Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי מאזדה 2 שנת 2009. לפני כחצי שנה הרגשתי רעידות ורעשי חריקות מעצבנים מהצד הימני קדמי של הרכב. במוסך החלפתי תושבת מנוע צד ימין והתופעה חלפה. הבנתי שיש שם תושבת הידראולית שנוטה להתקלקל. שמתי תושבת חליפית כי המקורית הייתה מאוד יקרה. סה"כ לקחו ממני 500 ש"ח. עכשיו התופעה חזרה, שוב אותן רעידות ורעשי חריקה מכיוון התושבת. הבנתי שכנראה התושבת החליפית הלכה. כעת אני רוצה לשים תושבת מקורית. בררתי בכמה מקומות, מסתבר שמחיר של תושבת מקורית הוא כ- 900 ש"ח לפני מע"מ. כך שסה"כ כולל עבודה ומע"מ יוצא לי כ- 1300 ש"ח. זה המחיר בערך שקבלתי מכמה מוסכים שונים. יש למישהו רעיונות איך אני מוזיל את המחיר? איפה ניתן להשיג תושבת מקורית במחיר זול יותר? אפשר להביא מחול? בקיצור כל עזרה תתקבל בברכה. תודה!

עריכה אחרונה על ידי eddie85
פורסם

אני רכשתי את התושבת המדוברת ב 600 ש"ח -+ לא מזמן ממוסך "שי-לי" שהוא מורשה יבואן שגם ספונסר בפורום.

חפש אותם פה בפורום, יש להם יועץ שירות בשם עדי, בחור נחמד מאוד.

פורסם

מה שזול עולה יקר בסופו של דבר, במיוחד כשמדובר בתושבות ובכלל בחלקי גומי ברכב.

לבחור שמנהל את היוזר של מוסך שי-לי קוראים עדי, עושה רושם חיובי אז תיצור איתם קשר, אם אני לא טועה יש הנחה לחברי הפורום.

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

בוקר טוב :)

תודה על המחמאות.

779 ש"ח כולל פירוק והרכבה.

ללא עבודה, סביב 600 ש"ח, כמו שאמר רועי.

מקורית, כמובן.

עדי

עריכה אחרונה על ידי מרכז שירות שי-לי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...