Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס SPORT 2014 סדאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחזק את מה שin flames כתב ואוסיף גם לא, לא, אבל ממש לא!

הרכבים האלה צריכים להגיע לגריטה רק בגלל שהיצרן החליט לנטוש את הגיר ואת בעלי הרכבים מבלי לספק פיתרון של ממש, ולא, הארכת אחריות זה לא פיתרון לבעלי הרכבים, זאת אחריות שניתנה בלחץ חברות הליסינג שלא הצליחו למכור את הרכבים בתום התקופה.

המוכר קצת חי בסרט גם, הרכב שלו שווה אולי 35 אלף.

ומי שחשב שאקובוסט ידנית עוברת מתחת לרדאר הצרות של פורד מומלץ לקרוא את בשירשור שנפתח רק היום:

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D633117&share_tid=633117&share_fid=28771&share_type=t

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אבל לקוח כאן שילם 18 אלף ש״ח על מנוע חדש (להוציא 7 אלף על ממסרים, משאבת דלק, מחשב מנוע) וגם לאחר שליצרן היה ידוע על הבעיה הוא החליט לעשות הנחה של 50%.

גם במקרה הזה, שיש לו פתרון וגם במקרה התיבה שאין לה פיתרון מדובר בתעודת עניות ליצרן.

פורסם

הרכבים האלה צריכים להגיע לגריטה רק בגלל שהיצרן החליט לנטוש את הגיר ואת בעלי הרכבים מבלי לספק פיתרון של ממש, ולא, הארכת אחריות זה לא פיתרון לבעלי הרכבים, זאת אחריות שניתנה בלחץ חברות הליסינג שלא הצליחו למכור את הרכבים בתום התקופה.

ומי שחשב שאקובוסט ידנית עוברת מתחת לרדאר הצרות של פורד מומלץ לקרוא את בשירשור שנפתח רק היום:

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D633117&share_tid=633117&share_fid=28771&share_type=t

וואוו....!!! תודה רבה לך אני מאוד מעריך זאת!

פורסם (נערך)

מה נסגר איתכם אנשים איזה תגובות נסחפות, שחכתם שיש לו אחריות מורחבת על כל הגיר ל5 שנים + 10 על המחשב?

לאון על מה בידיוק היצרן נטש? אתה לא מעודכן ומבלבל את אותו וגם את גולשי הפורום.

על ואגיות עם DSG עם שנתיים אחריות זה הדיבור המתאים , שאפילו לא האריכו אחריות למשומשות.

פות''ש אל תוותר כ''כ מהר, במחיר הנכון יכולה להיות אחלה קנייה בעיקר בזכות האחריות וגם קלאצ'ים מסוג חדש.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

הכי קל לקפוץ בלי להבין שום דבר. יש מנועים שבהם זה לא קיים. תמשיך לקרוא את השרשור. בוא לא נפתח שרשור על dsg או על האכילת שמן של הלאון שלא זכור לי שמישהו החליט לעשות ריקול למרות שכל לאון שניה שנתקלתי בה היו בה בעיות של אכילת שמן לא הגיונית. יש פה עשרות שרשורים על הנושא. נכון שהגירים של פורד לא מציאה בלשון המעטה אבל גם לטויוטה המהוללת היו פאדיחות עם הגירים הרובטיים.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מה נסגר איתכם אנשים איזה תגובות נסחפות, שחכתם שיש לו אחריות מורחבת על כל הגיר ל5 שנים + 10 על המחשב?

לאון על מה בידיוק היצרן נטש? אתה לא מעודכן ומבלבל אותו.

על ואגיות עם DSG עם שנתיים אחריות זה הדיבור המתאים , שאפילו לא האריכו אחריות למשומשות.

תפסיקו להכניס פה טויוטות וואגיות, אני מתמקד בפוקוס בפרט ופורד בכלל.

היצרן נטש את הגיר בדור החדש בגלל שלא הצליח לטפל בגיר. הארכת האחריות החלה במקרה כאשר מגרשי הליסינג התחילו להתמלא בפוקוסים שהחברות לא הצליחו ולא מצליחות להיפטר מהן, לפני זה אנשים אכלו קש ועובדה שיבוא הרכב הופסק.

האחריות הזאת לא שווה כלום ואני מדבר מניסיון של פוקוס אישית שלי, 2 חלופיות של חבר ואחת של אבא שלי.

אז שלי עברה 3 החלפות קלאץ׳ כאשר בהחלפה האחרונה היה כבר 0 שיפור.

חבר קיבל פוקוס חלופית והוא נתקע איתה באמצע כביש החוף - הלך מחשב גיר. קיבל עוד פוקוס חלופית שבאמצע הנסיעה נדלקו כמה נורות אזהרה והרכב החל להאט. פוקוס שלישית הייתה בדרך אליו עד שהוא דרש שהרכב החלופי לא יהיה פוקוס.

