Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי הצעת מחיר לגבי סט קומפוננט מסדרת KAPPA 4.25" של אינפיניטי + טוויטרים של מורל ב730 ש"ח סה"כ ממקום בשם "מצת-אור" בחיפה.

מה אתם אומרים על המחיר? האם מישהו מכיר את המקום ויכול לחוות דעה?

ועוד משהו - זקוק גם לחוות דעת לגבי קומפוננטים באותו גודל של DLS מסידרת הBASIC. תודה רבה.

:-)

פורסם

אני לא מכיר את הרמקולים ואין לי מושג לגבי המחירים שלהם, ככה שבקשר לזה אני לא יכול להעיד.

מה שאני כן יכול להגיד לך, שאם זה "מצת אור" ברח' יפו - אני סומך עליהם בעיניים עצומות.

בצעתי אצלהם 2 התקנות (לא משהו רציני.. סידי פלייר זוג רמקולים אחוריים, זוג קדמיים וטוויטרים) ויצאתי מרוצה.

בעל המקום הוא איש מאוד נחמד, ואפשר לסמוך על העבודה\אחריות שהם מספקים.

(אני לא עובד אצלהם או משהו :D )

פורסם

נשמע מוזר השילוב של המידים של האינפיניטי והטוויטרים של מורל , נשמע כמו סט משומש ופגום שהוא עושה עליו איזהשהיא קומבינה.

בכל אופן , אני הייתי לוקח Kappa על פני ה Basic של DLS, למרות שה DLS מאוד נחמדים למחירם.

לא הייתי לוקח סט קומבינה.

Leon Cupra 2009

פורסם
נשמע מוזר השילוב של המידים של האינפיניטי והטוויטרים של מורל , נשמע כמו סט משומש ופגום שהוא עושה עליו איזהשהיא קומבינה.

בכל אופן , אני הייתי לוקח Kappa על פני ה Basic של DLS, למרות שה DLS מאוד נחמדים למחירם.

לא הייתי לוקח סט קומבינה.

הוא אמר שהוא נותן לי את כל הסט של אינפיניטי, כולל הטוויטרים ומוסיף את הטוויטרים של מורל במקום המקוריים כי הם נותנים תוצאה טובה יותר... כלומר אני יוצא עם סט של אינפיניטי וגם טוויטרים של מורל.

אני מבין שאם אני מוודא במאה אחוז שאני מקבל מוצר באריזה סגורה חדשה לגמרי אז האינפיניטי עדיפים? הבנתי נכון? :)

פורסם

כמה טוב להיות קרציה לפעמים :lol:

התקשרתי להציק לו שוב ושאלתי שוב למה הוא נותן לי טוויטרים של מורל...

הוא אמר שהטוויטר באינפיניטי נמצא כבר על המיד (לי יש כרגע אינפיניטי KAPPA ישנים ברכב) ומיד קלטתי שהוא מנסה לעשות קומבינה... הוא ניסה למכור לי 3WAY 4" + קרוס של אינפיניטי וטוויטר של מורל.... אנשים פשוט ליצנים.

אמרתי לו שהוא עושה צחוק ממני ושיהיה לו המשך יום נעים...

פורסם

שמע זה שזו קומבינה אמרו לך , אבל קח בחשבון שני דברים זה יכול להישמע טוב.

והדבר השני שזה ישמע טוב עד גבול מסוים וקומפוננט הרבה יותר שווה בוא נגיד שבמחיר הזה אפשר להביא מוראל מילניום אן DLS BASIC, במקומך הייתי מוציא טיפה יותר (בסביבות ה1000+) ומביא מוראל דוטק שהוא הרבה יותר טוב משניהם.

• תוכן חדש...