Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכיב OBD

4Z7GBA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יכול לגרום נזק למחשב מנוע בצורה כל שהיא ?

הכוונה היא

האם יכול להיות שבכל רכב יש לרכיב רגליים במיקום שונה

וחיבור לא במקום יכול לעשות נזק ?

פורסם
סליחה, אתה עובד שלהם? כשבדקתי את התוכנה שלהם (מלפני כשנה+) לא היה שם הרבה חוץ טפפרטורת מנוע אאל"ט ועוד מספר דברים לא ממש שימושיים (מתח מצבר). היתרון היחידי שלה אם כבר על תוכנות ג'נריות הוא התמיכה בעיברית ותו לא.
פורסם
סליחה, אתה עובד שלהם? כשבדקתי את התוכנה שלהם (מלפני כשנה+) לא היה שם הרבה חוץ טפפרטורת מנוע אאל"ט ועוד מספר דברים לא ממש שימושיים (מתח מצבר). היתרון היחידי שלה אם כבר על תוכנות ג'נריות הוא התמיכה בעיברית ותו לא.

אני לא עובד שלהם!!!

גם לא קרוב לזה.

ראשית אני משתמש ברכיב שלהם.

שנית האפליקציה שלהם נוחה, ואכן נותנת מידע בסיסי ונח. לא כולם זקוקים למידע מפורט.

כמו כן, השתמשתי בהרבה אפליקציות המתחברות עם הרכיב של אנג'י ולא מצאתי אחת ידידותית.

פורסם

מצטער, לא התכוונתי להעליב.

האפליקציה שלהם בסיסית ברמה מחפירה, מעט יותר מנורת "בדוק מנוע" בשני צבעים. אני מצפה שמישהו שיודע לחבר את הרכיב לרכב שירצה קצת יותר ממה שמוצג שם.

בזמנו הצעתי להם (הייתי מאלה שקיבלו את ה OBD והתוכנה בשלב הניסיוני) להוסיף שתי אופציות למערכת שלהם: הראשונה היא שימוש בבסיס נתונים ו/או AI כדי לנתח את הנתונים לפי סוג הרכב, שנתון וכו' ולהציג את התקלות האפשריות מהמדידות. השנייה הייתה שינוי התוכנה שתוכל להשלט מרחוק ע"י מומחה, לקרוא נתונים בזמן אמת ולהנחות את בעל הרכב מה/איך לעשות (יכול לחסוך את הצורך ב"מכונאי" שצריך להגיע לפני שמאושרת גרירה).

לא שמעתי מהם.

פורסם

ממליץ לקצר תהליכים, לחזור להודעה מספר 6 עמוד קודם ולהתקדם עם החיים, קצת נטחן הייתי אומר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איזה רכיב כדאי לקנות שעובד עם אייפון. אני רוצה לקנות מכשיר למיצובישי ספייס סטאר 2014.

פורסם

לא חסרות ביקורות או הסברים או סרטונים על אנג'י, רכיש פשוט ובסיסי ביותר ומאוד מוגבל ביכולותיו... הוא לא רכש את הרכיב היקר.

• תוכן חדש...