים בשמיים בעוד ש"זרועות הליסינג" מדשדשים.

משרד התחבורה כבר אישר לחברות ליסינג למכור לאנשים פרטים בתור רכב 00 , אבל בפועל הם עדיין משתמשים בטריק של "היד הנוספת" כי הם מן הסתם במיטה עם היבואנים.

בעוד כמה שנים כשתרצי למכור את המאזדה דינמיק שלך מה"חברה" הוא יהיה בתחרות עם רכבים אלו שנמכרו דרך "0" ק"מ וסביר להניח שזה יגרום לירדה במחיר שלו.

לדעתי האישית אם את סגורה על הדגם הזה עדיף לקנות אותו במסלול ה0 ק"מ. באתרי השוברים מציעים דגם שמכונה "מאזדה 2 דינמיק 2018" בתוספת של כ-1500 ש"ח(לעומת 2017), תצרי קשר ותבררי עם מדובר בדגם שעבר מתיכת פנים. אופציה נוספת היא לגשת ישירות לחברות הליסינג ולחפש אצלהם את הדגם הספציפי.

עריכה אחרונה על ידי borisYalzin
פורסם

הייתי באלדן ושלמה סיקסט ועדיין אין להם רכבי 2018. ב carcost כבר מוכרים דגמי 2018. איך אני יודעת למי שייך האתר?

מה הכוונה מתיחת פנים? היבואן אמר לי ש 2017 ו 2018 זה אותו רכב.

פורסם

היבואן הרשמי השיק רק לפני שבועיים את הדגם עם מתיחת הפנים. במחינת היבואן, זה מה שתקבלי אם תקני אצלו. בחברות הליסינג, כנראה יש מלאי של הדגם הקודם ומאמין שאת זה ינסו למכור לך במידה ויש במלאי (מאמין שעדיין יש להם מלאי מהדגם הקודם)

פורסם

לדעתי מדובר כאן ברכב של הדור היוצא ואין סיבה למכור דור חדש בליסינג תבדקי שאכן במדובר בדגם חדש שלא תתבאסי ותרגישי אחרת .

ואם את רוצה רכב לחמש שנים הקרובות גשי לסוכנות מאזדה תבדקי את הרכב באולם ותרכשי חדש .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

מצוין שזה הדגם המאובזר שאני רוצה DYNAMIC גם מצויינת רשימת האבזור.

אני מנסה לבדוק היכן אני אפסיד הכי פחות כסף כי זו חתיכת הוצאה, מעל 100K ש"ח

פורסם

התקשרתי למספר שהופיע באתר carcost, כמובן שלא מוכן להגיד באיזו חברת ליסינג מדובר, אני משערת שקל אוטו.

שאלתי אם הרכב אכן מ 2018 ועבר את מתיחת הפנים, הוא השיב בחיוב.

אני קונה שובר בעלות של 350 ש"ח ומשריינת לעצמי את המחיר, אח"כ מעבירה 5000 ש"ח מקדמה.

לקראת סוף ינואר אוכל להגיע לסוכנות לראות את הרכב ואם הכל תקין, מעבירה את שאר התשלום.

מה דעתך?

• תוכן חדש...