Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פייר, למרווח ברכב כזה חשיבות מכרעת, לעומת נתונים כמו עיצוב ו0-100. עם זאת, כנראה שעבור הכתב הניסאן מנצחת רק בנקודות. לאחד יהיה חשוב מעט יותר צריכת דלק ושם אין למתחרות מה לחפש אל מול הניסאן. לאחר המרווח הכי חשוב ושם גם ככה הסקודיאק תנצח. לשלישי בכלל חשוב יותר יעילות שורה שלישית בתמורה למעט כסף, שם האאוטלאנדר תנצח.

מה שלא מובן למישהו פה, זה שלכל רכב יש את הנקודות החזקות והחלשות שלו, ואין פה נוקאאוט כאילו משווים בין s class לsx4. כל לקוח יבחר את הרכב שלו לפי מכלול של יתרונות וחסרונות אל מול מחיר והעדפות אישיות. האאוטלאנדר רכב בסיסי וטוב, ועושה בדיוק את מה שתוכנן לעשות. פחות טוב מהמתחרות, יותר טוב מהמתחרות, זה כבר לא משנה, כי היתרון בדמות מחיר בסיס נמוך יותר מציב אותו בעמדה לגיטימית מספיק.

אני חושב שההודעה מתמצתת מבחינתי את התשובה הנכונה והמאוזנת לכל הקרב שניטש פה לאחרונה בנושא...

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק הערה לגבי צריכת דלק, למדתי מזמן לא לסמוך על צריכת דלק של מבחני רכב.

הממוצע של האאוטלנדר אצלי הוא באיזור ה 13.5 משולב.

בנהיגה רגועה שלא עוברת את ה 110 קמ"ש "על השעון" אני מקבל צריכה שנעה בין 15-17 קילומטר לליטר.

צריכה זהה פחות או יותר לניסן בלי ה"עונש" של הרעש.

לגבי המרווח, הקודיאק לא באמת מרווחת. 188 ס"מ הולכים בעיקר לעיצוב חיצוני וניפוחים ותוספת הסנטימטרים באורך הולכת לתא המטען.

ואכן, המחיר זה מה שמשאיר את האאוטלנדר בעניינים.

בחיים לא תגיע לצריכת דלק כמו של הניסן. אני נוסע "לא רגוע" על 130 קמ"ש והצריכה טובה משל האאוטלנדר. אני מאמין שאם אסע על 110 היא תהיה עוד יותר טובה. היתה לי אאוטלנדר ובתוך העיר הגעתי בנסיעה רגיעה עם כפתור החיסכון בלחץ ל 9-10, עם הניסן בלי הכפתור הטיפשי לדעתי אני מעל ל 13.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...