Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רכב מסחרי, קנגו משנת 2007, שהמנוע שלו מת.

במוסך הציעו לי להחליף למנוע משופץ שעשה כ100,000 ק״מ.

אופציה נוספת היא לשחרר אותו ולקנות רכב אחר משומש, כמובן ביותר כסף משמעותית, וגם אז זה הימור כמו תמיד באוטו משומש. ֿ

האם כדאי להמר על המנוע המשופץ?

תודה!

פורסם

אני לא בדיוק יודעת, הוא ישן ונסע המון. תקופה ארוכה שהוא לא סחב, הוא עשן שחור, כבה, ניסו להחליף לו מזרקים, לשפץ את הקיימים, עשו הכל, בסוף אמרו רק להחליף או להעיף

פורסם

מה העלות של החלפת מנוע?

מה מצבם הכללי של שאר מכלולי הרכב? (בלמים, צמיגים, בולמי זעזועים, מצבר, אלטרנטור, קלאץ')

אם מצבם הכללי של שאר המכלולים טוב ועלות ההחלפה לא גבוהה - לפעמים החלפת מנוע תהיה כדאית.

אם שאר המכלולים צריכים לעבור החלפה בזמן הקרוב - אז יתכן וזוהי ההדמנות להפטר מהרכב...

• תוכן חדש...