Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וינה בכריסמס - מה לא לפספס ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההצעה שלי לגבי האופרה נובעת מכך שמדובר במופע משעשע, עשוי בטוב טעם.

אני ממש לא מתחבר לאופרה, בפראג פשוט נרדמתי וישנתי, והזכרון העקרי שלי מהביקור בבית האופרה היה משפחה שנראתה כמו חמישיה מה-NBA (הבת הקטנה היתה 1.95 מ' בערך. אשתי, עם ה-1.50 מ' שלה אחרי מתיחה, נכנסה למצב כפית לאיזה 30 דקות).

חן, אני מניח שמה שישמעו בכנסיות של וינה, בודאי בכריסטמס, יהיה דברים קלסיים. לא שאני מבין בזה משהו - הקריירה המוזיקלית שלי הסתימה אצל מורה אלימה בכתה ב' - אבל גם בלי להבין כלום אפשר להנות מההאזנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אני ממש לא מתחבר לאופרה, בפראג פשוט נרדמתי וישנתי.

אני אנחש שמדובר היה על משהו מהרפרטואר של התקופה הקלסית. אני הצעתי בכוונת מכוון מוזיקה מהתקופה הרומנטית ו/או הפוסט-רומנטית (זו האחרונה היא, בחלקה, כזו שנכתבה לטובת סרטי קולנוע). היא, בהגדרה, הרבה יותר מרגשת, עוצמתית אבל לעתים מתוזמרת בהפרזה פרועה (אני מסתכל עליך Gurre Leider) ולכן ההפקה שלה מורכבת יותר.

לא צריך להבין כלום כדי להינות מזה. לכל היותר אולי ללמוד להכיר מראש כמה לייטמוטיבים. לא ברמת התווים, רק לשמוע את הנעימה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...