Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוליאן סוגר שנה שניה עם רנו קליאו 1.2 ידנית שנת 2012. כן, היא נוחה, חסכונית והייתה זולה לרכישה. אבל אלה לא השאלות שאתם שואלים את עצמכם. בואו לראות כמה אמינה היא הייתה וכמה עלה להחזיק אותה.

MAIN.JPGרנו-קליאו-2012-סיכום-אחזקה-08.JPGרנו-קליאו-2012-סיכום-אחזקה-02.JPGרנו-קליאו-2012-סיכום-אחזקה-09.JPG

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, בנוסף משאבת מים מקורית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אי אפשר כ"כ להסיק על אמינות הרכב לאחר 41 אלף ק"מ.

אבל שמח שאתה מרוצה מהרכב ונשמח לעקוב גם בשנים הבאות :)

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מסכים לגמרי, הק״מ נמוך וגם הנסועה הנמוכה תורמים מאוד לאמינות הרכב.

כיוון שהרכב זול לרכישה הסיכוי למצוא רכב עם קמ נמוך ( עקב שנתון מתקדם יותר) גדול מחלק מהמתחרות שלו.

יתרון לקונה, חיסרון למוכר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיקור מעניין

מפתיע אותי הצריכת דלק היפה שהרכב מציג,אצלי קליאו דור 4 עם אותו מנוע וגיר,מוציא בממוצע של נסיעות עירוניות 1:13

ונסיעות בין עירוניות בכביש 6 1:15

מחסור בכוח הוא ללא ספק החסרון המשמעותי ביותר שלו...בתור רכב שבאיזור מישורי(ולא ירושלים כמוני) שלא יצא מהעיר הוא אחלה פתרון להתניידות.

פורסם

מוזר הקטע של חדירת המים, לא קרה אצלי והרכב היה אצלי כמעט 4 שנים עם קרוב ל-60 אלף ק"מ.

חוץ מזה צריכת הדלק טובה יחסית ואני מסכים עם נושא הביצועים כמובן כמו שאתה יודע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אלכס באיזה מהירות אתה נוסע בכביש 6? נסעת עם מזגן?

דור

אכן מוזר מאוד, הפתיע אותי לגמרי, ומה שעוד מוזר שזה היה משני הצדדים וגם בפנס בלימה.

פורסם (נערך)

לא ברמה של חדירת מים.

יש לנו ספייס סטאר בת 3 ללא שום סימן להתפוררות, החזקתי פיאט פנדה חדשה ומכרתי כשהייתה בת 3 גם ללא שום סימנים.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם (נערך)
אי אפשר כ"כ להסיק על אמינות הרכב לאחר 41 אלף ק"מ.

אבל שמח שאתה מרוצה מהרכב ונשמח לעקוב גם בשנים הבאות :)

לדעתי אפשר, בוודאי כשהרכב כבר בן 5, וכנראה בגלל שטופל כהלכה והמכלולים פשוטים. את הרכב הספציפי הזה נהגתי, וגם תחזקתי במשך 3 שנים, מאז היה בן שנה ועד שעבר ליוליאן והוא הציג אמינות.

בהמשך לרכישת הרכב הזה, בן משפחה נוסף רכש כזו, פשוט vfm כמשומשת, נוהג עליה בערך תקופה של 3-4 שנים עם נסועה גבוהה יותר בתכליתוהכל בסדר בסהכ.

יוליאן, כיף לראות שהרכב נשמר טוב גם בידיך. לגבי סוגית חדירת המים, לא סבלתי ממנה אבל גם ברכבים אחרים סוגית גומיות שנופלות נשמתם מוכרת לי . אגב, שמח לראות שהוחלף hu, המערכת המקורית היתה גרועה.

תודה על הסקירה,

בן

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יוליאן-בכביש 6 אני נוהג במהירות של 112 קמש(קרוז קונטרול) ומזגן פעיל כל הדרך...

אולי הצריכה יותר גבוהה אצלך בגלל החתך צמיגים היחסית גבוה בדגם החדש(16/195)

פורסם

בן,

החלפתי את הרדיו המקורי בגלל חוסר בusb.

להסתובב עם דיסקים לא נוח, בטח כשמידי פעם צריך לעדכן את המוסיקה.

אלכס אני השגתי כזאת צריכת דלק במהירות ממוצעת של 100 וללא מזגן, מניח בגלל זה יש פער.

פורסם
יוליאן-בכביש 6 אני נוהג במהירות של 112 קמש(קרוז קונטרול) ומזגן פעיל כל הדרך...

אולי הצריכה יותר גבוהה אצלך בגלל החתך צמיגים היחסית גבוה בדגם החדש(16/195)

זה 185/15.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...