Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

רציתי להתייעץ יש לי רכב יונדאי I10 שנת 2012

ואני מעוניינת להחליף אותו לרכב גדול יותר ובעל מנוע חזק יותר

קיבלתי הצעה להחליף לרכב הונדה סיוויק שנת 2007 עם קילומטרז של 30 אלף (!)

רכב שמור ביותר ללא בעיות יד 1 (שהבעלים שלו היא במקרה סבתא שלי אז הפרטים אמינים)

האם כדאי ללכת על ההונדה בגלל הקילומטרז הנמוך או שבגלל שהרכב ישן עדיף לא להסתכן להשקיע כסף וללכת על רכב חדש יותר?

חשוב לציין שאני מחפשת רכב למינימום ה5 שנים הקרובות ויותר

פורסם

מה התקציב שלך?

אם הרכב טופל כמו שצריך (ז"א לפי שנה ולא לפי קילומטר), והוא עונה על דרישותייך, אפשר לשקול אותו בהחלט בחיוב.

מה היה תוואי הנסיעה? הרוב עירוני או בין עירוני? כל כמה זמן הרכב הונע? (ננהג על בסיס יומי/אחת לשבוע/פעם בחודש טיול לצפון וחזרה)

פורסם

טופל בצורה הכי טובה שיש כל שנה במוסכים מורשים בלבד

נסיעות עירוניות בלבד והייתי אומרת 2-3 נסיעות בשבוע

הרכב מתאים לצרכים של מה שאני מחפשת בסך הכול פשוט פוחדת מתקלות שיכולות לצוץ בגלל שהוא בן 10 שנים

פורסם

מבה התקציב שלך? נניח ואת משתמשת בו לקניית רכב אחר שעונה על צרכייך מאותה קטגוריה, לאיזו שנה תגיעי איתו?

אם עדיין תישארי בעשור הקודם הייתי הולך על ההונדה, אם היא טופלה כראוי (את אומרת שכן) ונהגה כמה פעמים בשבוע אז הייתי שוקל אותה בהחלט, יש משקל גבוה ליתרון הביתיות והטיפולים.

קחי בחשבון שיש מעט יותר בלאי למנוע בשל הנסיעות העירוניות בלבד (בהשוואה לתוואי בין עירוני), למנוע לוקח יותר זמן להגיע לטמפרטורת עבודה. אך שוב, לא משהו שאמור להפריע אם הרכב טופל לפי הספר. גם יש להם מוניטין אמינות טוב.

פורסם

בגדול בהנחה שההונדה טופלה לפי הספר, לא צפויות להיות בעיות שנובעות מגיל לעומת היונדאי(וגם אם כן, אז הוצאות נמוכות יחסית)

מה שכן, ככול הניראה הביטוח יהיה יקר יותר, וכך גם אולי צריכת הדלק.

סיוויק היא בהחלט אופציה טובה.

פורסם

רכב 2007,אמנם הק"מ נמוך אבל האחזקה עדיין יקרה יותר ואי אפשר לדעת מה הבלתמ"ים- חלקי פרונט/תושבות/רצועות,מצב המזגן.

זה מפתה מצד אחד בגלל הק"מ אבל השאלה היא מה התקציב בכלל כדי שנחשוב מה האופציות החלופיות אם יש כאלו ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...