Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב של 25K

FiS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב לסטודנט בתקציב של עד 25 אלף ש"ח.

חשובה לי צריכת הדלק, האמינות והבטיחות. תיבת הילוכים ידנית.

שמתי עין על פיאט פונטו איבו, שנתונים 2010+ מנוע 1400 (אטמוספרי) עם שלל גרסאות אבזור,

עם מנוע 1400 בעל כמה הספקים ותיבת הילוכים שונה (הילוך 6).

האם הרכב הנ"ל מומלץ מבחינת שגרת טיפולים ואמינות לסטונדט? מכיוון שהבנתי שהוא דגם חסכוני.

מנגד יש את פג'ו 107, סוזוקי אלטו וכו' שאני לא שולל, אך פחות מתחבר לנהוג בקופסאת גפרורים עם בטיחות אפסית.

אשמח להצעות\דעות בעניין הפיאט.

תודה!

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם (נערך)

כן. הוא די אמין (רק בדוק אם תא הנוסעים מזדקן בכבוד ואם אין רעידות שמקורן במערכת ההיגוי), וגם מחירי החלפים די נמוכים.

עוד אופציה למכונית מיני- סיאט מיי. אולי קטנה, אבל 5 כוכבי בטיחות, מערכת בלימה אוטונומית במהירות עירונית, ומרגישה טוב יחסית על הכביש. תא הנוסעים מעט פשוט והאבזור קמצני, אבל היא בטיחותית, חסכונית ואמינה (קרא כאן טיפל'ה על בעיות שיכולות להיות באוטו).

עריכה- הדגם שאתה מדבר עליו עם 6 הוא המולטיאייר עם 105 סוס, וממנו הייתי מעדיף להימנע- זו מערכת די יקרה שדורשת טיפול סדיר, ואם לא מטפלים בה כראוי אז ההחלפה/תיקון שלה יהיה יקר (כמה אלפים טובים). אני דיברתי על ה-1.4 ה"Rגיל" עם 77 סוסים.

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם

הרי הסיאט מיי היא על אותה סקאלה של סקודה סיטיגו, אותו רכב לא?

אכוון לגרסא הרגילה של הפיאט עם ה-77 כ"ס, הבנתי שהיא המתאימה ביותר.

אשמח לעוד הצעות, תודה!

פורסם

אכן אותו אוטו בשינויים קלים (שינויי אבזור קלים- למשל, גרסת אלגנס מאובזרת יותר לעומת חבילת "לה צ'י'ק" עם חישוקים וגג נפתח בסיאט), אבל המלצתי עליו ולא על הסקודה בעיקר כי הסקודה נמכרה בעיקר עם גרסת ה-60 סוס ולא 75 כמ ובסיאט, וגם כי היא מעט יקרה יותר.

פורסם

ב25 לא תמצא מולטי אייר אלא את ה1.4 עם 77כס.

הייתי מוסיף גם את הקליאו אשר עקב היותה רכב צרפתי נמכר בזול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ב25 לא תמצא מולטי אייר אלא את ה1.4 עם 77כס.

הייתי מוסיף גם את הקליאו אשר עקב היותה רכב צרפתי נמכר בזול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אתה יכול לספר לי אודות הקליאו? איזה שנתון, עלות טיפולים, חסכון בדלק\אמינות?

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...