Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשמית?

169,900 ₪ לרמת גימור INTENSE (שזה בלי גג שמש ובלי מפתח חכם)

כשיושבים מולם זה צונח.

לליסינג, גרסת ה INSTYLE מתומחרת ב 140,000

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חישנים הקפים מקורים, סטיית נתיב מקורית. בלימה אוטונומית (אולי עכשו כבר יש באאוטלנדר) איכות מושבים טובה יותר (לא מדבר על נוחות) תא נהג ארגונומי יותר, מזגן בשורה השניה, סאן רוף גדול יותר, תצוגה במרכז לוח מכוונים על כל הפונקציות (אולי יש את זה כבר באאוטלנדר) מנוע דיזל חסכוני שלא עולה מעל ל 200k. מערכת לא מקורית אבל לפי דעתי טובה יותר, וכן הפלסטיקים בפנים טובים יותר ונעימים למגע. אתה יכול שלא להסכים עם כל מה שרשמתי אולי לא באמת מעניין כל מה שצינתי או שאתה לא אוהב דיזל וכו... אבל היתה לי 2015 לפני המתיחות פנים לכאורה והיתה לי גם ההזדמנות להחליף אחרי שנתיים למתיחה החדשה.אני כל כך מאוכזב מהרכב ומהכמות שהוא מופיע על הכביש ללא כל הצדקה, ממש כמו ה מאזדה 3 לפני מספר שנים עד שאני ממש לא יכול לסבול ליראות אותו בכלל. באמת רכב שאני לא מבין מה מיוחד בו. (חוץ מ 7 מקומות למבוגר כמובן). נכון הרוב מליסינג בגלל עלות נמוכה. אבל בפרטי? לא מבין למה. וכן גם אני טועה טעיתי ואני מודה.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

רוב מה שציינת כהבדלים - לא ממש נכון עובדתית.

הבעיה שלך בעיקר נראית כמשהו ריגשי בגלל ההמוניות של האאוטלנדר.

המזדה 3 היה כן רכב בעל איכויות והצדקה לקנות אותו למרות ההמוניות שלו.

האקסטרייל, לא כזה מודרני וגם האמינות של הגיר שלו עדיין דורשת הוכחה (כדאי שתעשה גוגל כדי להבין ולדעת יותר בנושא).

פורסם
המזדה 3 היה כן רכב בעל איכויות והצדקה לקנות אותו למרות ההמוניות שלו.

לא עם מנוע 1.5 ברמת אבזור ליסינג (חישוקי פלדה) שהיתה עם הצגת הדגם הנוכחי.

עכשיו הסיפור אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא עם מנוע 1.5 ברמת אבזור ליסינג (חישוקי פלדה) שהיתה עם הצגת הדגם הנוכחי.

עכשיו הסיפור אחר.

לדעתי MIKMAN התכוון לדגם 1.6 עד 2013, שהיה באמת המוני.

אני לא חושב שה 1.5 היה או עכשיו המוני, הוא דווקא יחסית נדיר

פורסם

יפה שחזרת עם חוות דעת עדכנית וללא אגו.

לגבי האאוטלנדר מול האקס טרייל, לפחות לפרטיים המחיר של האקס עכשיו דיי אטרקטיבי ביחס לאאוטלנדר.

במבצע חבר הוא נמכר ב-160K ש"ח.

בליסינג אין לי מושג אך אני מניח שגם לחברות הליסינג הם הורידו מחירים ותתחיל לראות זאת בקרוב.

לא יודע אם זה ישבור את ההגמוניה של האאוטלנדר בליסינג אבל אני מקווה שכן..

מבחינתי שני הרכבים בינוניים ובעיקר מאכזבים מבחינת מרחב פנים מצומצם מאוד ביחס למידות החיצוניות.

מה שמצחיק הוא שאפילו תא המטען אכזב אותי ביחס לתא המטען בקאמרי וזה עוד כאשר השורה השלישית מקופלת (מדובר על האאוטלנדר 2016).

עדיין, בהשוואה לקודיאק אני לא רואה סיבה להוסיף עוד 20-40K ש"ח ולקבל סה"כ אותו רכב.

כנראה שבעתיד סקודה יישרו קו +/-.

פורסם

עדיין, בהשוואה לקודיאק אני לא רואה סיבה להוסיף עוד 20-40K ש"ח ולקבל סה"כ אותו רכב.