אבא שלי נתקע עם הרכב בערב כי האוטו סרב להניע לחלוטין- הלך המחשב גיר.

לפות״ש אם אתה רוצה להנות מהאחריות שלך ולממש אותה תוך כדי ביזבוז ימי עסקים, עצבים, כסף על גרירה ורכבים שכורים, לך על הפוקוס.

וביגבוספ, אני מבין שאתה מגן על הרכב שאתה כנראה מנסה למכור אבל בסופו של דבר, זה כבר לא משנה איפה הבעיה קיימת או לא, מה שמשנה זה שהיצרן לא יודע לטפל בכשלים שלו, ואפילו לא לוקח אחריות על הכשלים שלו, כולל המקרה באקובוסט שבשביל להציל את המעט שנשאר הינה צריך לשאת את מלוא העלות.

וזה שיש רכבים אמינים פחות לא אומר שהפוקוס טובה יותר. לא נכנס בכלל לדיון על וואג (שבחיים לא אקנה או אמליץ למישהו על הdsg7)

פורסם

יצא לי לסוע לא מעט בפוקוס והגיר כמו שאומרים-נורא.

עם זאת, תמיד מעניין אותי מצב כזה שאני מגיע למגרש מלא בפוקוסים 2013-2014 עם 20 אלף ש"ח בכיס ומתחיל לברור ולחפש רכב סביר , מה אומרים,יש מצב לעסקה?

כי אם כן,למרות הגיר הדפוק יש פה רכב חדש יחסית במעט מאוד כסף.

פורסם

ובעוד כמה חודשים אתה מחליט שלא מתאים לך - ומחליט למכור, אבל אין קונים.

מה תעשה אז?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

מעניין אם הפוקוס החלופיות הללו שקיבלת עברו את העדכון החדש, לא נכון לקבוע כ''כ מהר.

המבחן האמיתי הוא פוקוס שעברה את העידכון החדש בידיוק כמו בסרטון הזה:

ZVIT, הוא הולך לקנות אחת ב20K מה יש לו להפסיד? חוץ מזה הוא מקבל רכב חדש יחסית עם תמורה טובה.

פורסם
מעניין אם הפוקוס החלופיות הללו שקיבלת עברו את העדכון החדש, לא נכון לקבוע כ''כ מהר.

הסרטון הזה הוא במקרה הטוב פרסומת לקל אוטו , לא מראה כלום ולא מוכיח כלום.

10 אלף ק"מ זה קילומטראז' שפוקוסים כנראה עשו לפני שהתחילו תקלות.

רוצה מבחן אמיתי? קנה 20 30 פוקוסים שיהוו מדגם מייצג , עשה עם כל אחת 100 אלף ק"מ לפחות (ק"מ סביר לחיי מצמדים בגיר רובוטי ) ואז תוכל להגיד אם העדכון כן עוזר או לא עוזר.

עד אז אתה יכול להמליץ על הפוקוס בעצמך , אבל לא לבקר אחרים על זה שהם בוחרים שלא להמליץ.

פורסם
ובעוד כמה חודשים אתה מחליט שלא מתאים לך - ומחליט למכור, אבל אין קונים.

מה תעשה אז?

הכוונה היא לא למכור אחרי חודש.אתן דוגמא: אחי רצה רכב בתקציב של עד 20 k .לבסוף מצאתי לו פונטו איבו עם רובוט שעבר בדיוק החלפה(עלות של כ 8k) .הפונטו 2009. אם בזמנו הייתי חושב על זה ובמגרש היו זורמים על זה, ללא ספק הייתי הולך על עסקה כזאת.המצב היפותטי אבל מעניין כמה הוא רחוק מהמציאות בפועל.

פורסם (נערך)

הסרטון הזה הוא במקרה הטוב פרסומת לקל אוטו , לא מראה כלום ולא מוכיח כלום.

10 אלף ק"מ זה קילומטראז' שפוקוסים כנראה עשו לפני שהתחילו תקלות.

רוצה מבחן אמיתי? קנה 20 30 פוקוסים שיהוו מדגם מייצג , עשה עם כל אחת 100 אלף ק"מ לפחות (ק"מ סביר לחיי מצמדים בגיר רובוטי ) ואז תוכל להגיד אם העדכון כן עוזר או לא עוזר.

עד אז אתה יכול להמליץ על הפוקוס בעצמך , אבל לא לבקר אחרים על זה שהם בוחרים שלא להמליץ.

הבאתי את הסרטון הזה כי הוא משמש דוגמא טובה לפוקוס שאחרי העדכון שכולל קלאצ'ים מסוג חדש ועדכון תוכנה, אז זה לא נכון לקבוע מהר עד שנשמע תלונות או שיפור בחיי הגיר.

• תוכן חדש...