Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לפני רכישה כמו שפרסמתי בשרשור הקודם .

אשמח לשמוע ממכם יתרונות וחסרונות של הדגמים

ההתלבטות היא בין מאזדה 3 פרימיום לקורולה הדגם של ה50 שנה .

בימי מכירות עכשיו שני הרכבים נמכרים באותו מחיר כ 137 על הכביש .

במאזדה יש יתרונות של ריפודי עור מלא , כיסא חשמלי , מנוע 2000

לטיוטה יש יתרונות בשמירת ערך וסחירות גבוהה.

הרכב מיועד לאישה בת 50 שרוב הנסיעות עירוניות חולון תל אביב .

אשמח לשמוע ממכם מה אתם חושבים ?

פורסם

המאזדה לדעתי עדיפה משמעותית חוץ מבמרווח פנים שבטח פחות רלוונטי - הטויוטה לא בהכרח תהיה עדיפה בשמירת ערך(אנחנו לא נביאים ואי אפשר לדעת).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה על התשובה ..

לגבי שמירת ערך ידידנו לוי יצחק מבשר לנו .

מחירון של מאזדה 3 פרימיום 2016 106

מחירון של טיוטה קורולה 50 שנה 112

אף עף שהמחיר פתיחה במאזדה לפהי המבצעים גדול יותר .

פורסם (נערך)

עד שאמרת שמדובר באישה בת 50 הייתי מוכן כבר להגיד לך קח את המאזדה בלי להתלבט. מדובר במכונית כיפית לנהיגה, חזקה יחסית, מאובזרת ואיכותית יותר.

אבל מכיוון ומדובר באישה בת 50, לדעתי הקורולה תהיה לה יותר נוחה לשימוש. תנוחת הנהיגה גבוהה יותר, הכניסה והיציאה מהרכב נוחות יותר, שדה ראיה עדיף במעט ונוחות נסיעה רכה ונעימה יותר (מבחינת איכות נסיעה, לדעתי המאזדה 3 מתעלה עליה).

על המאזדה הייתי ממליץ לחובב הנהיגה שמוכן להתפשר קצת על השימושיות והנוחות. הקורולה מתאימה לכולם. אין דברים טובים במיוחד להגיד עליה, אבל אין גם דברים רעים. מי שלא מחפש אבזור/התנהגות/איכות/אופי, הבחירה שלו צריכה להיות הקורולה שטובה מאוד בפני עצמה.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
פורסם

מבחינת שמירת ערך ונוחות?

איפה יהיה השקט הנפשי?

אם מבחינת גודל גם המאזדה 3 סדאן תספק , על מה כדאי ללכת ?

את המאזדה מכירים יש אחת כזאת בבית ומרוצים ממנה , הקורולה פשוט שמענו המלצות ולוי יצחק קצת הפתיע בנושא .

הרכב ישמש את אימי כ 3-5 שנים בהתחשב באורך הזמן וביתרונות / חסרונות של כל אחד

מה תיהיה הבחירה הנכונה ?

הקורולה או המאזדה ?

פורסם (נערך)

קורולה תהיה יותר חסכונית בעיר ( לפי מה שהבנתי אלה רוב הנסיעות ). לטויטה יתרון במרחב פנים, מאזדה יותר חזקה ויותר נמהנה לנהיגה.

לדעתי, הדגם ה "50 שנה" של קורולה יהיה מבוקש בעתיד, כי זאת מהדורה מוגבלת ויותר מאובזרת של הדגם המבוקש. גם למאזדה 2000 נכון לעכשיו יש ביקוש גדול.

הייתי לוקח את הנהגת לשתי נסיעות מבחן או לפחות לשני אולמות תצוגה בשביל ההשוואה .

הדבר היחיד אולי, שיכול להוזיל את העסקה על מאזדה, זה לרכוש אותה בהנחה מליסינג 0 קילומטרים . ל 5 שנים זה נראה משתלם.

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1469

טויוטה "50 שנים " לא נמכרת מליסינג.

מאזדה 3 משום מה זוכה ליותר ביקוש בגרסת ההאצ'בק ( מחיר לחדשה זהה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תן לגברת לבצע נסיעת מבחן בשתי המועמדות, ושתחליט לפי מה שיותר נוח ונעים לה (ניחוש מושכל שלי - היא כנראה תבחר בקורולה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מבחינת שמירת ערך ונוחות?

איפה יהיה השקט הנפשי?

אם מבחינת גודל גם המאזדה 3 סדאן תספק , על מה כדאי ללכת ?

את המאזדה מכירים יש אחת כזאת בבית ומרוצים ממנה , הקורולה פשוט שמענו המלצות ולוי יצחק קצת הפתיע בנושא .

הרכב ישמש את אימי כ 3-5 שנים בהתחשב באורך הזמן וביתרונות / חסרונות של כל אחד

מה תיהיה הבחירה הנכונה ?

הקורולה או המאזדה ?

לגבי שמירת ערך, זה משהו שיכול תמיד להשתנות. צריך להיות נביא כדי לדעת מי תשמור על הערך טוב יותר. בינתיים שתיהן זוכות לביקוש ערני יחסית כמשומשות ביחס למשפחתיות אחרות. במיוחד בגרסאות האלה.

לגבי אמינות, שתיהן טובות וכנראה יספקו שקט נפשי ללא תקלות מיוחדות...

אני אישית הייתי בוחר במאזדה, לאותה גברת - הייתי ממליץ על הקורולה (אפילו שלדעתי התמורה הכוללת במאזדה עדיפה...).

פורסם

קצת אולי סטייה מהנושא, אך לטעמי סובארו XV מכונית נכונה יותר מהשתיים. כניסה/יציאה נוחה יותר, שדה ראיה טוב יותר, קלה יותר לתמרון ועם מבצעים, ניתן לרכוש את דגם 2.0 ליטר. חסרונות, פחות מאובזרת ואין מערכות בטיחות מתקדמות.

• תוכן חדש...