Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, זו הפעם הראשונה ב-12 שנות גלישה ב-CF שאני כותב משהו בפורום אודיו.

זה כבר מלמד שאני לא חובב מוזיקה גדול.

אבל בכל אופן הייתי רוצה להתייעץ לגבי שידרוג של הרדיו למולטימדיה, כלומר...

אני רוצה לסתום את כל החור ולנצל את זה למכשיר אנדרואיד שישמש גם כ-GPS וגם יסתנכרן עם הנייד כמו במכוניות החדשות, אני מניח שעצם היותו אנדרואיד יזכה אותי בכל שאר האופציות כמו וידאו ודיבורית מובנת.

אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף בעניין.

בתמונה רואים את המערכת הקודמת שלי שהתקנתי כשקנינו את האוטו לפני כ-3.5 שנים.

LG עם דיבורית בלוטוט' ושלט וכל מה שהיה עדכני באותה השנה מבחינת פונקציות דיגיטליות (MP3, USB וכו').

כשהכניסו את המערכת הזו היה צריך לשייף כ-2 מ"מ מכל צד כי המכשיר היה רחב מידי לקונסולה, אז יש שאלה נוספת והיא האם לאחר שאוציא את זו ואתקין מסך אנדרואיד, האם כמו המערכת הישנה זה יסתיר את החיתוך שנעשה מאחוריו או שצריך למצוא קונסולה חדשה?

radio.jpg

אופנוען

פורסם

היי,

כיום קיימים בשוק מגוון גדול של מכשירים, ש97% מהם הם מכשירים אוניברסלים -מע' פתוחות והם סיניים(לא כאלה רעות),

ומכאן, האם רוצה מערכת פתוחה -אנדרואיד , או מותג,ו'מע' סגורה'- PIONEER , JVC,KN... עליך לבדוק איזה מכשיר עונה על הצרכים שלך,

מחיר מכשיר מולטימדיה מתחיל היום בכ 1500שח,

מומלץ שתקנה את הדגמים החדישים והחזקים ולא דגמים ישנים (הפיתוי למוצר זול:mm_nah:), **ועם יכולת השליטה מההגה

לגבי GPS , לא יודע מה בדיוק יש לעשות איתו חוץ מלהריץ WAZE, שלדעתי סתם שימוש זניח כשיש בסלולרי ושם זה רץ חלק.

לגבי המקום , אם ישלך 2DIN מקום אז יתאים , אם המקום שם הוא מעין מעויין או דלטא (לא ברור בתמונה) אז צריך לעשות התאמה ושיבצור.., בד"כ יש פלסטיקה שמתאימים לכל רכב (זה בעלות של כמה מאות שקלים).

פשוט יש לבקר אצל מתקין מקצועי שיכל להראות לך להדגים לך תמוצר ולייעץ מה האופציות ומשם תחליט..

אם ישלך פרטים נוספים ושאילתות, אחרי הצעה שקיבלת ,איזה דגם וכו, אתה מוזמן להעלות אותה פה .. :wink:

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

תפנה לארט סאונד.דבר עם דודי הוא יתאים לך פיתרון איכותי.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הנה הוספתי תמונה ברורה יותר מהאינטרנט של הדשבורד שלי:

2006-subaru-impreza-2-5-wrx-limited-manual-black-int-dashboard_100299875_m.jpg

מדובר באימפרזה 2006, יש מתחת לרדיו את החריץ הזה שאפשר להסיר ואז יהיה מרובע גדול פתוח למערכות האלה, ראיתי שעושים את זה.

אין לי צורך לשליטה מההגה כי אין לי כפתורים על ההגה.

ראיתי את המודעה של המוצר הזה, הימני מבינהם, אבל אין לו מצלמת רוורס. להוסיף מצלמת רוורס יעלה סה"כ 2100 ש"ח.

מה דעתך על זה?

2006-subaru-impreza-2-5-wrx-limited-manual-black-int-dashboard_100299875_m.jpg

אופנוען

• תוכן חדש...