Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חזרתי לאריות. התחדשתי ב206XS


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנמכרה ה306, ידעתי שאם אצטרך רכב הוא יהיה אריה.

כאשר קפץ הצורך במרובע גלגלים, התחילו החיפושים אחרי 206. ההתלבטות הייתה קשה אם לחפש 1.4 חדישה או 1.6 קשישה, אחרי 1.4 עצל קצת חששתי, מה גם שלמצוא 1.6 ראויה זו משימה לא קלה בפני עצמה. כמעט התייאשתי ופזלתי לקוריאנית בשם גטס או גטז או נבלה אחרת.

אחרי שנרדמתי כמה פעמים על הF5 היא קפצה.

1.6 עם 90 סוסים באורווה, בציר 2001, יד 3 שגמעה רק 143 אלף ק"מ. שעה אחרי זה היא כבר שלי, כמובן לאחר בדיקה ותיאום ציפיות.

 

בנתיים לא הספקתי לנסוע ברכב הרבה מכיוון שהוא רכב שני בבית, אבל הוא כבר פונק בזוג צמיגים וניקיון יסודי.

וחווית הנהיגה... אריה :)

 

אשמח אם למישהו יש קישור לספר רכב עבור דגם ה90 סוסים כי כל מה שהצלחתי למצוא היה של ה110.

20170609_195430.jpg

20170609_195436.jpg

  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ניראת טוב יחסית ל90 כוח שקיימות היום בשוק, וגם הק"מ יחסית נמוך לשנה. אתה תהנה ממנו מאוד בין אם אתה נהג מתחיל ובין אם אתה מנוסה (אתה רוכב על כלי רציני אז לא אמורה להיות לך בעיה 8)), הייתה לי אחת לבנה 110 כוח שנקנתה בהמלצת חברי הפורום ונהנתי מהאוטו מאוד ובחרת בחירה מעולה, ממליץ לך לעשות קורס נהיגה מתקדמת שעוזרת מאוד. לגבי הספר רכב תנסה לחפש באנגלית.

 

20160826_202843.jpg

זאת הייתה שלי דרך אגב:-D

פורסם

ספר עוד על הרכב

כמה עלה? ידני או אוטומט?

שמח שאתהמ בסוט, אבל לא הבנתי את הזלזול בגטס, שיותר חזקה מהאריה העייף הזה...

פורסם

ידנית כמובן :)

היד הראשונה והשנייה הם אבא ובת, האוטו הועבר בשל הסכם גירושין. היד השלישית ממנו אני קניתי היה השכן שלהם :)

חייל שנסע ברכב מהבית לרכבת.

האוטו נשמר בצורה טובה מאוד, הכל עובד, והאמת לא מצאתי אפילו מה ליישר קו מלבד זוג צמיגים שנמצא לא תקין, אבל בכל זאת אעבור בגבע לבדיקה מעמיקה.

 

לגבי הגטס, בתקציב של 10k יש התלבטות בין 206 1.6 מודל 2001 לבין גטס 1.4 2007. ההתלבטות הייתה קשה מכיוון שמדובר ברכב שני בבית והרצון להתרחק כמה שיותר מ"הרפתקאה קשישה", אבל בתור בעלים לשעבר של 306 (יש אומרים שלדת הנעה קדמית מהטובות שיוצרו) סיבוב בגטס גרם לי לרצות להקיא, ואז יצאתי החוצה הסתכלתי על הרכב וכמעט עלה לי עוד פעם... והחלטתי שאני לא מסוגל להעמיד גטס אצלי בחנייה.

 

אז החלטתי לחפש 206 1.4 חדישה יותר, מצאתי אחת במזכרת בתיה מודל 2007, כבר קבעתי עם הבן אדם לערב, עוד F5 אחרון להיום... והיא קפצה. במקרה גם הוא במזכרת בתיה.

בדרך לXS ראיתי את ה1.4 עם שלט למכירה במרכז המסחרי במזכרת בתיה, בסוף אני מאמין שעשיתי בחירה טובה.

