Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר שחיפשתי חניה בדרך לעבודה דפקתי את גלגל שמאל שירדתי ממדרכה גבוהה.

שחזרתי מהעבודה להניע את הרכב הוא לא הניע ואני שומע רעש מוזר מהכיוון השמאלי של המנוע שהרכב כבוי.

בסופו של דבר הרכב הניע בקושי אבל אני עדיין שומע את הרעש והרכב מתקשה להניע. לאחר כיבוי מלא של הרכב הרעש נעלם ושאני שם "סוייט'ץ" הרעש חוזר והרכב מתקשה להניע. לאחר שהוא מניע ואני חוזר ל"סוויט'ץ" אין רעש ורק שאני מבצע כיבוי מוחלט של האוטו ושוב מסובב פעם אחת הרעש חוזר והרכב מתקשה בהנעה.

חששתי בהתחלה שהמצבר חלש והוספתי קצת מים מזוקקים ללא הועיל. המצבר בן פחות מ-3 של שנפ.

אני כמעט בטוח שדפקתי משהו בבוקר אבל לא יודע מה :-(

מדובר באימפרזה 2004.

פורסם
גש למכון פרונטים-אחד מחלקי המתלה כנראה ניזוק ואי אפשר לדעת בניחוש ללא בדיקה יסודית.

לא הבנתי איך המתלה קשור.

אין לי רעש בנסיעה והכל שקט.

פורסם
לא הבנתי איך המתלה קשור.

אין לי רעש בנסיעה והכל שקט.

לא המתלה עצמו אלא אחד החלקים שלו: בולם זעזועים/מיסב/מפרק כלשהו/אולי משהו בהיגוי.

מכון פרונטים יאמר לך במקום בדיוק מה התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מעניין אותי לדעת באמת מזה יכול להיות אם הבעיה נפתרה תעדכן

ככל הנראה הסרטר קיבל בומבה ונדפק או משהו

הרכב מתקשה להניע מאז המכה שקיבל ועדיין לא מצאתי את הזמן

ללכת למוסך לבדוק לעומק.

אני כבר לא שומע רעש שאני שם "סוויטץ"

אם יש למשהו עוד מושג מה זה יכול להיות אשמח לדעת.

• תוכן חדש...