Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

צריך בבקשה מכון לבדיקת רכב לפני קנייה באזור נתניה. מישהו שאתם מכירים או עשיתם אצלו ושהוא באמת מקצועי ויסודי.

תודה רבה!

פורסם

אולי אפילו אלך לאזור תל אביב והמרכז על מנת באמת להמנע מקומבינות בין הסוחרים למכוני בדיקה כי הרכב הוא ממגרש.

אז אם מישהו מכיר מישהו טוב באזור תל אביב זה גם אופצייה טובה.

פורסם

ממגרשים פרטיים בנתניה שאינם טרייד אין של יבואן כזה או אחר (יש סוכנות משנה מאזדה/טויוטה/ BUY@DRIVE ) הייתי נמנע.

בוא נגיד שמה שמגיע לשם הוא נוצץ אבל לא כל הנוצץ זהב וכך גם מתגלה בבדיקה במכון וחבל על הזמן ועל המאמץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ממגרשים פרטיים בנתניה שאינם טרייד אין של יבואן כזה או אחר (יש סוכנות משנה מאזדה/טויוטה/ BUY@DRIVE ) הייתי נמנע.

בוא נגיד שמה שמגיע לשם הוא נוצץ אבל לא כל הנוצץ זהב וכך גם מתגלה בבדיקה במכון וחבל על הזמן ועל המאמץ.

וכשהרכב מגיע עם נתונים מאוד טובים של יד ראשונה קילומטר נמוך מטופל רק במוסך מורשה ושבנוסף הוא גם מתחייב בבדיקה באיזה מכון שאני רוצה, לא היית בכל זאת לוקח לבדיקה?

כי אני באמת חושש שאני סתם אלך אבזבז יום וכסף על בדיקה. למרות שאמרתי לו שנעשה חצי חצי בבדיקה ואם היא יוצאת תקינה אז אני אשלם את החצי הנוסף.

פורסם (נערך)
וכשהרכב מגיע עם נתונים מאוד טובים של יד ראשונה קילומטר נמוך מטופל רק במוסך מורשה ושבנוסף הוא גם מתחייב בבדיקה באיזה מכון שאני רוצה, לא היית בכל זאת לוקח לבדיקה?

כי אני באמת חושש שאני סתם אלך אבזבז יום וכסף על בדיקה. למרות שאמרתי לו שנעשה חצי חצי בבדיקה ואם היא יוצאת תקינה אז אני אשלם את החצי הנוסף.

ומה חשבת שיגיד לך ? שטופל אצל סמי ובניו ? תבקש היסטורית טיפולים ותראה שתקבל היסטרית גימגומים

לכאורה ב100 שקל בנתניה יש טיפוסים שימחקו לך קילומטרז', לכאורה ....

אבל נעזוב את זה, רוב הסוחרים הרוויחו את שמם כנוכלים ביושר רב, היום זה שוק של קונים למה לעזאזל אתה לא מחפש בשוק הפרטי רכב ?

אתה תמצא אותו לרוב בזול יותר ומבן אדם רגיל כמוני כמוך שרק רוצה להחליף רכב בין אם הוא בצד של הקונה/מוכר

אגב, חבר שלי רצה לקנות רכב מסוחר בנתניה, הוא נסע למבדק בהרצליה (שהם בעיני באמת מספר 1 פה באיזור) וכשהבן אדם שליווה אותו מהמגרש התחיל לחלק כיפים ולדבר עם העובדים שם במבדק הוא הבין שזה אבוד

עריכה אחרונה על ידי Yony_S

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

סחבקיות של מגרש עם מכוני בדיקה אף פעם לא טובה לקונה הפוטנציאלי.

הסוחר לא יבזבז מצידו יום עבודה של עובד בשביל לבדוק רכב אחרי ת"א נניח.

