Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט אוואו שנת 2008

ואני רואה תקופה ארוכה שכל הזמן חסר לי מים של הרדיאטור במיכל , בוא נגיד שחסר לי כמות של כוס לשבוע.

ונסעתי למוסך מסויים והוא בדק לי והוא מצא שהמאוור לא עובד, ולכן הוא החליף את הטרמוסטט, ובאמת בעקבות החלפת הטרמוסטט המאוור התחיל לעבוד.

כעבור שבוע אני רואה ששוב בעיית המים לא נפתרה וחזרתי לאותו מוסך ואמרתי לו שהבעיה של המים לא נפתרה. אז הוא פירק לי את הרדיאטור ושטף לי אותו וניקה אותו והרכיב אותו חזרה.

לצערי שוב הבעיה לא נפתרה וחזרתי למוסך והוא אמר לי שזה בעייה של הראש מנוע, אין משהו אחר וזה רק ראש מנוע.

הלכתי ל 2 מוסכים אחרים ואמרתי להם שחסר לי כוס מים בשבוע ובדקו לי לחץ של המים ואמרו שאין לי בעיה ולא אמור להיות חסר לי מים

אבל אני כן רואה שחסר לי כל שבוע מים

אני כבר לא יודע מה לעשות?

אני רוצה לציין שהרכב לא מתחמם ולא נדלק לי מנורה כל שהיא.

אני שואל מה כדאי לי לעשות במקרה כזה? והאם יש בדיקה לראות שאכן הראש מנוע לא תקין?

תודה

פורסם

אין למוסך מיכשור לבדיקת נזילות?

או שמדובר בצינור מים שנוזל.

או שמדובר ברידאטור חימום לא תקין.

או שמדובר בפקק הרדיאטור.

או הרדיאוטר לא תקין.

בכל מקרה רצןויי למצוא את התקלה לפני שהמנוע יתחמם.

פורסם

גש לבדיקת המערכת בלחץ במוסך /מכון רדיאטורים.

אם לא רואים תקלה,התחל מהחלפת מכסה רדיאטור בלחץ המומלץ ע"י היצרן- הפקקים הללו מתחילים להתעייף- אפילו ברכב שלי שבסמלון החלפתי פקק לפני כשנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...