Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי קשה להמליץ על הגרנד קופה בגלל המחסור במערכות בטיחות.

ממליץ לבדוק את קיה נירו שיתן לך תנוחת ישיבה גבוהה ונוחה ומערכות בטיחות מקוריות בדגש על בקרת שיוט אדפטיבית שהופכות שיוטים ארוכים לרגועים ונעימים יותר.

אני מסכים שחסרון מערכות הבטיחות מונע מהגראן קופה להיות מועמדת מושלמת לתפקיד (וזה גם מה שמפריד בינה, לפחות בינתיים, לחניה שלי). אז כאן יש הכרעה קשה. לא נסעתי בצמד הקוריאניות ההיברדיות אז אני נזהר כאן: בנסועה מטורללת כזו, עניין הנוחות, ובפרט בידוד הרעש, קריטי. נוחות הנסיעה עשויה לעשות את ההבדל בין להדיע הביתה במצב "שמיש" לבין להגיע כסמרטוט רצפה ולהתרסק על המיטה. לפי כל המבחנים וחוות הדעת שקראתי עד כה, נטען כי האיוניק/נירו אינן מצטיינות בנושא בידוד רעשי כביש ורוח. לכן הייתי מציע לבחון היטב את הנושא בנסיעות מבחן.

חזיר דיזל

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האיוניק באמת לא משהו בתחום הזה אבל ממה שהבנתי ממבחנים השוואתיים הנירו עדיף עליה.

מסכים איתך שנסיעת מבחן היא חובה ובמקרה הזה רצוי שתהיה כמה שיותר ממצה, אולי אפילו לנסות להשכיר רכב כזה לכמה ימים כדי להתרשם מהחיים איתו ביום יום.

טויוטה פריוס החדשה קיבלה ביקורות טובות מאוד בתחום הנוחות ובידוד הרעשים, יש לה אבזור בטיחות מלא ואפילו פנסי לד אבל היא חורגת מהתקציב ביותר מ-10K, שווה לבדוק אם היא מוצעת באיזשהו מבצע שיקרב אותה לתקציב.

פורסם

לא יודע אם זה אפשרי בקילומטראז שכזה,אבל במידה וכן(בתוספת כמובן)-לא עדיף לבדוק אופציה של ליסינג ?

עם ק"מ שכזה אחרי 3 שנים המחיר של הרכב כל כך יצנח(יהיה שווה קצת יותר ממונית מקבילה)שזה שיקול משמעותי.

במידה ולא-תקנה ליסנג 0 ק"מ.

מי שיקנה רכב שכזה ממך סביר להניח שיהיה איזה סוחר/מישהו עם תקציב ממש דל ככה שזה לא ישפיע הרבה ביחס להנחה שתקבל בקניה.

פורסם

מה לגבי טויוטה אוריס היברידית?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אהלן .

צריך עזרה בלבחור משפחתית חדשה . צפויה לנסוע המון - כ 75K בשנה.

תקציב של 130-135K

יש לך גם את הלקסוס ct200h , עם אותו מנוע חשמלי כמו באוריס

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

:roll:

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה לכולם על התגובות .

לי קשה להמליץ על הגרנד קופה בגלל המחסור במערכות בטיחות.

ממליץ לבדוק את קיה נירו שיתן לך תנוחת ישיבה גבוהה ונוחה ומערכות בטיחות מקוריות בדגש על בקרת שיוט אדפטיבית שהופכות שיוטים ארוכים לרגועים ונעימים יותר.

הנירו אכן קוסמת לי אך אני חושב שאני מעדיף דיזל על היברידי משום שכל הנסיעות שלי הם מחוץ לעיר בכבישים מהירים ולכן צריכת דלק בנסיעה מהירה מעניינת אותי הרבה יותר מול צריכת דלק טובה בעיר של היברידיות.

בקיצור , אם לא הייברידי שחסחוני בעיקר בעיר , אני מכוון לדיזל.

איזה אופציות טובות של דיזל יש לי שאני אולי מפספס ?

המגאן גרנד קופה כרגע נראית כבחירה הנכונה.

מה עוד בא בחשבון ?

מה לגבי הפוקוס דיזל ?

אסטרה דיזל ?

משהו מכיר ?

מישהו פה נסע על הגרנד קופה (או על דיזליות אחרות) ויכול להעיד על הצריכה האמיתית בנסיעה רגועה מחוץ לעיר ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם אתה בכיוון של גיפון , הרנו קאדגר מוצע עם מנוע דיזל זהה לזה של המאגאן במבצעי יד 2 0 ק"מ ב 125K.

