Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות רכב חדש 0 קילומטר.

סוג רכב: מיני

תקציב: 70K עם חריגה של גג 4-5 אלף

גיר אוטומטי

חסכוני בדלק

בעקרון הרכב לאמא שלי, מחפשת נסיעה נוחה ואבזור בסיסי אך לא זול ופשוט(ניסאן מיקרה)

אני יודע שהתקציב מגביל אבל מחפש את הטוב ביותר בטווח.

יש כיון ל208 , שמעתי עליו הרבה דברים טובים אך הדעות על פיג'ו מאוד מחולקות, ורוב האנשים שלא ממליצים

מדברים בצורה קיצונית של לא להתקרב.

אשמח לעזרה, תודה!

פורסם

ה208 ב70 אלף היא הגירסא העירומה מאבזור ככל הנראה (אקסס) שתהיה פחות מאובזרת מהמיקרה(אין כיוון מראות חשמלי לדוגמא או שליטה מההגה על המערכת שיש במיקרה).

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ה208 ב70 אלף היא הגירסא העירומה מאבזור ככל הנראה (אקסס) שתהיה פחות מאובזרת מהמיקרה(אין כיוון מראות חשמלי לדוגמא או שליטה מההגה על המערכת שיש במיקרה).

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

מיקרה היום החזרנו לחברה.. אמא שלי קנתה בלי להתייעץ שהייתי בחו"ל

קנתה יום שני וחזרתי בשלישי. ממש התאכזבה מהרכב ומבירור קצר יש אופצייות הרבה יותר משתלמות.

לפי רוב מוחלט של אנשים פה/חברים/מומחים היה המלצה לבטל עסקה.

המזל שהיא קנתה דרך אלדן שיש אפשרות להחזיר עד 6 ימים ולשלם 100 שקל ליום על השכירות "כביכול".

אז היום הרכב חזר לחברה, מיקרה לא אופצייה חח.

עכשיו לגביי ה208,

https://goo.gl/qjxgCx

מה אתה אומר ? בכללי על הרכב..

והדגם שבמבצע הוא אקסס פלוס, עם מראות חשמליות דיבורית מסך מגע וכו'.

פורסם

באלדן אין את הרכב הזה במחיר דומה?

לאור ה"מזל" שסגרתם עסקה על מיקרה והצלחתם להחזיר אותה בלי הפסד כספי, אולי בכל זאת חברת ליסינג גדולה עדיפה על אתר ברשת לרכישת רכב?

אם לא אלדן, אולי אוויס, שלמה סיקסט, הרץ, פריים ליס ( מבית לובינסקי )?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפיגו כמו הסיטרואן c3 חסרות איבזור אבל נוחות, זריזות מאוד.

או אתה יכול ללכת על קטגורית המיני כמו היונדאי i10 סופרים שמאובזרת יותר אבל חלשה יותר, מושבים פחות טובים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב סופר מיני ב70K שח עם 0 ק"מ, לא חושב שתוכל להשיג רכב אוטומטי פלנטרי חסכוני בדלק חוץ מה 208 אקסס, ואם תוסיף טיפה יש את הC3 LIVE, שהC3 הזו מגיעה בכלל בלי תחתונים.

אז לא ברור לי מה אתה מנסה להשיג מהשרשור הזה, פשוט אין לך אפשרויות בכלל, חוץ מה208.

אז תתחדשו.

פורסם
באלדן אין את הרכב הזה במחיר דומה?

לאור ה"מזל" שסגרתם עסקה על מיקרה והצלחתם להחזיר אותה בלי הפסד כספי, אולי בכל זאת חברת ליסינג גדולה עדיפה על אתר ברשת לרכישת רכב?

אם לא אלדן, אולי אוויס, שלמה סיקסט, הרץ, פריים ליס ( מבית לובינסקי )?

שמע רק החזרנו אותו ואמרנו שנחפש בתוך אלדן משהו אחר, כנראה שנסע לראות גם בגלילות ששם הבנתי המבחר הרציני.

מה נותן לי חברת ליסינג גדולה ? שתיהם בעצם מתווכים ביני לבין היבואן לא ?

מה שכן באלדן יש דיל שאחרי שלוש שנים אתה מחזיר מקבל מחירון.

איזה דגמים יש לי בתקציב ? על מה אתה ממליץ ?

פורסם

גם ה208 לא מאובזרת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כך עדיף כבר לפזול לכיוון מיני, כמו פיקנטו חדשה או ספארק.

פורסם

כאשר אתה קונה מחברת ליסינג ישירות ( היא הבעלים של הרכב ) , אתה יכול לבחור צבע, לראות את החוזה, טרייד אין עתידי במחיר מחירון ( אתה אמרת ).

