Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפון/ suv משומש עד 45 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המועמדים הם סאניונג רקסטון מודל 2004-6, ( עם העדפה לדגם ב 3.2 ליטר בנזין) או וולוו xc90 2003-5 ( איזה מנוע מומלץ? ה 2.500 או ה 2.900 או ה 3.200?) אשמח להמלצות על דגם מנוע מומלץ (לא דיזל) בכל אחד מהרכבים, והאם יש להמנע משנת יצור מסויימת ולהעדיף שנה ספציפית? חשוב לי לבחור את הדגם האמין ביותר האפשרי בעל האחזקה הפחות יקרה מבחינת חלפים ותיקונים וזמינות חלפים.(לא אכפת לי לבחור במנועים הגדולים יותר ולשלם יותר דלק בתמורה לביצועים עדיפים אבל לא על חשבון האמינות ומחירי החלפים תיקונים במידה ויש הבדל מהותי באמינות והאחזקה מבחינת חלפים? האם מומלץ להמנע משנת מודל מסוימת. אציין שנושא השטח פחות חשוב לי ואני נוסע בעיקר בעיר. ידוע לי שהרקסטון נועד יותר לשטח מאשר הוולוו אבל זה לא משנה לי אני אסתפק בשבילי קקל . חשוב לי מפואר ואמין, וחשוב לי שיהיה גיפון בגלל הרצון לקפל מושבים אחוריים ולהשתמש ברכב כמיטת שינה בטיולים :), קקל , בטיחות ורושם

2006-ssangyong-rexton_400x266w.jpg

hqdefault.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרדכי30
פורסם

מניח שהרקסטון יהיה זול יותר לאחזקה (בכל זאת, וולוו גדול וטכנולוגי מול רכב די פשוט).

ברקסטון הגיעו חגורות שלוש עיגונים (לא חגורות בטן) רק ב-2006, ולמרות שהוא מגיע עם ריפוד פחות נעים ועמיד מדגמי 05, ולמרות שמחזיק הכוסות מתחת לפתחי המיגוז בשורה השנייה כנראה יהיה שבור, הייתי בוחר בו.

ואם לרקסטון אתה קורא ג'יפון, אז מה זה ג'יפ מבחינתך?

פורסם

התקציב שלי יותר לכיוון הרקסטון 2005 מאשר 6.., השאלה שלי היא האם יש הבדל אמינות בין דגמי 2003-6? זא האם בוצע שיפור בשנה מסויימת בדגם הזה מהשנים הללו או שכולם אותו דבר? ונכון לרקסטון לא התכוונתי לקרוא גיפון הוא ג'יפ לכל דבר... הכוונה שלי יותר לוולוו ובכללי.. חשבתי אפילו על סובארו טריבקה מהמודל הראשון אבל מפחד מהאחזקה כי זה דגם נדיר

• תוכן חדש...