Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :-)

נגמר לי הליסינג של הטויוטה אוריס סטיישן הייבריד שעשתה שלוש שנים נאמנה ונשמרה בצורה מפתיעה לחלוטין.

אני בהתלבטות בין שתי אופציות, אשמח ותעזרו לי לבחור ביניהם :

סקודה ראפיד 1.4 TSI

רנו גראנד קופה דיזל 1.5

35.000 ק"מ בשנה.

אני שם דגש חשוב על נוחות, אבזור וכוח.

אודה לחוות דעתכם ...

פורסם

נוחות ואבזור בפער מורגש -גרנד קופה(ברמת גימור אינטנס, הזן פחות מאובזרת).

תא מטען גדול יותר ויחידת הינע זריזה יותר -ראפיד.

הראפיד קשיחה יחסית מבחינת נוחות.

פורסם (נערך)

אם הרנו יחסית מעודנת (רעש דיזל) אישית הייתי הולך עליה בלי לחשוב פעמיים .

רכב ממש מרשים מבפנים ומבחוץ, אם כי זריזה היא לא ממש (חזקה כן כיאה לרכבי דיזל מוגדשים).

מאידך, הראפיד תהיה זריזה יותר (משמעותית), אך עם מומנט פחות.

כמו שהוצע, כדאי שתבצע נסיעה על שתיהן לפני כל החלטה.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

היתרון היחיד של הראפיד הוא מערכת בלימה אוטונומית במקום מובילאיי.

למרות זאת גם אני הייתי בוחר ברנו משום שהיא מאובזרת יותר, מרווחת ובאופן כללי רכב מקטגוריה גבוהה יותר.

פורסם

הרנו גדולה משמעותית, יציבה יותר, הרבה יותר אוטו, מתרה עם האוקטביה לא עם הרפיד. לא רואה מקום להתלבטות

יונדאי I20

פורסם

תוכל לספר קצת על האוריס סטיישן? בעד נגד ובכמה הציעו לך לקנות אותה מהליסינג (אני חושב לרכוש כזו..). תודה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...