Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"השתלת " מנוע לRSI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן להשתיל מנוע לקליאו RSI?

אולי של קליאו ספורט MK 1\2

מה דרוש להחלפה?(תושבות וכו..)

תודה לעונים..

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

דבר ראשון, דרוש אישור היבואן, תשיג אותו ונכניס לך גם למנוע V6 ל RSI.

ה RSI היא 1800, הספורט היא 2000. אם תשיג אישור (וזה לא יקרה כ"כ מהר) אז אין לך בעיה להכניס מנוע של וויליאמס או ספורט.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היה דיון בפורום על השתלה של מנוע 16 שסתומים לRSI

אני לא זוכר פרטים מדויקים ואומנם לא מדובר במנוע ה172 אבל היה מדובר בשיפור נכבד

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אין מצב שאפשרי להכניס מנוע של של קליאו ספורט (2000) , זה ככל הנראה לא יתאים מבחינת תושבות ומבחינות אחרות - מה גם שיצטרך להחליף בנוסף עוד הרבה חלקים אחרים מסביב בשביל שיתאימו למנוע החדש - וזה כרוך בהרבה מאוד כסף !, שבהחלט לא יוצא משתלם.

בדיוק עכשיו שמעתי על תכנון של השתלת מנוע 2000 16V של מגאן קופה (150 כ"ס) ב RSI ,

וישנה גם את האפשרות כמו שעשו קליאו RSI טורבו צהובה המפורסמת שהיא בעלת מנוע 1800 16V + קיט טורבו מחו"ל.

ואלו שתי האפשרויות המומלצות.

פורסם

בצורה הכי פשוטה...

אל תחשוב על זה אפילו.

העלויות יהיו מטורפות מדי, עדיף כבר לקנות קליאו ספורט דור 1.

מעבר לעלויות, לך תמצא בעל מקצוע מספיק טוב שיסכים להיות הראשון שעושה את זה.

אחרי שתמצא את בעל המקצוע הנ"ל, תתכונן להתחתן איתו.

ולסיכום - מה עדיף?

1) להשקיע המון כסף שלא יחזור אליך בחזרה בשום צורה, למצוא בעל מקצוע ולהתחתן איתו (לא הייתי רוצה להגיד להורים שלי "אמא, אבא... תכירו, זה חזי." למרות שאני מאוד אוהב את חזי :-))

2) לחסוך כסף ולקנות קליאו ספורט דור 1 (אמנם זה כרוך בהיכרות ממש טובה עם אחד ממנהלי העבודה במוסכי קרסו, אבל לא מדובר בחתונה ;-))

אני אישית בחרתי למכור את הRSI שלי... ;-)

:-)

פורסם

1) להשקיע המון כסף שלא יחזור אליך בחזרה בשום צורה, למצוא בעל מקצוע ולהתחתן איתו (לא הייתי רוצה להגיד להורים שלי "אמא, אבא... תכירו, זה חזי." למרות שאני מאוד אוהב את חזי :-))

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

אריאל תהיה לי בריא, לא צחקתי ככה שלא תחת השפעת אלכוהול כבר לפחות כמה ימים :wink:.

מוטי.

פורסם
:roflmao: :roflmao: :roflmao:

אריאל תהיה לי בריא, לא צחקתי ככה שלא תחת השפעת אלכוהול כבר לפחות כמה ימים :wink:.

מוטי.

תראה איזה הומור מפתחים אחרי שנה וחצי עם RSI... :-)

(פעם אני אכתוב עליה ספר...)

:-)

פורסם

אפשר גם לשים טורבו על 8V בעלויות סבירות לחלוטין.

נסעתי על אחת כזאת, לא הצהובה - זה דבר מטורף.

• תוכן חדש...