אם הוא מוכן להתחייב לך על תוצאות הבדיקה במכון "האחים" או בדינמומטר (אתה לא מציין שמות של המכונים כמובן ) אז מצויין ..

יכול להיות שיש רכב שנראה חדש וקיבל מכה במקום בעייתי וגם אם בעל ק"מ נמוך ו"נראה" חדש לא הייתי הולך על זה ויכול גם להיות שנפלת על מציאה,שהגיעה ישירות מהוצאה לפועל ,הסוחר קנה אותה בפחות 25-30 אלף והוא מוכר לך במחירון כשבעצם לא הוא ולא אתה יודעים על הרכב דבר...

חוץ מזה,היו פה סיפורי זוועה על מגרשי נתניה כולל כמה שנפלו בפח,הייתי ממליץ להשקיע שעה בחיפוש בפורום ולא לשים כסף על קרן הצבי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אז קודם כל תודה רבה לכל העוזרים!

אז אני אתן קצת יותר פרטים. קודם כל מדובר בסיאט לאון 1.4 FR 2015 עם 27K ק"מ ויד ראשונה. המחירון של הרכב עומד על 96K הסוחר פירסם את הרכב בלוח יד 2 ב88K. הצעתי לו לעשות את הבדיקה בראשון לציון והוא הסכים, הצעתי לו גם שנשלם את הבדיקה חצי חצי ובמידה והרכב עבר מנוע/גיר/שילדה הוא אוטומטית מקבל ממני את החצי שלו ואחרי זה נמשיך לדבר אם מתאים או לא. בקטע הזה הוא טיפה גמגם ואמר שהוא לא רגיל לעשות את זה ושאני יבוא ואם אני יראה לו נחמד אז אין בעיה.

לגביי המגרש הוא נקרא א.מ מוטורוס נתניה והוא נמצא ברחוב הקדר 10 אם מישהו מכיר או שמע.

לגביי העצות שלכם ברור שאני מחפש מפרטי אבל לא מוצא מה שאני רוצה. אני מחפש רק צבע לבן/אפור כהה עם נתונים טובים. לא רוצה יד 2 או קילומטר גבוה. אני יודע שאני בררן ובכל זאת אני שם פה 80-90K על רכב שמבחינתי זה המון כסף, אז נראה לי שזה בסדר. קשה למצוא את מה שאני מחפש גם אם אני מוכן להתפשר טיפה על הנתונים או הצבע עדיין הלוח של הפרטיות לא כל כך פורה. מעבר לכך שאר ה2015 שמפורסמות שם בכלל לא נכנסות לתקציב שהגדרתי לעצמי.

ואגב, מישהו מכיר את "נבדקי רכב" בראשון לציון?

יש עליהם חוות דעת טובות בפייסבוק והם באמת נראים מאוד מקצועיים.

פורסם

לך לאוטודיל בבני ברק הם בעצם הטרייד של צמפיון מוטורס, אנחנו עכשיו ב2017, ניצנים ראשונים של טריידים מ2015 אמורים להתחיל להגיע לשם כשאני מאמין שהמבול יגיע עוד חצי שנה כשלרכב יהיה 3 שנים על הכביש

באמת שאני לא רואה סיבה להתעקש על סוחר, אל תקנה רכב בחיפזון

נכוותי על בשרי קשות לפני שנים עם קליאו ספורט כשהייתי לחוץ לקנות ולא היה אפשרויות בלוח, במקום לשבת ולחכות כמו בן אדם הגיוני קניתי רכב לימון שסחט ממני את המיץ עד תום

שוב אלו שיקולים שלך, באם תחליט לבדוק בכל מקרה את הרכב העלה לכאן את הבדיקה לפני שאתה רוכש את הרכב

באם ירצה בעל המגרש מקדמה כדי לשמור לך את הרכב אל תשים יתר מכמה מאות שקלים כי מנסיון קשה אחר כך להוציא את הכסף הזה בחזרה כשרוצים להתחרט

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...