Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול "מנוי " למכון כושר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צחי - הסיפור שלך מתחיל להסתבך. היית במכון, קיבלת חוזה, מסרת מספר כרטיס אשראי ואולי גם ראית שהוא הוזן לאיזה מחשב - זו לא בדיוק עסקה מרחוק. מצד שני, אתה טוען שלא חתמת על שום דבר, אבל כן קיבלת אישור כניסה והשתמשת בו שבועיים. סורי, משהו כאן ממש לא מתחבר לי.

כאשר אני באתי לחדר הכושר לשבועיים ניסיון פשוט קיבלתי כרטיס אורח, חתמתי על הצהרת בריאות וזהו. כעבור שבועיים, כאשר החלטתי לרכוש מנוי, עשיתי את כל הגעשעפט בצורה מסודרת.

לפחות אני מבין למה הסוחרים לא רוצים EMV.

ייתכן ועשיתי סלט, אנסה לנסח בצורה ברורה יותר:

השארתי פרטים שיחזרו אליי בהתעניינות לגביי מנויי. שהנציג חזר, הוא שיכנע. אמרתי לו שאגיע למקום ואתן ציקים, וכמובן שאקרא את החוזה לפניי. הוא אמר שלא חייב, שאני יכול להביא אשראי עכשיו במקום ציקים, ולחתום על החוזה אחר כך.

אמרתי לעצמי, אוקיי, למה לא, כל עוד אינני חותם על חוזה אני לא מחוייב לשום דבר (קצת נאיבי, כן).

הייתי תמים. הייתי בקונספציה שגויה שבלי חוזים על נייר וחתימות שלי, אני לא כבול לשום דבר, אז הרגשתי בנח לתת פרטי אשראי.

רק אחר כך, אמא של חבר טוב, כעסה עליי ונתנה לי סטירה מצלצת. אמרה לי ששגיתי. שכמו שהיום אני מבצע פעולות דרך הטלפון תוך כדי שהבנק מקליט את השיחה כאישור, כך גם היום סוגרים חוזים בטלפון בשיחה מוקלטת שבוא הלקוח מאשר בקולו. וייתכן, שהמכון ישתמש בהקלטה כאסמכתא שנתתי אישור שאני מתחייב ל12 חודשים.

בחזרה לסיפור: לקח להם זמן להכין לי חוזה. לדבריהם. לדעתי הם פשוט סיבנו אותי וחיכו שיעברו 14 יום של ביטול עסקה. כך שיצא לי כמה פעמים להתאמן במקום עד שקיבלתי את החוזה ליד. שלבסוף החוזה הגיע, הם רצו שאחתום. סירבתי. ולקחתי את החוזה קודם הביתה לעיון. ראיתי שם סעיפים דרקוניים שאני לא מסכים להם. אז החלטתי לא לחתום ולחפש לי מכון אחר.

עכשיו, אמנם 14 יום ביטול כבר חלפו. אבל כל מה שיש למכון זה את השיחה שלי עם הנציג שאני בספק אם בכלל הוקלטה, ואם כן זו עבירה פלילית כי הוא לא ציין את זה. חייבים לציין שהשיחה מוקלטת! וגם אם כן הוקלטה, בלי חוזה חתום אני בספק אם היא תעזור להם.

כל מקרה היום, התקשרתי לחברת אשראי ועשיתי "הכחשת עסקה" וביטול הוראת קבע. עכשיו חובת ההוכחה היא על המכון, בהצלחה שיהייה.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
ייתכן ועשיתי סלט, אנסה לנסח בצורה ברורה יותר:

השארתי פרטים שיחזרו אליי בהתעניינות לגביי מנויי. שהנציג חזר, הוא שיכנע. אמרתי לו שאגיע למקום ואתן ציקים, וכמובן שאקרא את החוזה לפניי. הוא אמר שלא חייב, שאני יכול להביא אשראי עכשיו במקום ציקים, ולחתום על החוזה אחר כך.

אמרתי לעצמי, אוקיי, למה לא, כל עוד אינני חותם על חוזה אני לא מחוייב לשום דבר (קצת נאיבי, כן).

