Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורה נבוכים - החזקת כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כלבה בת חודשיים שקיבלתי משכנים לפני שבוע.

הכלבה מגזע ג'ק ראסל מעורב.

אף פעם לא היה לי כלב לפני כן ואיני בקיא בטיפול בכלבים.

התחלתי לחפש מידע באינטרנט והבנתי מספר דברים:

מחוייב לעשות שבב, לשלם אגרה לעירייה, לעשות שלושה חיסונים ומומלץ לבצע סירוס?

מצאתי גם כל מיני סוגי ביטוחי בריאות.

השאלה שלי, האם יש ביטוח בריאות מומלץ שמכסה את כל החיסונים הנדרשים וברמה של קופות חולים בארץ ולא רק מעניקות הנחות לטיפולים מעבר לבדיקת וטרינר.

חשוב לציין שבבית יש גם תינוק בן שנה וחצי ולכן חשוב לי לא לעגל פינות בטיפול הבריאותי של הכלבה.

אשמח לכל ייעוץ ומידע בטיפול בכלב זה. תודה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הייתה לי כלבה 17 שנים ואני בהחלט ממליץ על הכל מלבד הביטוח, אבל זה במחשבה שנייה יכול להיות נחמד אם התנאים טובים.

חשוב להקפיד על נקיון הסביבה והכלבה מפרעושים וקרציות.

פורסם

שבב וחיסונים תעשה "לפי הספר", עיקור עושים בגיל מאוחר יותר .

על ביטוח הייתי מוותר לפחות בגילאים האלו .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם אתה רוצה חיים נינוחים והרמוניים עם הכלבה, מעבר לצד הבריאותי יש לדאוג לצד ההתנהגותי ולפנות בהקדם למאלף מקצועי.

לא היו לך כלבים בעבר וג'ק ראסל הוא לא גזע אידאלי למתחילים (וגם אם היה, ההמלצה נשארת בעינה).

רוב האנשים לא יודעים אינטואיטיבית כיצד לחנך כלב. המאלף הוא לא בשביל הכלב אלא בשבילנו, ללמוד לקרוא נכון את שפת הגוף שלו והתגובות שלו לגירויים, ולהגיב בהתאם להתנהגות שאנחנו רוצים לעודד ולהתנהגות שאנחנו רוצים להכחיד.

ללמוד את הבסיס הנכון לחינוך כלב זה הדבר החיוני לחיים בהם אתם נהנים מהכלבה והיא מכם.

• תוכן חדש...