Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון הווספות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לפני בערך שבוע קיבלתי אימייל ממועדון החמש בו רשום שמועדון החמש לוקח תחת

חסותו את מועדון הווספות הישראלי ושב 26.2.05 יש מפגש .

כמו כן הושאר שם טלפון ליצירת קשר.

ולשאלתי: מישהו שמע על מפגש זה?

מישהו יודע פרטים?

פורסם

נחמד לדעת שהמועדון מודיע לכול חבריו (בציניות למי שלא הבין).

מה שמוזר זה שאני חבר מועדון ה-5 מזה 4 שנים, לא כיבלתי שום ידיעה על כך וגם לא דובר על זה אתמול במפגש.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
נחמד לדעת שהמועדון מודיע לכול חבריו (בציניות למי שלא הבין).

מה שמוזר זה שאני חבר מועדון ה-5 מזה 4 שנים, לא כיבלתי שום ידיעה על כך וגם לא דובר על זה אתמול במפגש.

משה אזולאי.

הי משה,

כל הפרטים שציינתי הופצו בדוא"ל ע"י משרד המועדון ב-20/2/05, ותזכורת נוספת נשלחה ב- 24/2/05.

תבדוק אם כתובת הדוא"ל שלך מעודכנת ברישומי המועדון.

העתק ההודעה שנשלחה:

ביום שבת ה- 26 בחודש בשעה 11 בבוקר ,יערך מפגש ראשון של בעלי וספות ערב הקמת מועדון "וספה-ישראל" שיהיה חלק ממועדון ה5 במוזיאון של אורי סהר שבקיבוץ אייל.

בעלי וספה מוזמנים, המפגש יתקיים גם במקרה שיהיה גשום, החברים בעלי ענין מוזמנים (גם ללא הוספה) לבוא להצגת הרעיון ודרך הביצוע.

לפרטים נוספים ניתן להתקשר לזמי לוין בנייד 3968125-052 ולעמיר לביא בנייד 3230029-052

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
הי משה,

כל הפרטים שציינתי הופצו בדוא"ל ע"י משרד המועדון ב-20/2/05, ותזכורת נוספת נשלחה ב- 24/2/05.

תבדוק אם כתובת הדוא"ל שלך מעודכנת ברישומי המועדון.

העתק ההודעה שנשלחה:

ביום שבת ה- 26 בחודש בשעה 11 בבוקר ,יערך מפגש ראשון של בעלי וספות ערב הקמת מועדון "וספה-ישראל" שיהיה חלק ממועדון ה5 במוזיאון של אורי סהר שבקיבוץ אייל.

בעלי וספה מוזמנים, המפגש יתקיים גם במקרה שיהיה גשום, החברים בעלי ענין מוזמנים (גם ללא הוספה) לבוא להצגת הרעיון ודרך הביצוע.

לפרטים נוספים ניתן להתקשר לזמי לוין בנייד 3968125-052 ולעמיר לביא בנייד 3230029-052

בברכה,

קובי

הכתובת שלי מעודכנת במועדון.

אני יודע זאת כי כששלחתי מיילים לחברים כמה מהם הגיעו בטעות גם למועדון וכיבלתי מכתבים (וגם כמה טלפונים שצורת ההיתבטאות והטונים של ה"דובר" מבזים אותו ואת המועדון)שאני אפסיק עם המיילים שלא קשורים למועדון. לכן מחקתי את כתובת המועדון מהמועדפים שלי אבל לא חסמתי אותו מלכבל מיילים מהמועדון.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

היי משה

לא הצלחתי להבין את שרשמת ,בכל מקרה ההודעות מועברות לחברים באמצאות המייל ולוח הארועים (בתנאי שנקבע תאריך לארוע קודם להוצאת האובטומוביל)

בכונתנו לארגן לוח ארועים מסודר של כל הארועים בכל המועדונים שתחת חסות מועדון החמש ולפרסמם אחת לחודשיים בפירסומי המועדון ובאתר המועדון. בכל מקרה לארוע הספציפי היו מספר פרסומים ברשימת התפוצה של המועדון במייל!!!!

ד"א אני לא מכיר מישהו שנושא בתואר דובר המועדון

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תוכן חדש...