Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפילת מחירים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי לקנות אופל קורסה החדשה ופיז'ו 208 ACCESS יד שנייה.

נאמר לי בסוכנויות הרכב כי "יש מבצע" על רכב חדש:

באופל מוכרים את הקורסה ב85,000 במקום 102,000 בערך

ובפיזו מוכרים את ה208 אקסס ב79,000 במקום 98,705

זה שמט לי את הקרקע מתחת לרעיון הקניית יד שנייה.

מה קורה למחירים? האם זו תקופה בשנה שהמחירים יורדים או שאין חוקים?

האם המחירים צפויים לעלות בחזרה או שהם במגמת ירידה?

www.allset.co.il אול-סט - שילוט. הכוונה. הסברה.

פורסם (נערך)

אתה מדבר על רכישה מ 0 ק"מ או חדש מהניילון ?

אם חדש מהניילון,בדוק שרמת האבזור המוצעת לך ברכב החדש זהה למשומשים.

לכל חברה יש ימי מכירות,שבהן היא נותנת הטבות כאלו או אחרות (הנחה על תשלום במזומן/מימון ללא ריבית /הטבות אבזור כדי להיפטר ממלאים.

אם באמת יש כזו הנחה אז כנראה,שרכישת החדש תשתלם כי אתה חוסך ירידת ערך של שנה-שנה וחצי וקונה רכב חדש במחיר של רכב בן שנה-שנה וחצי.

בכללי, רכב חדש אינו עסקה כלכלית וירידת הערך ל-3 שנים היא בסביבות 35%.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שים לב שהאקסס לא מאובזרת, עם הקורסה אין לי ניסיון.

אם עדיין נשאר מלאי מהאיביזה היוצאת אז היא נמכרת ב 80 אלף עם איבזור הרבה יותר טוב מהפיגו. אבל לא יודעים כמה יעלה הדגם החדש.

יש לך גם ב72 אלף מליסינג 0 קמ את הסיטרואן c3 אמנם גם לא מאובזרת אבל זולה מהפיגו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

208 אקסס מעולם לא נמכרה ב 98 אלף. המבצע ב 80 אלף זה מבצע עוד מתקופת ההשקה. לדעתי שווה להודיף עוד כמה אלפים ולרכוש את הדגם המאובזר יותר. על האופל תוותר. רכב מיושן, מכוער ולא מצטיין בשום דבר.

פורסם

המחירון של הפיג'ו אקסס הוא מחירון ווירטואלי לטובת שמירת ערך של חברות הליסינג(הרכב מיועד בעיקר לשוק הליסינג) - ולכן אפשר לתת על ה"בלון" של המחירון הנחות "לא הגיוניות".

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
המחירון של הפיג'ו אקסס הוא מחירון ווירטואלי לטובת שמירת ערך של חברות הליסינג(הרכב מיועד בעיקר לשוק הליסינג) - ולכן אפשר לתת על ה"בלון" של המחירון הנחות "לא הגיוניות".

תודה למדתי משהו חדש. איך אוכל לזהות עוד מחירי בלון כאלו? ואיך אוכל להעריך נכון את המחיר האמיתי במקרים כאלה?

פורסם

קורסה כדאי לרכוש ממישהו שזכה בה בפיס - עסקאות נ"ל לרכב חדש נסגרות באיזור 70000 ש"ח. (רמת הגימור טיפה נמוכה יותר מרמת הגימור הנמכרת בסוכנויות.)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי,בדיוק מה שבאתי לכתוב.

את המודעות תמצא ביד2.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן, ממליץ על רכישה דרך מפעל הפיס!

כשהתעניינתי בקונספט, אנשים היו מכונים לרדת די בקלות ל-75K, ואני מניח שעם קצת מיקוח ורצינות מצידך, אפשר להגיע גם ל-70K.

זה 15 אלף ש"ח לעומת מה שמציעים לך בסוכנות, 12 אלף ש"ח הפרש מאתרי 0 ק"מ - זו למעשה ירידת ערך של שנה שלמה שאתה חוסך.

פורסם

מחזק וממליץ. גם הסכומים המדוברים נכונים. עצה מעולה

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

במבצע חודש יוני 2017 -

הרכב פיג'ו 208 נפח מנוע 1.2 טורבו

תיבת הילוכים אוטומט 6 הילוכים ברמת גימור אקטיב,

נמכר במחיר של החל מ- 89,900 שקל.

פורסם
אכן, ממליץ על רכישה דרך מפעל הפיס!

כשהתעניינתי בקונספט, אנשים היו מכונים לרדת די בקלות ל-75K, ואני מניח שעם קצת מיקוח ורצינות מצידך, אפשר להגיע גם ל-70K.

זה 15 אלף ש"ח לעומת מה שמציעים לך בסוכנות, 12 אלף ש"ח הפרש מאתרי 0 ק"מ - זו למעשה ירידת ערך של שנה שלמה שאתה חוסך.

תקנו אותי אם אני טועה, כדי לבדוק מה יהיה הערך של הרכב הזה בעוד שנה, נכנסתי למחירון יד 2 ובדקתי את המחיר של קורסה משומשת 2016, וראיתי שהמחיר הוא 65,000. עשיתי נכון?

ת

פורסם
במבצע חודש יוני 2017 -

הרכב פיג'ו 208 נפח מנוע 1.2 טורבו

תיבת הילוכים אוטומט 6 הילוכים ברמת גימור אקטיב,

נמכר במחיר של החל מ- 89,900 שקל.

208 1200 טורבו 2017? אתה בטוח שיש רכב כזה? לא מוצא במחירון

פורסם

זה הדגם הנפוץ של הרכב פיג'ו 208 כיום בשנת 2017.

כנס לאתר היבואן ותיווכח -

http://peugeot.co.il/model/208/

מחיר הרכב בהתאם למחירון הרישמי - 103,990 ש"ח.

לרגל הזכייה בתואר מנוע השנה 1.2 ליטר PureTech שנה שלישית ברציפות.

נמכר עד סוף יולי 2017 במחיר מבצע החל מ- 89,900 ש"ח

• תוכן חדש...