הייתי תמים. הייתי בקונספציה שגויה שבלי חוזים על נייר וחתימות שלי, אני לא כבול לשום דבר, אז הרגשתי בנח לתת פרטי אשראי.

רק אחר כך, אמא של חבר טוב, כעסה עליי ונתנה לי סטירה מצלצת. אמרה לי ששגיתי. שכמו שהיום אני מבצע פעולות דרך הטלפון תוך כדי שהבנק מקליט את השיחה כאישור, כך גם היום סוגרים חוזים בטלפון בשיחה מוקלטת שבוא הלקוח מאשר בקולו. וייתכן, שהמכון ישתמש בהקלטה כאסמכתא שנתתי אישור שאני מתחייב ל12 חודשים.

בחזרה לסיפור: לקח להם זמן להכין לי חוזה. לדבריהם. לדעתי הם פשוט סיבנו אותי וחיכו שיעברו 14 יום של ביטול עסקה. כך שיצא לי כמה פעמים להתאמן במקום עד שקיבלתי את החוזה ליד. שלבסוף החוזה הגיע, הם רצו שאחתום. סירבתי. ולקחתי את החוזה קודם הביתה לעיון. ראיתי שם סעיפים דרקוניים שאני לא מסכים להם. אז החלטתי לא לחתום ולחפש לי מכון אחר.

עכשיו, אמנם 14 יום ביטול כבר חלפו. אבל כל מה שיש למכון זה את השיחה שלי עם הנציג שאני בספק אם בכלל הוקלטה, ואם כן זו עבירה פלילית כי הוא לא ציין את זה. חייבים לציין שהשיחה מוקלטת! וגם אם כן הוקלטה, בלי חוזה חתום אני בספק אם היא תעזור להם.

כל מקרה היום, התקשרתי לחברת אשראי ועשיתי "הכחשת עסקה" וביטול הוראת קבע. עכשיו חובת ההוכחה היא על המכון, בהצלחה שיהייה.

המואדם המצאה שלך.

כל אחד יכול להקליט את השיחות של עצמו, לא צריך להודיע לך על כך.

מה היה בשיחה איני יודע, כנראה שגם אתה לא.

לגבי ההתנהלות מול חברת האשראי לא אגיב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

לגבי ההתנהלות מול חברת האשראי לא אגיב.

אנחנו במדינה דמוקרטית תרגיש חופשי להגיד שעל לבך

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89
שגיאת כתיב

Lao tzu

פורסם

עדכון:

סוף טוב - הכל טוב.

חברת האשראי זיכתה לי היום, לאחר 9 ימים מההתקשרות שלי איתם, את החיוב לחודש נובמבר . שזה כנראה אומר, שמכון הכושר לא הצליח להוכיח את קיום העסקה. מה שגם אומר, שלא יהיו חיובים בחודשים הבאים מבחינת חברת האשראי.

Lao tzu

פורסם

תודה על העדכון.

למדנו משהו על היכולת לבטל עיסקאות באשראי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
עדכון:

סוף טוב - הכל טוב.

חברת האשראי זיכתה לי היום, לאחר 9 ימים מההתקשרות שלי איתם, את החיוב לחודש נובמבר . שזה כנראה אומר, שמכון הכושר לא הצליח להוכיח את קיום העסקה. מה שגם אומר, שלא יהיו חיובים בחודשים הבאים מבחינת חברת האשראי.

מה שמאד מוזר הוא, שדממת אלחוט מצד המכון כושר. הייתי בטוח שהם יציפו אותי בטלפונים. לא שמעתי מהם מילה מאז ביקשתי להכחיש עסקה.

מה שכן, עכשיו אני נזכר שהנציגה של חברת האשראי התחייבה לי שבמידה והם לא מצליחים עדיין להגיע לסוף בירור עם מכון הכושר, הם יזכו לי בכל מקרה, עד 10 ימים את העסקה.

אז ייתכן וזה עדיין לא סוף הסיפור, אז אם יהיו התפתחויות מכאן, אעדכן.

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

Lao tzu

• תוכן חדש...