כאשר אתה קונה מהאתר, זה רק מתווך שלא מתחייב לך על כלום חוץ מזה שתוך מספר ימים חברת ליסינג כלשהי ( אין לך מושג איזו ) תיצור איתך קשר .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כאשר אתה קונה מחברת ליסינג ישירות ( היא הבעלים של הרכב ) , אתה יכול לבחור צבע, לראות את החוזה, טרייד אין עתידי במחיר מחירון ( אתה אמרת ).

כאשר אתה קונה מהאתר, זה רק מתווך שלא מתחייב לך על כלום חוץ מזה שתוך מספר ימים חברת ליסינג כלשהי ( אין לך מושג איזו ) תיצור איתך קשר .

אוקיי הבנתי תנושא.

אשמח לשמוע את דעתך בקשר להצעת רכב.

ושאלה לכולם

אם אתפשר על 2016 שהוא שנה על הכביש, במגבלות התקציב שלי, אוכל לקנות מקבוצת המיני היותר יקרות? כגון יאריס פאביה I20 ..

פורסם

הייתי בודק אם כך את הרנו קליאו ואת ה208 אקטיב למשל.

פורסם

דעתי - לפני שקופצים לקבוצה יותר גבוה ( סופר מיני ) אני מציע לבדוק את קיה פיקנטו החדשה ואת יונדאי I10 ( לבדוק= לקחת לנסיעת מבחן ). ואם עדיין זה לא זה, אני מציע לחפש יונדאי I20 משומשת.

סיפור בשבילך מלפני שנה :

עזרתי לידידה ברכישת רכב אחרי שהרכב הקודם שלה ( דייהטסו סיריון ) נהרס בתאונה. בנתיים היא קיבלה מהביטוח לחודש ניסאן מיקרה ( לדעתי רכב גרוע - לא נוח, ספרטני, רועש ).

ניגשנו לכל מוביל טרייד אין פתח תקווה ולקחנו לנסיעת מבחן יונדאי I20 בת שנה בדיוק, פרטית ועם 12 אלף קילומטרים. שמיים וארץ ההבדל בין מיקרה ליונדאי I20 מבחינת הנוחות, מרחב הפנים, שקט בנסיעה.

הרכב נלקח לבדיקה ונקנה.

כבר שנה הגברת מרוצה מאוד. נכון אין ליונדאי מנוע טורבו וגיר חדשני. אבל למי שלא ממהר בכביש, מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי רגיל זה יתרון ( באמינות, זה מוכח שנים ).

עכשיו בקשר למחיר - "כל מוביל" מכרו אז את הרכבים האלה ( בני שנה ועם קילומטראז' אפסי ) באיזור 80 אלף שקלים (20 אלף נתנו ב 20 תשלומים ללא ריבית ). רכבי הדגמה עלו קצת פחות, באיזור 75 אלף.

אז אולי 2016 יהיה קשה להכניס לתקציב, אבל 2015 לא תהיה בעיה.

אני יודע שפיג'ו ורנו עולים פחות. אני אישית לתווך ארוך הייתי בוחר ביונדאי.

פורסם

מצד אחד, אם הנהג לא ממהר אולי לא תהיה לו בעיה עם הI20 - מצד שני? הרכב בצריכת הדלק יצרוך משמעותית מאוד יותר מאשר פיג'ו או רנו ממוצעת עקב יחידת הינע פרה-היסטורית והמיקרה על כל החסרונות שלה תצרוך אפילו חצי מאשר הצריכת דלק של הI20.

בשביל סיכון לתקלה יחידה של 3,000 שקל גג? פעם בכמה שנים? בשביל זה שווה לקחת רכב פרה-היסטורי שבנהיגה רגועה יעשה בממוצע 1:11 במצב אידיאלי מול רכב כמו הקליאו או ה208 שיעשה באיזור ה1:15-1:16? ועוד לשלם על זה 80 אלף שקל?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

כל אחד בוחר את מה שהוא מוצא לנכון. בסופו של דבר גם אני בחרתי רכב "פרה היסטורי" - טויוטה וורסו עם מנוע אטמוספרי, בזמן שיש סיטרואן פיקאסו מתקדם.

אולי פיג'ו 208 עם גיר אוטומטי מקובל עלי ( למרות שהמנוע עוד לא הוכיח אמינות גבוהה - פשוט לא קיים מספיק שנים מבחינתי ).

אבל רנו עם אותו הגיר הידוע כמו בפורד, לתווך ארוך ( מעבר לתקופת האחריות )?

ועם צריכת דלק של I20 הגזמת - זאת צריכת דלק עירונית ולא משולבת, כאשר ברנו /פיג'ו אתה כן נותן נתוני צריכת דלק משולבת.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...