Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם

אני צריך עזרה בהתקנה מצלמת רוורס

התחלתי את ההתקנה וחיברתי את המצלמה לחוטים של האור רוורס, עד פה הכל תקין גם שאני מעביר להילוך אחורי אני מקבל מתח במצלמה ( יש לדים שדולקים )

מפה מתחיל הבעיה , במערכת שלי אין אפשרות לחיבור של הכבל הצהוב

יש לי אפשרות לחבר לאות וידיו מאוד פשוט (הכבל האדום בתמונה) , אני חיברתי קצה אחד שלו למערכת שלי ואת הקצה השני זה שבתמונה אני לא יודע לאן לחבר

אשמח מאוד לעזרה שלכם

זה קישור למצלמה שקניתי

http://www.ebay.com/itm/Waterproof-8-LED-Car-Backup-Rear-View-Reverse-Parking-HD-Camera-Night-Vision-/122367383325?hash=item1c7daa171d:g:KrkAAOSwSzRZPi2h

20170707_102800.jpgUntitled.jpg 20170707_102812.jpg

פורסם

משהו לא ברור לגמרי בתמונות.

הכבל האדום שמצוות לעיתים לכבל ה-RCA הוא חוט פיקוד למערכת עבור מעבר אוטומטי לתמונה המצולמת עם ההעברה לרוורס.

כך שבצד אחד הוא מחובר לנורת רוורס ומצד שני לכניסת הפיקוד במערכת.

מה שלא ברור בתמונה זה מה טיבו של הכבל האדום שנראה בנוי לתוך הפלאג RCA.

האם החוטים שחור/אדום הם ה"פלוס-מינוס" של ה-RCA או שאלו נמצאים בתוך הכבל השחור עצמו, והאדום משום מה יצוק לתוך ה-RCA.

באיזו מערכת מדובר?

פורסם

היי

כן השחור והאדם שמחוברים לתוך RCA ה הם ה + וה-

חושב לי לציין שלאחר בדיקה נוספת המצלמה עובדת אבל צריך להעביר את המערכת למצב של AUX וזה לא נעשה לבד

מדובר על מערכת סינית

הוספתי תמונה של המערכת ועוד תמונה של הסבר על החיבורים במצלמה

c145d856-aad1-42a5-b950-2530e4940991.jpgfdfdfdfdfdfdfdfdf.jpg

פורסם

סינית סינית, אבל נשמע לי לא סביר שאין לה כניסה ייעודית למצלמת רוורס. זו פונקציה בסיסית בכל מערכת מולטימדיה.

ראיתי את התמונה באיביי, וגם שם ניתן לראות חוט אדום נפרד עם 2 קצוות. הוא זה שמיועד לפיקוד שכתבתי עליו.

הכבל RCA הצהוב הוא לאות וידאו בלבד.

פורסם (נערך)

יש במערכת יציאה של וידאו וזה היציאה AUX

אני חושב שאולי צריך לחבר את הכבל פיקוד שאתה מדבר אלו

אבל השאלה היא שאם אני נניח מחבר את הקצה של הקבל 1 בנקודה במערכת

את הקצה השני שנמצא מאחורה לאן אני מחבר , ל + ??

עריכה אחרונה על ידי alondon
פורסם

כניסה, לא יציאה.

ולא, אני לא מדבר על AUX אלא על כניסה ייעודית.

אבל שוב, אולי מסיבה כלשהי לא קיים.

כתבתי קודם, חוט הפיקוד מחובר בין נורת רוורס לכניסת הפיקוד הייעודית במערכת.

כאשר הנורה נדלקת (בשילוב להילוך אחורי כמובן), זה נותן את האות להעביר את התצוגה למצלמת הרוורס.

• תוכן חדש...