Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי זוכר את הפורד קונקט? זאת בעלת מנוע 1.8 טורבו דיזל חזק עם מומנט בריא וגיר ידני, היא הייתה מתחרה בארץ בעיקר לסיטרואין ברלינגו, מאז הוצג הדגם החדש שנמכר בעולם כבר כמה שנים, לארץ היא פשוט לא הגיעה.

Transit-2.jpg

פורסם

פנה לדלק ושאל אותם , כנראה גורלה כגורל שאר הפורדים שהפסיקו להגיע ארצה.

אם חשקה נפשך לראות אחת , יש איזה אחת שתיים עם לוחיות זרות שמסתובבות באזור ירושלים.

פורסם

נעלמה יחד עם הדורות החדשים של המונדיאו, S מקס וגלאקסי.

הגיעו כמה יחידות בודדות, אבל לא התחיל שיווק סדיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדור החדש יש בעיה של מחיר, כמו גם ל-S-Max למונדיאו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה כבר מזמן לא דגם חדש, הוא הוצג עוד ב 2012, בדיוק כשהפסיקו למכור את הדור הראשון של פורד קטנקט.

אני רואה לפעמים אחת נוסעת בארץ, עם רישוי ישראלי רגיל.

למה אין יבוא סדיר? לא יודע. נניח שעשו הערכה והחליטו שבמחיר שקיבלו לא יוכלו למכור כמויות.

פורסם
מה דלק כן מביאים לכאן מפורד?

מעט מאוד דגמים בהתחשב במה שהיצרן מציע בחול. פוקוס, קוגה, אדג׳, אקספלורר ו f-350

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם
מעט מאוד דגמים בהתחשב במה שהיצרן מציע בחול. פוקוס, קוגה, אדג׳, אקספלורר ו f-350

כל זה למדינה קטנה עם כבישים עמוסים ודלק יקר.

god bless Israel

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתה ברשותי כזאת מהעבודה. חוץ מכוח הרכב הזה היה אחד הרכבים הכי גרועים שקיבלתי אפילו יותר מהברלינגו שקדמה לו. אין חלק שלא החליפו לרכב הזה בשנתיים שהיה ברשותי כולל מנוע וגם גיר שהילוך שני היה יוצא מהמקום. מזל שלא מביאים יותר

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

• ספונסר פורום
פורסם

היי

הרכב לא יובא לארץ באופן סדיר (כמו המונדאו, זצ"ל) ויובאו כמה עשרות יחידות שנמצאות ברשות דלק מוטורס וכמה בעלי מוסכים (עם גיר אוטומטי, אגב). ביקור קצר במרכזי של דלק מוטורס ותראו אותן משמשות שם כרכבי שירות של היבואן.

נראית איכותית, לא יצא לי לנהוג באחת כזו.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• ספונסר פורום
פורסם
אז מדוע לא מיייבאים אותן בייבוא סדיר ?כמו גם את הפיאסטה (בעלת גרסאות נהדרות בחו"ל ) ,המונדאו והS מקס ?

אני לא נציג היבואן :)

ואני מצטער כמוך שהן לא מגיעות לארץ, אני מניח שזה קשור לענייני תמחור...

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...