אם אתה בכיוון של משומש הרכב מוצע בטרייד אין של קראסו , רכבים בני שנה עם 35K ק"מ, כיוון שאתה הולך לגרוט את הרכב לאחר השימוש בו מציע לך להגיע פיזית לרנו ולהוריד כמה שיותר במו"מ פנים מול פנים, היום ניתן להשיג גם את הגרנד קופה במבצעי יד1 0 ק"מ, לדעתי בסיטואציה הספציפית שלך זה המסלול המועדף כיוון שהרכב לא יחזיק שום מחירון בנסועה השנתית שלך, כל שקל שתחסוך בקניה רווח שלך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הייתה להורים שלי מגאן 3 דיזל, בחו"ל נהגתי על מכוניות אחרות עם אותו מנוע (K9K עם 110 כ"ס) - קשקאי ידנית ודאסטר ידנית.

בארץ עם המגאן - 1:21-1:22 מחוץ לעיר עם מזגן, כביש 6 וארבעה מבוגרים ברכב רוב הזמן.

ברומניה עם הדאסטר - 1:21, מהירויות לא יציבות, נסיעה הררית וארבעה מבוגרים קבוע ברכב.

בגרמניה עם הקשקאי - 1:20-1:21, רוב הזמן 140-150 קמ"ש עם גיחות לכיוון 180-200 קמ"ש, מזגן דלוק באופן קבוע, שני מבוגרים ומזוודות מאחור. התדלוקים האלו כוללים גם התברברויות בתוך העיר, חיפוש חניה וכדומה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה , יבדק גם הכיוון הזה.

מה לגבי אוקטביה דיזל ? מישהו יכול לחדש לי משהו ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לגבי צריכת הדלק , הייתה ברשותי פלואנס דיזל, נסיעה רגועה משמע 110 גג ללא האצות חריגות, ראינו צריכות של 20-22 קמ"ל , בנסיעות מאוד אגרסיביות עם האצות תכופות אני באופן אישי לא ירדתי מ 16קמ"ל.

מנוע מעולה אם כי רועש מבחוץ , בחברה בה עבדתי היו כ 11 פלואנסים אשר שירתו לתפארת ללא בעיה בכל תקופת הליסינג, ק"מ שנתי נע בין 30 ל 70 אלפי ק"מ לשנה משמע הרכבים עבדו קשה, אמינות מעולה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שלום שוב לכולם.

מה לגבי נושא הקניה של 0 ק"מ מלילסינג ?

האם שווה לבדוק או שיש בזה סיכונים שהם לא ברי טיפול .

אשמח קצת למידע בעניין.

תודה

Alpine 9533, H701, C701

פורסם (נערך)

לא נראה לי שיש מה לחשוש, עד כדי בדיקת האותיות הקטנות לוודא שאתה לא מקבל אחריות מופחתת או אבזור מופחת.

להפך, זה דווקא ערוץ הרכישה ההגיוני ביותר (לרכב חדש). לאור הנסועה המתוכננת, במידה שתתמיד כך שלוש-ארבע שנים, זו הולכת להיות חתונה קתולית, כלומר ככל הנראה תהיה הבעלים הראשון והאחרון של הרכב, כך שסחירות לא מעניינת אותך כלל.

לגבי צריכת דלק של משפחת הרנו דיזל, אני מצטרף למה שנכתב לעיל.

וואגיות דיזל, ככל הידוע לי, מתומחרות יקר מאוד (הרבה מעל דגמי הבנזין) ולכן חורגות מהתקציב.

בכל מקרה אני מציע שלא תוותר על נסיעת מבחן ארוכה מאוד. אולי אפילו לשכור רכב ליומיים ולרדת לאילת.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

רצוי בהחלט לרכוש במסלול 0 ק"מ מליסינג.

כשאתה תגיע למכור את המכונית שלך בעוד 5 שנים, היא תהייה עם כמעט 400 אלף ק"מ.

אף אדם שפוי לא ישלם מחירון על רכב כזה - די ברור שתצליח לקבל עליו במקסימום סביבות 10K.

לאדם שקונה רכב כזה, ממש לא משנה אם הוא יד 2 או 1, ליסינג או השכרה - זה יהיה רכב עייף שמי שיקנה אותו יעדיף אותו על פני רכב עייף אחר משנתון יותר ותיק. זה הכל.

לכן, כל שקל שאתה מצליח להוריד עכשיו ברכישה, זה רווח נקי עבורך.

• תוכן חדש...