Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו, ככה זה כשכותבים מהר - מפספסים כמה אותיות. אני יודע שזה דוקטוראט...

יש להעיר ויש להעיר. הכוונה היא לא לכתוב "תכתוב כמו בנאדם יא חרא" אלא "בבקשה העבר את ההודעה שלך דרך כלי לגילוי שגיאות או דרך וורד לפני שליחה".

עדיין אני חושב שאין מקום להעיר ולהאיר על שגיאות כתב.

אישתי סובלת מדיסלקציה לא פשוטה ופשוט מבקשת מאיתנו לכתוב לה הודעות

רק בגלל שלא נעים לה מהערות/הארות מסוג זה.

עם שאר הדברים אני ממש מסכים איתך.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בפורומים באנגלית שאני גולש בהם, כל מי שיודע שהאנגלית שלו לא מספיק טובה מתנצל בסוף ההודעה שלו שיבינו שזה לא מגיע מתוך זלזול בפורום.

בלתי אפשרי לא לטעות לעולם וגם טעויות כאלה נקודתיות בד"כ לא ממש מפריעות.

מה שבאמת מפריע (לי לפחות) זה הודעות ארוכות מאד בלי שום סימן פיסוק. כאלה שאתה צריך לנחש מה כוונת הכותב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2 ההודעות האחרונות והתיחסותן לדיסלקציה היא בדיוק שורש העניין.

דיסלקט אמיתי, או שמתנצל מראש או שמעביר את ההודעות דרך מתקן שגיאות.

אלפי ה"דיסלקטים" שצצים בכל פורום הם פשוט עילגים שמסתתרים מאחורי "מחלה" מומצאת שמעולם לא לקו בה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בפורומים באנגלית שאני גולש בהם, כל מי שיודע שהאנגלית שלו לא מספיק טובה מתנצל בסוף ההודעה שלו שיבינו שזה לא מגיע מתוך זלזול בפורום.

בלתי אפשרי לא לטעות לעולם וגם טעויות כאלה נקודתיות בד"כ לא ממש מפריעות.

מה שבאמת מפריע (לי לפחות) זה הודעות ארוכות מאד בלי שום סימן פיסוק. כאלה שאתה צריך לנחש מה כוונת הכותב.

וב9GAG לקחו את זה צעד קדימה עם תגובות כמו

Hi.

(Sorry for bag English)

שלדעתי זה ענק.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

ומה מקור ה-HI?

רמז: סיכוי טוב לקבל תשובה ממרק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דיסלקט אמיתי, או שמתנצל מראש או שמעביר את ההודעות דרך מתקן שגיאות.

אפשר גם להבדיל בין דיסלקט אמיתי (אגב המונח הנכון הוא דיסגרפיה, דיסלקציה היא קושי בהבנת הנקרא), לבין אחד שסתם לא בזוגלובק שלו לכתוב בצורה שלא גורמת לך לרצות לשבור את האינטרנט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...