Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן אלמרה פרפקט 1.8 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכל העונים

נפגשתי עם המוכר וכמו שטענו כאן בהחלט יש בעיה בפגושים , המוכר הודה בפני שנמאס לו כבר לסדר אותם כל פעם יוצאים מהמקום

כבן אדם פדנט - דבר כזה ישגע אותי כל פעם מחדש בכל כניסה לרכב, ירדתי מהקניה.........

אז כנראה שלא באמת הגעת רציני לרכוש רכב מהסוג הזה אם זה באמת מה שהפריע לך, תהיה כנה עם עצמך.

פגושים שיושבים על פלסטיקים שקצת בולטים זה מה שהפריע לך? (יש לנו ניסאן אלמרה 2004 עד היום, חדשה מהסוכנות כרב שלישי במשפחה).

אתה הולך ומצפה למצוא רכב בן כמעט 13 שנים במצב אידיאלי? בחיי.

יש דברים הרבה יותר חשובים.

כמו כן, לא שאני חלילה נכנס לכיס שלך, אבל הרכב והשנתון שלו מרמז כי התקציב שלך יחסית מאוד נמוך, אתה לא באמת מצפה למצוא ניסים ונפלאות, נכון? כיוון שתהיה מוכן להוסיף לתקציב שלך 15% על יישור קו בסיסי עבור כל רכב אשר תמצא בשנתון הזה, אל תזלזל בזה בכלל.

פורסם

רכב בן 12-13 עם 116 אלף קילומטרים במצב מכני נורמאלי עוד צריך לחפש טוב-טוב, ולא בטוח שתמצא כל כך מהר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

א. אני רציני מאוד והגעתי עם הכסף מזומן עלי ומוכן לקנות

ב. יש המון רכבים בשנתון הזה במצב מצויין (הרכב הנל עבר כבר 3 צביעות נראה כמו רכב מעזה)

ג. מי שמדליק אותו לנסוע על רכב שנראה כאילו הפגושים שלו תכף נופלים \ הורכבו עליו מרכב אחר שיבושם לו...... , אני לא.

פורסם

כנראה, שלא הבנת שהבעיה הזאת היא סדרתית ומהיום הראשון בחיו של הרכב הזה.

זאת אומרת, לא תוכל לרכוש את הרכב הזה ועלייך לדלג עליו כיוון שזו בעיה בכולם, בכל הניסאן אלמרה פרפקט החל מ 2004.

בוודאי שיש המון רכבים בשנתון הזה במצב מצויין, בהצלחה למצוא אותם. :lol:

נסה שנתון 2002 אולי המצב יהיה טוב יותר.

• תוכן חדש...