כנראה שבעתיד סקודה יישרו קו +/-.

לא מבין את ההערה הזו ״אותו רכב״ בכלל. בהתחשב בכך שמדובר בפורום חובבי רכב, זו הערה מוזרה. גם פיקנטו ו911 זה אותו רכב סה״כ, ארבעה גלגלים והגה.

לגבי יישור קוו, בהתחשב בזה שהסורנטו והסנטה-פה יקרות ממנה לא רואה סיבה שסקודה יורידו את המחיר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לא מבין את ההערה הזו ״אותו רכב״ בכלל. בהתחשב בכך שמדובר בפורום חובבי רכב, זו הערה מוזרה. גם פיקנטו ו911 זה אותו רכב סה״כ, ארבעה גלגלים והגה.

איך אנשים מרשים לעצמם לכתוב כאלה שטויות? באמת...

פיקנטו ו-911 אפילו לא קרובות. כולם יודעים שלפיקנטו יש 4 דלתות ול-911 יש רק 2. מה שאומר שהפיקנטו הרבה יותר שימושית ואוטו הרבה יותר טוב.

אלא אם כן אתה מדבר על הפיקנטו ספורט ואז אני מסכים לגמרי.

בציניות, כן? אי אפשר כבר לדעת אתכם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פיקנטו ו-911 לא, אבל טווינגו ו-911 בהחלט כן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם אתה מוסיף 20k לקודיאק אתה לא מקבל את אותו הרכב.

ולמרות שהקודיאק לא ממש יותר מרווח מהאאוטלנדר הוא טוב יותר דינמית, בעל מנוע ותיבה טןבים יותר ועם אביזרי בטיחות אקטיביים שלא קיימים בכלל במיצובישי.

אבל עדיין 20 אלף שקל זה המון. מספיק כדי להשאיר אותו במקומו לעת עתה

תוספת של אביזרי בטיחות אקטיביים תעלה את האאוטלנדר עוד קצת למעלה

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם

יומיים לא הייתי כאן, וכבר הגיע המשיח...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לגבי יישור קוו, בהתחשב בזה שהסורנטו והסנטה-פה יקרות ממנה לא רואה סיבה שסקודה יורידו את המחיר.

מעצימים כאן את הסקודיאק, כאילו הרכב הוא מתת האל ואין בליתו.

אז כמו שכבר כתבתי, נהגתי בשניהם - והם בסופו של דבר אותו אוטו.

לכל אחד היתרונות שלו ובשיקלול המחיר, אני בהחלט אבין מי שיבחר לקנות סקודייאק או שומו שמיים

על פי אניני הטעם, יבחר דווקא להתגלגל באאוטלנדר

פורסם

אם להגיב באותה רמה, אז מה לחובב רכב ולכל אחד מהרכבים הנ״ל??

בסופו של דבר מי שרוכש רכב כזה מחפש מוביל נוסעים, וסה״כ כולם עושים זאת דיי דומה.

בדקתי עוד פעם את הקודיאק ואני מודה שהוא כל כך שיעמם אותי באולם התצוגה שאפילו לא הזמנתי נסיעת מבחן.

לא רואה בו שום דבר מדהים, בערך כמו כל השאר, עם עיצוב פנים קצת יותר משעמם וחומרים קצת יותר טובים, ביג שיט.

אביזרי בטיחות זה באמת משהו ששווה כסף, אבל יש אותם גם באקס טרייל ב-160,000₪..

פורסם (נערך)
מעצימים כאן את הסקודיאק, כאילו הרכב הוא מתת האל ואין בליתו.

אז כמו שכבר כתבתי, נהגתי בשניהם - והם בסופו של דבר אותו אוטו.

אף אחד לא מעצים אותו כאילו הוא מתת האל. זה רכב מצוין בסגמנט שלו, שזוכה להמון הערכה לא רק פה אלא גם בעיתונות הרכב העולמית זה הכל. וזה ממש לא משהו שניתן לומר על האאוטלנדר. אם אתה חושב שמדובר באותו אוטו, זה בסדר, וכנראה שרכב עבורך זה לא יותר מכלי להובלת שבעה נוסעים מA לB.

עריכה אחרונה על ידי robertf

• תוכן חדש...