Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמור להתאים למשפחה עם 5 נפשות, עם אופציה ל6 (:

חשבתי על טויוטה ורסו או מאזדה 5

הדגש על מיני ואן ולא ואן או ג'יפ

מה דעתכם בנושא? תודה לעונים.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

מה לגבי מאזדה 5 או הונדה FRV (שש מקומות)? למישהו יש ניסיון איתם?

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם
ה-FRV נסחר מעל המחירון ומחירו יקר. הוא לא נותן איזו תמורה מיוחדת או יוצאת דופן (לדעתי) ביחס למחיר.

התמורה המיוחדת שלו היא בתצורה שנותנת תא מטען גדול מאוד ביחס לקטגוריה עם מרווח פנים טוב ל6 נוסעים.

פורסם

לוורסו גם יש שוק מצויין והיא נמכרת במחירים גבוהים מהמחירון.

אתמול פגשתי חבר שסיפר שקנה אחת מודל 2010 ראשונה עם 100k ק"מ ב-8000 שקל מעל למחירון.

אני לא מאמין שניתן להשיג 2014 בתקציב, אבל שווה בדיקה.

הרכב זריז ויחסית חסכוני, קל לתמרון בעיר ובעל מרווח פנימי מצויין לחמישה.. מושבי שורה 3 מיועדים לילדים בלבד ותא המטען כמעט ולא קיים כשהם בשימוש.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

רכב לא רע בכלל, מרווח יחסית. בגרסת הטורבו רכב מהיר (בייחוד בגרסת ה-240 סוס), מרגיש כמו מיניוואן GTI. לא ממש חסכוני. מזגן בינוני. שין לב שאין איבוד קומפרסיה בצילינדר 4.

פורסם

הפורד טוב ממתחריו מהמזרח בכל פרמטר חוץ מאמינות וחיסכון.

לכן אינו מתאים לדרישות מהכותרת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בתקציב הזה נכנס סיטרואן C4 פיקאסו 2014. מרווח, נוח וחסכוני בהרבה מהוורסו ומהמזדה שהיא 5 מקומות ביום טוב (מנסיוני בלבד, לא חוויתי את ה Smax או FRV).

החל משנתון 2014 טופלו בעיות הגיר והמנוע ולא ידוע על בעיות אמינות. אפילו דיזל תמצא בתקציב הזה.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
הפורד טוב ממתחריו מהמזרח בכל פרמטר חוץ מאמינות וחיסכון.

לכן אינו מתאים לדרישות מהכותרת.

אכן. אין ארוחות חינם. טוב יותר מהמתחרים בכל פרמטר (חוץ מהמזגן)

אבל חיסכון בדלק זה ממש לא הקטע שלו. בנוגע לעלות הצמיגים - זניח. יש טויו במידה המתאימה ובמחיר סביר.

אגב, ייתכן שאחרי נסיעת מבחן על כזה לא תסכים לנסוע בשום דבר אחר, ראה הוזהרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוקי, בסוף אני הולך על טויוטה ורסו (שהצלחתי למצוא בקושי רב, בכל סוכנויות הרכב הגדולים אין אותו, והוא עף מיד כשהוא משתחרר מליסינג), אני מצאתי גם אחד שהשתחרר בדיוק מליסינג, להלן הנתונים:

שנת 2014

קילומטראג' 85K

יד 1 - ליסינג

GLI Plus

המחירון שלו 94K

נתנו לי ב-86K .

מצרף דף בדיקה: אני לא בדיוק מבין מה המשמעות של מה שרשום ב"מרכב"Test.jpg

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

אי אפשר לדעת מהטופס הזה כלום מלבד העובדה שבדיקה מוזמנת . צריך לקחת את הרכב לבדיקה במכון שאתה בוחר. זו בדיקה טובה מדי .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...