Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני חודש עשיתי טיפול לקורולה שלי ודיברתי עם יועץ השירות על החוק הנ"ל, הוא עיקם לי פרצוף ונתן לי את "משל המסעדה" ("כמו שלא תביא אתך בשר כדי שהגרילמן יעשה לך אותו")

הוא בשלב ההכחשה. המחוקק אמר את דברו והמוסכים לא יכולים לעשות כלום בנוגע לכך.

• תגובות 282
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הכחשה ולא כלום וכבר סיכמנו את הנושא.

חוק פופוליסטי רק בשביל לגזור קופון מהציבור, של הנה עושים משהו ליוקר המחייה.

מוסכים ימשיכו בשגרה שלהם וינהגו כפי שעשו קודם.

פורסם

רוב האנשים לא יעשו את זה. לא מחוסר רצון, מחוסר ידע

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הגעתי פעם אחת ויחידה עם רדיאטור שהבאתי, למוסך שהמשפחה מטפלת בו שנים. הסברתי שקיבלתי מחבר פחח רכב, שנתן לי אותו במתנה, בעבור בייביסיטר של שבועיים לדוברמן שלו...חחח. אמת דיברתי !

קיבלתי פרצוף עקום וחשבון עקום :)

פורסם

רק אתמול הסתככלתי על הביקורות באתר מדרג, ומצאתי שם חוות דעת על מוסך, שלקח מחיר יקר לעבודה, כאשר שמע שהחלקים מהבית.

אני זוכר שהיה כתוב באותה ביקורת שבעל הרכב עבר למוסך אחר וקיבל שם הצעה "ברבע מחיר" (במילותיו).

לא יודע אם באמת הוא קיבל הצעה של "רבע מחיר" ממוסך אחר, אבל אפשר להבין את הלך הרוח.

באמת שאני לא מבין עניין פשוט בכל הדבר הזה - (כל המספרים מהראש) -

מגדיר היצרן (מאזדה) כי החלפת פילטר דלק במאזדה 3 הינה 0.7*(שעת עבודה), דהיינו 42דק' להחלפת פילטר דלק.

עכשיו, אם נניח במוסך של פלוני אלמוני לוקחים בעבור שעת עבודה 200 ש"ח (כולל מע'מ) אז מה יותר פשוט מלגבות בעבור הטיפול (0.7*200), במידה והלקוח הביא את החלק עימו ?

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

כי לפעמים (ברוב המקרים) הרווח של המוסך זה מהחלקים. עלות העבודה מכסה את שאר העלויות.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לפני שרצים לקנות חלקים ישנם השלכות באם החלקים לא מתאימים.

לא נדיר שבעל חנות חלקי חילוף יתן לכם חלק לא מתאים עבור הרכב, בואו ניקח לדוגמא כריות בלם.

נגיד הרכב על הליפט הוציאו את מכלול הבולם+קפיץ והתגלה שהכריות שהבאתם אתכם לא מתאימים.

זה הופך להיות בעיה של בעל הרכב, המוסך לא מחויב לתת לרכב לתפוס ליפט בזמן שמבררים כיצד להשיג את החלק המתאים.

לו המוסך היה אחראי להביא את החלק זה היה בעיה שלו.

פורסם (נערך)
לכן קונים לפי מק"ט ולא לפי מה שמוכר אומר.

אפשר למצוא כל מק"ט דרך חברינו הטוב גוגל.

לא כזה פשוט שאתה עם רכב בן 26 שנה.

זה נראה לי מספיק קשה כבר עם רכב בן 15.

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם
לפני שרצים לקנות חלקים ישנם השלכות באם החלקים לא מתאימים.

לא נדיר שבעל חנות חלקי חילוף יתן לכם חלק לא מתאים עבור הרכב, בואו ניקח לדוגמא כריות בלם.

נגיד הרכב על הליפט הוציאו את מכלול הבולם+קפיץ והתגלה שהכריות שהבאתם אתכם לא מתאימים.

זה הופך להיות בעיה של בעל הרכב, המוסך לא מחויב לתת לרכב לתפוס ליפט בזמן שמבררים כיצד להשיג את החלק המתאים.

לו המוסך היה אחראי להביא את החלק זה היה בעיה שלו.

ומה הסיכון פה?

במקרה הכי הגרוע מבקשים מבעל המוסך שירכיב את החלקים שלו, ואת החלקים שהביא הקונה מחזירים לחנות ומזדכים עליהם.

פורסם
הגעתי פעם אחת ויחידה עם רדיאטור שהבאתי, למוסך שהמשפחה מטפלת בו שנים. הסברתי שקיבלתי מחבר פחח רכב, שנתן לי אותו במתנה, בעבור בייביסיטר של שבועיים לדוברמן שלו...חחח. אמת דיברתי !

קיבלתי פרצוף עקום וחשבון עקום :)

שני דברים:

1. אם המוסך הוא כזה שהמשפחה מטפלת בו שנים וקיבלת פרצוף עקום - אני במקומך עוזב את המוסך הזה ולא חוזר אליו לעולם. וגם דואג ליידע את כל שאר חברי המשפחה ולשכנע אותם לעשות כמוני.

2. אם קיבלת חשבון עקום (ואתה יכול להוכיח זאת) תמיד אתה יכול להגיש תלונה לאיגוד המוסכים ו/או תביעה להחזר ההפרש שחוייבת על העבודה. לשיקולך.

• תוכן חדש...