פורסם

מצטער אבל אני לא מבין את ההחלטה ללכת על 206 1.6 90 כ"ס שנת 2001 אל מול גטס 1.4 שנת 2007.. במיוחד כשאתה מדבר על רכב שני בבית ועל הרצון להתרחק כמה שיותר מ"הרפתקאה קשישה"?.. זה בדיוק ההיפך ממה שעשית..

וזה מגיע ממי שבעבר היתה בבעלותו 206 1.6 110 כ"ס 2001 ובאותו זמן לאשתי גטס 2007 עם מנוע 1.6 אמנם, אבל לא היתה שאלה באיזה רכב אנחנו נוסעים להורים וכד'.. ומבחינת אמינות ותופעת הזדקנות לא כדאי שאתחיל להרחיב.. הגטס מנצחת בכל פרמטר מלבד שלדה ואחיזה כמובן (בהנחה ומשווים גטס 1.4 2007 מול 206 1.6 2001 90 כ"ס).

פורסם
עשיתי ההפך ממה שתכננתי, ואני שמח שכך.

הייתי "מת" מבפנים בכל פעם שהייתי מניע את הגטס.

לדעתי זה תלוי בגטס.

את שלי החלפתי נטו בגלל הגודל... היא הייתה מהממת.20170506_140643.jpg

פורסם

חבל פספסת רכב יותר חזק , בשנתונים יותר מתקדמים, טיפולים זולים יותר וסהכ אמין יותר

אבל תתחדש על האריה סהכ שמורה ויפה

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

זה רכב שני כמה הוא יסע בו ?

מספיק שבכל נסיעה יש לו חיוך על הפנים זה שווה את הכל

לא תמיד אמין וחדש יותר זה הבחירה הנכונה יותר

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

אני מבין שנגעתי לליבם של בעלי הגטס, וזה בסדר לאהוב את הרכב שלך באשר הוא, אבל עדיין גטס הוא בהגדרת "פחנוע".

פחנוע שעושה את העבודה, בלי רגש, בלי יומרות, לי זה לא התאים.

פורסם

בחירה טובה.

אם היו שואלים אותי והדרישות היו לנסוע לA לB הייתי בוחר כמובן בגטס

אבל בתור אחד שרוצה שיעלה לו חיוך כל פעם שהוא נוסע ברכב אז הוא בהחלט עושה את העבודה ומזדקן טוב.

טיפ קטן, תבדוק שאין הזעה באטם מכסה שסטומים, ורדיאטור חימום שלא נוזל. אצלי שניהם היו ואם יש לך אמצעים זה זול מאוד.

PEUGEOT 206XS

פורסם

רכב נהדר עם קילומטרז׳ מצחיק.

כמובן שב-16 שנים שחלפו מאז צצו להן אופציות/אלטרנטיבות לא רעות בכלל ואפילו מהנות,

אבל הרכב הזה הוא בערך השריד היחיד שמייצג את פז׳ו של פעם,

להבדיל ממחרשות איומות כגון ה-301. ברררר...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מבלי להעליב את חובבי הדגם, אני ממש מתקשה להבין את המשיכה לאוטו הזה.

 

מודל ישן (15 שנה רבאק) מנוע חלש, שלדה לא כזאת מדהימה (בטח לא בהשוואה ל306 או 205), פוזה של ערס עני...

 

אתה באמת יכול להגיד אובייקטיבית שאתה מקבל מהאוטו הזה משהו שלא תקבל ב"פחנוע" כהגדרתך?

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
לבעלי גטס קשה להבין שלא כולם מסוגלים לנסוע בגטס.

 

תתחדש על האוטו, הייתה לי כזו שנת 99 במשך 4 וחצי שנים לפני ה-307. רכב כייפי בכלום כסף.

 

גם אני פרנקופיל, אבל כל הוויכוח הזה רגשי מיסודו ומופרך. לא יודע למה ציטתי דווקא אותך, זה נכון זה נכון לכל הצדדים.


×
×
  • תוכן חדש...