Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה ,

אני עכשיו רואה לנכון לציין פרט חשוב שלא חשבתי עליו קודם ,

הרכב צפוי לנסוע כ 80K בשנה הראשונה.

לאחר מכן זה צפוי להמשיך להיות גבוה אבל לא ברמות האלו אלה לכיוון של 40 K בשנה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שווה בדיקה ונסיעת מבחן, אם כי אני קצת סקפטי. הגראן קופה אמנם יקרה יותר אך מאובזרת עד השיניים (אגב, כולל תאורת לד קדמית - עוד נקודה קצת איזוטרית, אך חשובה למי שנוסע הרבה בכבישים בין עירוניים חשוכים). לאסטרה יתרון לכאורה - גיר פלנטרי רגיל מול דו-מצמדי - מצד שני, בנסועה של פות"ש, הגיר הרובוטי עשוי לשרוד את כל חיי הרכב בלי שום בעיה.

עוד אופציה ששווה לבדוק אם עוד קיימת - עד ממש לא מזמן אפשר היה להשיג פלואנס דיזל רובוטית פריווילג' מאובזרת עד השיניים בסביבות 106K. אלה היו כנראה השאריות האחרונות של המלאי של קרסו, כרגע אני לא רואה את האופציה הזו מוצעת יותר באתרי 0 ק"מ, אבל אולי כדאי לברר, אולי עדיין קיימים רכבים בודדים במלאי.

חזיר דיזל

פורסם
ברומניה עם הדאסטר - 1:21, מהירויות לא יציבות, נסיעה הררית וארבעה מבוגרים קבוע ברכב.

חזרתי לפני שבוע מרומניה, טיילנו בקבוצה ושכרנו כמה רכבים, 2 מתוכם דאסטר דיזל ידני.

נסענו כל אחד 2,000 ק"מ, נסיעה בינעירונית במהירות ממוצעת 90-130 ק"מ בהתאם לתנאי הדרך, בכל רכב היו 2 מבוגרים, שני ילדים ומזוודות - והגענו לצריכה כמעט זהה של 1:14 בשני הרכבים.

לא להיט בכלל.

פורסם

תנסה לבדוק את הנירו, היא יחסית חדשה בארץ אבל, היא תיתן לך מענה טוב לדעתי. היא חסכונית מאוד בדלק בגלל שיש לה מנוע היברידי, מערכות מאוד מתקדמות מבחינה בטיחותית והיא עונה לדרישות הכספיות.

• תוכן חדש...